Super snelle levering van een prachtig schilderij

geweldig

goede aankoop en snelle levering

Prachtig schilderij!!

Geweldige service, snel en prachtig schilderij!

Het bestelde schilderij zag er precies zo uit als ik me had voorgesteld. De levering was na een dag geregeld.

tevreden

bestelling ging vlot jammer dat ik dit niet via bankcontact kon betalen middenste schilderij van 3 luik was een beetje gebogen toz van muur die wel effen was heb 3 luik aan elkaar bevestigd en gaf een beter resultaat daar deze in promotie was ben ik nu wel tevreden

Levering zoals het hoort

Snelle levering ,keurig en stevig verpakt

top service en zeer snel

Snel en betrouwbaar

We hebben 2 grote schilderijen besteld. We waren in de veronderstelling dat we glasschilderijen hadden besteld maar het bleken gewoon doek schilderijen te zijn. Achteraf mijn eigen fout omdat waarschijnlijk dit formaat niet in glas kan. Dat vond ik op de website niet zo duidelijk overkomen. Maar het is prima zo, en het staat prachtig. Snelle levering, alles helemaal netjes verpakt. Dus zonder zorgen kun je hier bestellen.

Super mooi schilderij, ben er erg blij mee

Ben heel tevreden..je krijgt wat je ziet.top!

Het schilderij was precies wat op de foto stond.mooue aankoop super blij mee

Heel gemakkelijk.

Uitzoeken, bestellen, betalen en de volgende dag ontvangen. Klaar!

Snel geleverd, goede service en natuurlijk een prachtig schilderij!

Top service en prachtig schilderij!

Alles perfect

Goede site, goede prijzen altijd creatieve korting!

Snelle levering van kwaliteit. Bij ons was er een barst bij een van de schilderijen, kreeg binnen een week nieuwe opgestuurd!

Snelle levering en alles goed verpakt!

Prachtig schilderij, precies zoals ik had verwacht

Mooi schilderij. Goed ingepakt voor verzending en fijn systeem om veilig op te hangen.

vriendelijk en goed

Aardige mevr.aan telefoon,klok schilderij gekocht voor nieuwe huis. Kwam goed verpakt en heel aan,is glasschilderij. Weet nog niet of de klok het doet,moet nog verhuizen.

Goed levering goed op tijd

Prachtig schilderij en geweldige service

Prachtig schilderij en super goede persoonlijke service

Top schilderij

Bestelling heel snel Goed verpakt Schilderij naar wens

Mooi en snel geleverd

Ruime keuze uit verschillende stijlen schilderijen. De levering was snel, na twee dagen thuis bezorgd. Erg tevreden hierover!

Wat een geweldige zaak!

Super goede ervaring, ons schilderij was op een of andere manier zoek geraakt bij PostNL, contact met de webwinkel opgenomen en kreeg zeer snel een reactie terug dat het probleem hoe dan ook verholpen zou worden. Johan heeft voor ons uitgezocht waar het pakketje was en ervoor gezorgd dat het uiteindelijk toch bij ons bezorgd ging worden. Hele korte lijntjes en zeer goed op de hoogte gehouden door Johan, zowel via mail als telefonisch, daar kunnen heel veel webshops nog wat van leren. Jullie bedankt voor de top service & support en zal zeker in de toekomst hier weer gaan bestellen.

prachtig glasschilderij

Ben heel blij met het schilderij" Mystiek women"! Het bestellen ging probleemloos en het product werd goed verpakt en op tijd bezorgd. Het ophangsysteem vereist wel enige precisie maar het schilderijen hangt door dit ophangsysteem bijna( onzichtbaar) vlak tegen de muur. Het systeem is (helaas) niet los te koop, maar als service werd dit, na een telefoontje, toch toegestuurd. Dus...een echte aanrader.

Mooi glas schilderij gekocht wij zijn er heel blij mee doen en keurig verpakt en snel bezorgd wij raden deze schilderijenshop aan

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.