Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Levering was snel en schilderij is zoals online aangegeven en naar verwachting

zeer goed

het schilderij kwam al de dag nadat ik besteld had. Het zag er goed ingepakt uit en kwam goed aan. en ik vond hem nog mooier dan ik op de site gezien had.

Mooie schilderijen en netjes op tijd geleverd

Veel keuze uit mooie schilderijen en wordt netjes op tijd geleverd zitten goed verpakt

Alles snel en perfect gegaan

Binnen 3 dagen in huis,netjes onbeschadigd (goed verpakt)…kortom superrrr

Prachtig glasschilderij.

Wij hebben een prachtig glasschilderij mogen ontvangen. Persoonlijk vind ik het ophangsysteem niet zo heel mooi. Wij hadden dit mooie schilderij liever “blind” opgehangen. ( ook op tv bij Robs grote tuinverbouwing zag ik met onze afmeting schilderij dat ze die “blind” ophangen, dan wel aan koortjes) Kon dit helaas op de site niet vinden wat het “ophangsysteem” is.

volle tevredenheid

in zeer goede staat geleverd en snelle levering

Heel erg goed

Ik heb een paar vragen gesteld ivm de ophanging.en kreeg per omgaande advies. Na nog een vraag, konden zij mij opnieuw vertellen wat ik moest doen en zij stuurden mij 2 fotootjes om duidelijkheid te geven. Na bestelling werd het goed verpakt en verzonden. Kortom , heel erg goed.

Snel geleverd. Mooi schilderij, goede service.

Perfect snelle levering

Perfect mooi schilderij,goed ingepakt en super snel verzonden

Heel goed.

Supersnelle levering. Het schilderij voldoet helemaal aan onze wensen, de kleuren zijn hetzelfde als het voorbeeld op de website. Zal zeker hier weer bestellen als ik iets nodig heb.

Prima sevice

Mijn foto op glasplaat werd gebroken geleverd, maar zonder problemen werd snel een nieuw exemplaar bezorgd. Prima service.

Geweldig product en mooie foto's, nette verpakte levering. Jammer dat er geen vast ophang systeem op verwerkt is. Maar het geleverde ophangsysteem werkt wel alleen zichtbaar. Al met al een aanrader

Top schilderij aan klein prijsje

Verzending zeer goed,verpakking zeer goed.100% tevreden.

Prima Service en snelle levering

Snelle levering en snelle reactie op email. Prima Service

GOED PRODUKT EN SNELLE LEVEREING

Het schilderij is van goede kwaliteit. Goede verpakking en snelle levering. Een goede prijs. Helemaal tevreden!

Heel goed.

Af gesproken om op donderdag te leveren is ook gebeurd. En alles goed verpakt wij zijn zeer tevreden.

ziet er mooi strak en degelijk uit.

Heb inmiddels 2 schilderijen en 2 foto schilderijen gekocht en er zeer tevreden over. De lijsten zijn solide en van goede kwaliteit en alles netjes afgewerkt.

Subliem en uiterst tevredenheid.

Wij zijn uiterst tevreden van de schilderijen die wij gekozen hebben. Prima service en correct thuis geleverd zoals gezegd. Wij raden iedereen SchilderijenShop. com aan.

Goede kwaliteit!

Het schilderij dat ik besteld heb, voldoet volledig aan mijn verwachtingen en is een aanvulling op mijn interieur. Top kwaliteit en top service!

super!

mooi schilderij

makkelijk gevonden en snel geleverd

Aanrader

Per ongeluk 2x dezelfde besteld. Keurig afgehandeld en per omgaande gecrediteerd. Ontzettend aardige medewerker gesproken.

komt afspraak prima na

goede service en mooie prijzen voor een schilderij

mooi schilderij

Het is een heel mooi schilderij. Het was netjes verpakt, snel opgestuurd en makkelijk op te hangen met de bijgeleverde ophangset. Iedereen die het ziet hangen vindt het prachtig

Alles goed en snel verlopen

Snelle en vlotte bestelling. Geleverde schilderij voldoet volledig aan de verwachting.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.