uitstekend

De schilderijen zijn In één woord omschrijven : TOP!

Super blij met mijn mooie schilderij

Ben heel blij met dit geweldige schilderij!

Super! Prachtig schilderij en snel in huis

Er pronkt een prachtig schilderij aan onze muur. Atm118. Snelle verzending. Duidelijke informatie. Goed verpakt. In 1 woord PERFECT

Snelle levering en goede feedback

Snelle communicatie, product goed verpakt, mooie internetsite

Super tevreden!

Kreeg netjes een mail dat mijn schilderij weer beschikbaar was. Gelijk die avond besteld en binnen 2 dagen in huis. Ben ontzettend blij met de schilderij! Zeer goede service, vriendelijke communicatie en super snelle levering!!

Servicegerichtheid en klantvriendelijk!!

Deden niet moeilijk bij het omruilen van het gekochte schilderij

Telefonisch héél vriendelijk geholpen, als ik een vraag had gewoon gebeld en niet in de wacht gezet, het product wat ik besteld had was in 1 woord geweldig, precies zo wat in de beschrijving was vermeld. GEWOON EEN AANRADER!!!!!

Geweldig mooi

Een prachtig schilderij Goed verpakt we zijn er blij mee

groot assortiment en vlotte levering in Belgie

idem als boven

Helemaal top

Mooie schilderijen iedere keer weer verrast en mooi op tijd geleverd

zeer snelle levering

glasschilderij op de site uitgezocht en de volgende dag al geleverd

Het is een heel mooi schilderij Heel mooi afgewerkt En een mooie kwaliteit Netjes verzonden We zijn er heel blij mee

Toplevering

Ik kan iedereen deze zaak aanbevelen. Zeer goed verpakt.

Snelle verzending, goede verpakking en in clusief montage materiaal.

Snelle levering, prachtige foto.

Prachtig aan de muur. Mooie kwaliteit.

Schilderij ziet er mooi uit. Echter zonder blinde bevestiging

Schilderij geleverd in goede verpakking. Schilderij heeft een document gekleefd met tape op de achterkant. Bij het verwijderen komt de witte folie op de achterkant mee. Gelukkig is het niet zichtbaar aan de voorzijde. De meegeleverde bevestiging is niet blind. Wel veilig.

geweldig

Goede kwaliteit, goed verpakt en op tijd bezorgt

Voldoet aan verwachting

Schilderij voldoet aan verwachting. Keurig verpakt verstuurd binnen 2 dagen.

Service is top

Mooi op tijd geleverd.

Haast perfect

Goed geleverd. Alleen een ophanginstructie voor het drieluik ontbreekt!

Recent heb ik, met een leuke korting, een prachtig glas schilderij besteld en ontvangen. Het schilderij was perfect ingepakt, schuimrubberen randen rondom en piepschuim op de hoeken. Dinsdag besteld, woensdag in huis! Het was mij op de website niet duidelijk hoe het ophangsysteem er uitzag dus ik heb contact opgenomen om te vragen naar het systeem en ik kreeg een snelle reactie met foto van de clips waar het schilderij mee bevestigd kan worden. De doorzichtige clips zijn geschikt voor glasschilderijen met een afmeting tot 70x100. Bij grotere schilderijen worden het plakkers of strips aan de achterzijde (Ik weet niet goed wat ik me daarbij voor moet stellen maar ik denk dat het niet echt goed is voor je stucwerk als het schilderij ooit weer verwijderd moet worden?) Ik ben in ieder geval erg blij met de transparante clips die erbij werden geleverd, ze vallen absoluut niet op en bij eventuele meetfoutjes is er door het verschuiven van het clipje nog ruimte om te corrigeren. Tevens hangt het schilderij strak tegen de muur en dat is ter voorkoming van stofvorming aan de achterkant een groot pluspunt. Ik heb eerder dit jaar een (groter en veel duurder) glas schilderij aangeschaft via een andere website en deze werd geleverd met voorgeboorde gaten en afstandshouders: De geleverde schroeven pasten niet goed in het voorgeboorde gat waardoor er onherroepelijk schade optreedt bij het ophangen en de achterkant van het schilderij is absoluut niet schoon te houden want stof... had ik maar eerder van jullie geweten, dan had ik mijn eerste schilderij ook bij jullie aangeschaft!

Ik ben zo blij met mijn aankoop

Ik heb de zee in huis gehaald , heel mooie foto, degelijk verpakt en op tijd geleverd en helemaal wat ik er van verwacht had , Toppie

Zeer goede service en mooi product. Blij mee!

Het kan voorkomen dat een schilderij een paar foutjes bevat. Na vriendelijk en snel contact is het schilderij omgeruild. Zeer tevreden en blij met zowel de service als het schilderij. Top!

Een goede ervaring

Een mooie en overzichtelijke website.. En een snelle levering van de spullen

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.