Zeer snelle levering

De schilderijen zijn prachtig, we zijn er erg blij mee. Ze waren goed verpakt en snel geleverd, helemaal prima.

abstracte schilderij

Onze hal is nu helemaal anders sinds deze abstracte schilderij er hangt. wij zijn heel tevreden met de aankoop. hele snelle levering . er gaan er nog volgen in de toekomst.

Top goede service

Ben zeer tevreden over schilderijen shop.

Er is ruime keus …dit is mijn 3e schilderij en ik ben weer geslaagd. Goede service en prima bezorging. Ben er erg blij mee.

Ik ben tevreden!

Mooi Schilderij!

Prachtig!!!

Prachtig schilderij.. kan er mijn ogen niet van af houden. Ik bestel nog bij jullie.. wat een kwaliteit! Enkel de bezorging ging niet zo vlot. Pakketje was ver geleverd in een postpunt. Top!

Goed. Gaan nu naar de winkel.

Komt afspraken heel goed na. Alleen toen ik belde voor retour zei men ga maar naar de Bruna. Dus niet heel omslachtig allemaal, maar het is alsnog goed gekomen.

Mooi schilderij, een goede prijs en levering

Goede keuze via de website, tegen prijzen die redelijk zijn en een uitstekende levering.

Snelle levering, goed verpakt!

Snelle levering, goed verpakt!

Een hele goede ervaring.

We hadden het schilderij vrijdags besteld en dinsdags al in huis ,snelle levering zoals was beloofd.

Mooie schilderij van goede kwaliteit.

De schilderij is mooi en ziet eruit precies zoals op de site.

Heel heel gaaf!

Erg blij met de 2 schilderijen die wij hebben besteld, heel erg gaaf!

Goed verpakt en op tijd geleverd

Dit is voor herhaling vatbaar, en zal jullie zeker aanbevelen

Vriendelijke en snelle service

Het schilderij werd razendsnel bezorgd. Helaas was het niet dat wat ik zocht. Ben het zelf gaan terugbrengen. Aankoopbedrag + bezorgkosten stonden binnen 2 dagen weer netjes op mijn rekening

Snelle verzending en rechtzetting.

Niettegenstaande het niet in te vullen van de kortingscode , toch nog verrekend achteraf ,wat heel attent was.

Heel tevreden met twee schilderijen

Heel tevreden met twee schilderijen, die perfect passen met woonkamer en slaapkamer;)

uitstekende service of aflevering

Uitstekende bestelsite, snelle levering, uitstekend verpakt en als resultaat een prachtig schilderij.

I am very satisfied with the purchase and also with their support

I recieved a wrong item and after letting them know, they were kind enough to send me the right one and let me keep the wrong item as a gift. That's very generous on them and i really appriciate their attitude to costumer satisfaction.

Mooie schilderijen en goede dienst na verkoop

Heel mooi schilderij. Ik had de verkeerde gekregen maar het was onmiddellijk opgelost.

Grote keuze en goede prijs kwaliteit verhouding.

Alles volgens afspraak.

Goed op de hoogte gehouden en zonder problemen snel geleverd.

Tegenvallend

De bestelling en levering gingen voorspoedig. Maar het retourneren, melding dat je pakket retour is ontvangen en de terugbetaling duurt veel te lang. Daar valt nog wel wat winst te behalen.

Goed verpakt en mooie kwaliteit en betaalbaar

Goed verpakt en mooie kwaliteit en betaalbaar

Mooi schilderij en goed verzorgd

Snel bezorgd en goed

Prachtig schilderij, snel geleverd!

Heel tevreden met onze aankoop. We hebben 2 schilderijen vd vlinders gekocht en ze zijn prachtig! Echt een aanrader.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.