Perfect prachtige mooi product

Heel mooi schilderij we zijn er blij mee

Kwaliteit en prijs top

Correcte levering , veilig verpakt.

service en kwaliteit

Prachtig schilderij van goede kwaliteit, netjes verpakt en geleverd. Prima!

Hadden een schilderij dat kapot aankwam kregen meteen een nieuwe toegestuurd.

Keurig afgeleverd!

Stevig verpakt , netjes afgeleverd.!

Alles prima,helaas bij het ophangen gevallen en helemaal stuk.....maar jullie service was helemaal ,

Jullie service is snel,netjes en top Alleen hebben we niet kunnen genieten van het schilderij omdat het stuk viel tijdens het ophangen...maar helaas gebeuren er soms zo'n dingen..mvg annoesjka

Prachtexemplaar snel geleverd

Mooi klassiek beeld op glas. De kleuren zijn messcherp. Een blikvanger in huis. Grondig verpakt en snel geleverd. Blij mee!

Ruim aanbod aan correcte prijzen

We hebben de winkel bezocht en een keuze gemaakt. Daarna thuis nog eens de muur opgemeten omdat we vreesden dat het schilderij te groot was. Dan online besteld. Zo waren we zeker dat we de juiste aankoop deden. Het resultaat oogt zeer mooi!

Veel keus, snelle levering, prachtig resultaat, erg blij mee.

Geweldig mooi

Levendig schilderij

Super mooi!!!

Top kvalitijt!!!

Netjes verpakt en zonder schade afgeleverd.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Er was een foutje geslopen met de adressering waardoor het pakket dreigde voor enkele weken bij Post nl in bewaring te belanden. Dit probleem werd binnen de twee dagen opgelost door de firma zelf. Deze oplossing werd ten zeerste geapprecieerd door ons waarvoor nogmaals onze dank. Groetjes, Karel, België. Ps: mooie foto’s in stevige verpakking.

Top! schitterend Schilderij voor een mooie prijs

Prachtig Schilderij op glas. Ben hier heel blij mee. Verpakking van het schilderij was echt super gedaan en daar wordt veel zorg aan besteed, dat kun je zien. Ik ga zeker nog meer schilderijen bestellen.

Hele goede service

Mijn schilderij besteld na een dag al geleverd. Ik zag tot mijn verbazing dat ik de korting van 25% had gemist heb gebeld naar hun en na drie werkdagen stond de korting teruggestort op mijn rekening. Superservice en een heel klantvriendelijk bedrijf. TOP!!!!

Gewoon Super

Goede communicatie, goed verpakt, snelle verzending en mooi schilderij. Gewoon doen dus !

Snelle levering, goed verpakt en goed kwaliteit schilderij

Goede prijs / kwaliteit verhouding

niet zo blij

ik heb afgelopen jaar ook een schilderij bij u gekocht prachtig heb nu uit dezelfde serie een schilderij gekocht maar ben er niet zo blij mee het lijkt wel of de gezichten hioe moet ik het zeggen vervaagt zijn moet dat zo of is dit een print fout sorry was niet mijn bedoeling na uitleg van personeel begrijp ik het is de schilder zijn manier van schilderen heb natuurlijk een ander schilderij uitgezocht mijn schilderij geretourneerd en ben uirstekend geholpen nogmaals sorry was een beetje dom van mij

Tot nu toe altijd tevreden met onze bestellingen

Tevreden over het schilderij en correcte levering

Topbedrijf

Altijd goede ervaringen met deze webshop. Prachtige schilderijen geleverd. Zeer tevreden als klant over dit bedrijf!

Heel erg goed

Transport uitstekend. Ophanging is zeer goed te doen. Schilderijen zien er nog mooier uit dan op de site. Kortom zijn geld meer dan waard. Het hangt prachtig.

Van bestelling tot levering is perfect geregeld. Het ‘schilderij’ foto op glasplaat, is nog mooier dan verwacht.

Kwaliteit en snel

Mooie ruime keuze in schilderijen, snel geleverd en net supersysteem om het op te hangen. Zeer tevreden!

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.