Snelle en correcte levering , toen ik de verpakking opende had ik maar 1 woord , WAUWIE , het schilderij was nog mooier dan ik verwacht had .

Hele snelle verzending en schilderij is nog mooier dan op het plaatje

Echt een hele goede service. Echt snelle levering en je wordt ook goed op de hoogte gehouden. Het schilderij wat wij gekocht hebben is in het echt nog mooier dan op het plaatje

Maar had de kleuren wat feller verwacht

Super service

Wegens een probleem contact moeten opnemen en ben er zoó goed te woord gestaan en geholpen! Zo vind je ze maar zelden tegenwoordig.

Een geweldig schilderij

Een mooi schilderij van goede kwaliteit.

Geweldige firma

Super kwaliteit en zeer goed verpakt Top

Ik ben zeer tevreden over de schilderijenshop

Bij de betaling van mijn bestelling ging er iets mis en het schilderij wat ik wilde kopen stond ook niet meer in de voorraad van schilderijenshop. De volgende dag werd ik door schilderijenshop gebeld dat het schilderij was gereserveerd voor mij. Pff gelukkig het was er nog. Nadat de reservering ongedaan was gemaakt kon ik het opnieuw bestellen en ging de betaling nu wel goed. De volgende dag werd het schilderij al bezorgd en ik ben er heeel erg blij mee.

U doet wat u beloofd

Uitvoering ok Verpakking ok Prijs/kwaliteit verhouding ok

super gaaf wanddecoratie

Verkocht als 'olieverschilderij' maar het is een print op canvas en aanvullend met oliverf bewerkt. Neemt niet weg dat het zo'n gek vrolijk ding is dat ik er blij mee ben. Maar netjes vermelden dat het deels olieverf is zou netjes zijn. Keurig geleverd, verpakking prima.

Super service!

Heb 2x een schilderij terug gestuurd. Keurig geld en verzendkosten retour gekregen. 3e schilderij is schot in de roos!!!

positieve ervaring

Goede site, snelle levering en prima verzorgd. jammer vind ik dat het schilderij niet is gesigneerd. Maar toch blij dat de schilderijenshop kunnen aanbevelen.

Klasse

Mooie schilderijen, schappelijke prijzen en snelle toezending.

Blij met ons schilderij

Wat een prachtig schilderij hebben we gekocht. Het bestellen ging makkelijk, het schilderij is snel bij ons geleverd. Het verpakken van het schilderij is een punt van aandacht. Er zat een gat in de doos alsof er iets op heeft gestaan tijdens vervoer. Gelukkig is het schilderij niet beschadigd. Het is wel erg kwetsbaar met alleen een stuk karton om het te beschermen. We zijn erg blij met het mooie schilderij.

Prima !!

Netjes geleverd.

Snelle en goede levering van mijn schilderij!

Het door mij bestelde schilderij werd heel snel geleverd en toen ik de verpakking opende kon ik maar 1 woord bedenken WAUWIE , supermooi , nog mooier dan ik gedacht had . Als ik in mijn nieuwe stekje nog een plaatsje vrij heb bestel ik onmiddellijk terug

Simpel bestellen en snelle levering

Het bestellen ging erg simpel. Abstract schilderij van 140 x 70 cm uitgekozen. Ondanks de drukte bij PostNL door het coranavirus werd het schilderij na enkele dagen keurig verpakt afgeleverd. Het geleverde voldeed helemaal aan de verwachting.

He-le-maal niets op aan te merken, top!

2 grote schilderijen van 200 x 100 besteld, ze zijn echt exact zoals ze op de site vermeld staan. (Misschien in werkelijkheid zelfs nog wel mooier) Supersnel en keurig verpakt bezorgd gekregen.

slechte communicatie over levering

Uitgebreide aanbod van schilderijen. Korte maar wel uidelijke beschrijving van een schilderij. Met levering ging het niet soepel. Communicatie over de vertraagde levering was niet duidelijk wat zorgde voor verwarring en ongenoegen. Plus punt is dat de eigenaar zelf contact opnam om de situatie uit te leggen. Tevens punt communicatie besproken wat meer vertrouwen geeft voor de toekomst.

Snelle service en mooie schilderijen!

Had het schilderij “ Stadsgezicht Lake Annecy 75x100” besteld. We hebben meerdere schilderijen van deze schilder hangen en zijn er gek op! Het schilderij was goed verpakt en kwam in perfecte staat aan. De levering was snel, dus goede service. Al met al heel tevreden.

Superwinkel!!!

Prachtige schilderijen voor een geweldige prijs!! Ik ben er blij mee!!

Levering was goed verzorgd

Schilderij net zo mooi als op foto!

Snel en netjes geleverd

Ondanks waarschuwing van PostNL dat de levering langer kon duren, ontvingen wij het schilderij, stevig verpakt, al de volgende dag. Ophangbeugeltjes monteren en klaar.

Correct en snel.

Prima orderverwerking. Product goed verpakt en snelle levering.

Supersnel geleverd en ongelooflijk mooi👍👍👍👍

Supergoede webshop!!

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.