Super snelle levering en goede service

Ik had s avonds besteld en kortingsactie vergeten in te vullen. Even email verzonden. Gelijk s avonds al bericht terug en alsnog korting gekregen. Super service.

Snelle levering, goede service

Schilderij was de eerste keer geleverd met een kapotte lijst, toen heb ik gemaild en de volgende dag was er alweer een nieuw schilderij geleverd. Top service!

Zeer mooie kader

Zeer mooie kader

Prima webshop met aandacht voor de klant.

Veel keuze. Goede service. Zeer klantvriendelijk. Dit blijkt uit contact met schilderijenshop en de wijze waarop ze vragen beantwoorden en zo nodig een aangepaste service bieden. Zeer tevreden.

Hele mooie producten en veel diversiteit

Wij hadden een glasschilderij besteld (kruiden). Bij aflevering bleek de afmeting te klein. Door ons verkeerd ingeschat !! Na tel. contact bleek dat wij het schilderij voor een ander formaat mochten omruilen. Wel even naar Geldrop, maar dat was geen straf. Wat een heerlijke collectie en vriendelijke bediening. Met een nieuw schilderij terug naar huis met nieuwe ideeën. SchilderijenShop bedankt voor de goede en snelle service!

uiterst tevreden

mijn eerste aankoop bij schilderijenschop 'panter op glas ',was een lichte tegenvaller.er zat een klein foutje in de print,ik mocht deze toch houden en er werd mij een ander exemplaar opgestuurd. maar het glas was spijtig genoeg gebarsten, er werd mij terug een nieuwe opgestuurd.3 de keer goede keer+had ik er nog een ander bij besteld een' levensboom'. beide waren pico bello,en schijnen nu in mijn nieuwe interieur!

Snelle levering en degelijk verpakt

Ons kunstwerk hangt inmiddels Aan de muur ,ik ben tevreden Met het resultaat .

Veel keuze, goede service

Er was veel keuze in de winkel. Als je iets online gezien had wat op dat moment niet in de winkel was, gingen ze her meteen voor je uit de loods halen, zodat je toch binnen een kwartier het schilderij in het echt kon zien! Super service dus. Ook vond ik het prettig dat je zelf rustig rond kon kijken en schilderijen in het licht mocht zetten, zonder een hijgend personeelslid in je nek. Je had echt de tijd en mogelijkheden om iets moois uit te zoeken. Raad deze winkel iedereen aan!

Snelle levering, goed verpakt

Het schilderij is héél mooi. Was misschien wel handig geweest om bij de omschrijving te zetten dat hij deels 3-D is (de steentjes en hekjes op het strand zijn erop geplakt). Ik vind dat in dit geval wel leuk staan

Fijn rondgekeken in de winkel; daarna online besteld omdat ik dan bij eventuele retournering mijn geld terug zou krijgen en geen tegoedbon. Helaas moest het inderdaad retour en de afwikkeling gaat keurig.

supermooi!

Het schilderij is heel mooi. Het was goed verpakt en de bezorging was goed en snel

Veel keus

Eigenlijk teveel keus,verschillende keren op de site gekeken en toen een keuze gemaakt. Het schilderij wordt goed ingepakt bezorgd en hang nu mooi aan de muur.

Klantvriendelijk, snel en adequaat

Mooi schilderij en snel geleverd

Schilderij werd de volgende dag al geleverd. Kwaliteit is goed en afbeelding op het schilderij mooi. Ik kreeg zelfs de korting terug gestort, omdat ik de kortingscode vergeten was in te vullen en snel antwoord op mijn vragen. Ik ga hier vaker bestellen!

Ziet er mooi uit zoals op foto en tricky en tracé code werkte heel goed pakket was op tijd ben er erg blij mee

Misschien nog een keer

Mooie schilderijen

Dik tevreden

Dik tevreden

Bestelling goed en snel afgeleverd

Stevig verpakt en mooi schilderij

Schilderij van glas is stevig verpakt. Schilderij is mooi zoals het is aangegeven op de site dus verwachting klopt helemaal goed. Alleen een A4 plakken met uitleg op de achterzijde is niet handig want ik trok een stuk van het glas soort coating (wit) er af. Ik heb het voorzichtig vast gemaakt met plakband zodat het niet verder kan afbladderen.

Prima aanbod en goede service

Prima aanbod en goede service

Vlotte afhandeling .

Erg blij met de vlotte afhandeling van het schilderij , vanaf het bestellen tot de bezorging . Mooi stevig verpakt en afgeleverd met goede schilderijhaakjes. Piekfijn in orde .

Snel geleverd en keurig verpakt, voldoet aan onze verwachtingen

Besteld en de volgende dag in huis

2 schilderijen besteld de volgende dag al in huis 1 schilderij bleek bij aankomst kapot glas te hebben kreeg kosteloos een nieuw schilderij opgestuurd.

Prima service en mooie kwaliteit

Ik ben heel blij met m’n ronde schilderij, bloemen op glasplaat. De kleuren zijn mooi. De bestelling was snel binnen en met de duidelijke instructie makkelijk op te hangen. Het hangt in m’n keuken en is een echte eyecatcher.

Prachtig schilderij Goed verpakt Snelle levering

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.