Ik vind de site van Schilderijenshop erg duidelijk en overzichtelijk, geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten. Verder vaak een leuke kortingsactie, de verzending is snel en goed verzorgd, ik had besteld en de andere dag al ontvangen. Ik heb nu 2 keer een bestelling geplaatst en ben erg tevreden over de kwaliteit en service.

Hele ruime keus en het schilderij wat wij besteld hebben ziet er precies uit zoals verwacht.

Het is moeilijk kiezen met zoveel keus op de site, maar de filters helpen zeker. Wij hebben een canvas schilderij gekocht. Mooi geprijsd, goed verpakt en snelle levering. Wat we wel jammer vonden, dat we zelf nog ophangsysteem moesten vastmaken. Al zaten er alleen maar voorgeboorde gaatjes oid voor de schroefjes. Zo'n simpel klusje en we hadden goed gereedschap, maar daar zijn we het langste mee bezig geweest.

Prima geregeld allemaal

Erg blij met het prachtige schilderij.

Precies zoals het staat op afbeelding. Zuiver foto!

Precies zoals het staat op afbeelding. zuiver foto! Ik heb gelijk een dekbedovertrek besteld in dezelfde print. Mijn slaapkamer ziet er Pauwelijk uit

Geweldig !

Superservice. Besteld en geleverd binnen 24 uur.

Leuke overzichtelijke site met mooie schilderijen

Xxxx

Altijd mooi, en snel geleverd.

Tevreden

Prachtig schilderij

Wij zijn zeer tevreden met onze bestelling. Snelle levering, netjes verpakt en een prachtig schilderij!

Netjes verpakt

Print op glas ziet er mooi uit

Steeds een goede service en mooie schilderijen.

Steeds een snelle en correcte levering. Eén maal een foutje van de bezorgdienst zelf en werd door de shop perfect en snel opgelost. Ook steeds mooie schilderijen die heel getrouw zijn aan de foto's. Prijs kwaliteit is uitstekend. Echt een aanrader.

Glazen schilderij

Heel mooi schilderij. Moest even wennen hoe t bevestigd moest worden. De levering was heel snel. Een aanrader

Snelle levering, goede kwaliteit

Precies wat ik gehoopt had. De kleuren komen goed overeen met de foto’s en het is een tikje robuust. Mooie materialen die goed in mijn praktijk tot hun recht komen. Wat ik niet handig vond ivm vaak hardhandig vervoer is dat de schilderijen te klein waren voor de doos waardoor deze konden schuiven. De doos was beschadigd maar dat heeft gelukkig geen gevolgen gehad omdat het aan de achterkant was. Daar zit de holte van de schilderijen waardoor ook dat gevoelig is voor schade.

Zeer goede service!

Ik had een schilderij ontvangen welke ik niet had besteld. Klantenservice was gelijk bereikbaar, gaf aan het al ontvangen schilderij te mogen houden en de volgende dag was het juiste schilderij al afgeleverd. Goede, snelle service!

prima !

snelle en correcte levering, schilderij was waarheidsgetrouw qua kleur en kwaliteit. voor herhaling vatbaar !

Uitstekende

Snelle levering, goed verpakt (glazen schilderij. Uitstekende bevestiging meegestuurd, makkelijk en degelijk op te hangen.

Veel mooie schilderijen

Er is veel keuze voor ieder wat wils Wordt netjes verzonden

Prima verzorgd

Alles conform opgave op de website.

Snel en vlot geleverd

Zeer snel en vlot geregeld was zeer makkelijk te bestellen en daarna ging alles vanzelf

Snel geleverd,goed verpakt.Keurige service

Fijne, snelle levering en een heel mooi schilderij. Precies zoals op de foto op de website.

Wordt duidelijk aangegeven wanneer het pakket bezorgd wordt

Snelle levering,goed verpakt,prachtige foto op glas Wij zijn zeer tevreden

Helemaal goed

Exact wat we er van verwacht hadden.

Echt een prachtig schilderij

Levering was snel ondanks de drukte met de post. Het was goed verpakt en nog mooier dan op de foto.

Mooi schilderij precies als op de webshop

Heb al 3 schilderijen besteld bij schilderijenshop worden goed verpakt netjes en snel geleverd. Schilderij erg blij mee mooie kleuren. Zijn er blij mee top

Mooi schilderij, degelijk verpakt, snelle levering!

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.