Zorgvuldig bezorgd en het schilderij ziet eruit als op de website

Mooi schilderij en komt overeen met het getoonde op de website. Keurig en snel bezorgd.

Prachtig

Ik vond de schilderijen online al prachtig maar in het echt waren ze nog mooier dan ik had verwacht. Prachtige kleuren!!

Super en snelle service. Schilderij perfect geleverd en deed aan mij verwachting.

Prachtig schilderij.

Dit is ons tweede schilderij van schilderijenshop en wij zijn zeer tevreden. In het echt nog mooier dan op de foto Geweldig mooi.. Alleen bij het laatste schilderij zat er geen ophangsysteem bij. Dat was slordig.

Snelle en duidelijke service

Gewoon goed!

Mooi schilderij, maar......

De kleuren komen helaas niet overeen met de kleuren op de site. Verpakking prima. Aflevering prima.

Schilderij uitgezocht, makkelijk te bestellen op de website, betaald met i-deal en 2 dagen later wordt het thuis bezorgd. Zo simpel kan het zijn :-)

heel goed

schilderij gekocht van uitmuntend kwaliteit voor een betaalbare prijs

Het schilderij viel tegen

Handgeschilderdt is niet meer dan een fotoprint met wat streepjes verf zeer teleur stellend.

Heldere site om keue te maken.

Snelle service en schilderij is zeer mooi.

Alles is correct verlopen

1 st maal besteld en zeer tevreden

Prettige zaak, fijne communicatie

Uitgebreide keuze uit mooie schilderijen, snelle levering en bij retournering geld per omgaande teruggestort.

vlotte afhandeling, goed verpakt en mooi schilderij

vlotte afhandeling, goed verpakt en mooi schilderij het frame van het canvas is wel niet volledig recht maar dit is te verwachten bij grotere schilderijen (150cm) veronderstel ik

Keurig en netjes op tijd geleverd

Mooi en intact geleverd

De producten zijn zoals ze op de website zijn omschreven. Mails worden beantwoord, maar dit duurt wel enkele dagen. Een probleem bij de vervoersfirma wordt door SchilderijenShop.com gecontroleerd en opgevolgd. Heel tevreden.

Helemaal goed

Mooie schilderij, goed ingepakt en snelle levering.

Niets op aan te merken

Ruime keuze, goeie kwaliteit en de schilderijen worden zorgvuldig ingepakt en verzonden. Aanrader dus!

Ben helemaal tevreden, hadden een probleempje met het raamwerk van een geleverd schilderij en is meteen opgepakt door het bedrijf en opgelost.

Reageren snel, alleen de verzending via postnl is zeer slecht. Ik zou persoonlijk een andere transporteur nemen.

Ben tevreden!

Helaas was het schilderij niet de smaak van de ontvanger. Mooi was het zeker en zoals in de catalogus. Supersnel het bedrag weer teruggestort: complimenten!

Precies zoals het voorbeeld in de advertentie.

Mooi op tijd geleverd en een mooi schilderij.

prima geregeld

mooi op tijd binnen gekregen en goed verpakt !!ben zeer te vreden..gr

Uitstekende winkel

Ruime keus en een vlotte afwerking van de bestelling en een zorgvuldige verzorging. Een echte aanrader

Uitstekend verpakt e n snelle levering

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.