Nette en snelle levering en goed ingepakt

Snel en netjes afgeleverd

Snel en netjes afgeleverd

Snelle levering, veel keuze

Het schilderij was goed verpakt. wel 2 dagen later maar daar kunnen jullie niets aan doen..... eerder Post.nl. Hij hangt in de kamer en we zijn er allebei verliefd op.

Super snelle verzending

Het schilderij was super snel verzonden en precies zoals op de website. Helemaal top! Ook fijn dat er schroeven etc bij zitten.

Altijd goede service, artikel snel binnen!

Mooie kwaliteit posters die je nergens anders snel zult vinden. Ik hebber nu 3 in mijn tuin. En ik ben er trots op! Goede service, Wesley Schmits

Snel geleverd, goede communicatie en mooi product

Online goede koop.

Vanaf beeldscherm besteld en in werkelijkheid nog mooier.

Goede selecties

Goede prijs en service

Tevreden

Ben heel tevreden ik vind hem mooier dan op de site . Ik bestel deze week nog een schilderij.

Veel keuze en vlotte levering

Ik heb een prachtig schilderij wat mijn huiskamer helemaal opfleurt. Geweldig.

Mijn ervaring met deze site is SUPER!

Snel antwoord na vraag, leuke tuinposter en zeer betaalbaar. Ook de levering was supersnel en netjes. Deze site is een echte aanrader! 👍

Heerlijk fris met humor!

Goede en duidelijke website, vlotte communicatie na vraag!

Top schilderij voor een aangename prijs

Schilderij voldoet volkomen aan onze wens en is dank zij deze aanbieding ook nog eens lekker betaalbaar....TOP!!!

Mooi tuinschilderij, netjes afgeleverd!! Zeer tevreden!!

Ons 2e bestelling is ook weer top

Snel, betrouwbaar, goede kwaliteit

top !

goeie keuze, snelle verzending !

Prima spul

Goede kwaliteit en snelle levering tevens (nu) redelijk betaalbaar.

Prima service ook retour zenden is prima geregeld

Heel mooi schilderij gekocht ,snelle levering.Zeer tevreden

Wij hebben een schilderij gekocht wat wij geweldig mooi vinden

Super snelle service

Makkelijk besteld, snel ontvangen!

Mooi schilderij. Snele levering. Goed ingepakt.

Snelle levering en goed ingepakt

De dag erna geleverd! Hoeken goed afgeschermd met karton en in doos afgeleverd. Prima! Goede kwaliteit schilderij

uitstekend

heel rap en keurig geleverd in belgië, dank u

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.