Snel verzorgde mooie planten gekregen wat goed verpakt waren
mooie plant, snel en vakkundig verpakt geleverd
Een aantal weken geleden een vrij dure plant gekocht voor een vriendin. Na wat gedoe bij DPD is deze ruim twee weken later binnen gekomen. Waar ik al bang voor was, was ook gebeurd: de plant was dusdanig beschadigd/dood omdat het een aantal weken geen licht en water heeft gehad. Direct fleurdirect gemaild en ze zeiden mee te willen denken. Oplossing? 'ja we kunnen wel verzorgingsspullen toesturen'. Niet echt passend als een plant voor iemand anders is. Volgende oplossing: ja stuur dan maar terug. Niet eens gereageerd op de mail, want wat willen ze met een half dode plant? Daarnaast ook niet fijn om een mega plant weer zorgvuldig in te pakken (anders gaan ze dadelijk zeggen dat het aan mijn manier van inpakken ligt)... Ik heb een nieuwe plant gekocht en de huidige proberen te verzorgen. Helaas is hij inmiddels steeds meer aan het afsterven. Willen dus meedenken, tenzij zij een nieuwe plant moeten toesturen ;-) Voortaan maar weer bij plantje of bakker bestellen... zij denken tenminste ècht mee.
Beste Iris, Erg jammer om te horen dat de plant niet naar wens is. Om het duurzaam te houden proberen wij altijd planten weer op te knappen. Wij hebben hier zelf een planten asiel voor. Deze planten worden verkocht aan liefhebbers en opbrengsten hiervan gaan naar goede doelen. Jammer om te lezen dat het retourneren niet meer gelukt is. Wij verzorgen altijd kosteloze retour labels. Omdat het niet lukt de plant op te laten knappen sturen wij graag een nieuw exemplaar uw kant op. Graag horen wij van u.
Mensen bedriegen. Mensen laten bellen op een dure telephoon numer voor hun rechten te vraagen Mensen niet geloven en niet vergoeden Dat bestaad alleen op internet Na een tijtje heb ik mijn geld terug en toch een andere plant durven bestelen. Die was priema
Gewoon goed
Dit is mijn derde bestelling bij Fleurdirect. Ik kreeg alles heel goed verpakt binnen. Aan de telefoon heel netjes geholpen. Later nog een vraag per mail gesteld en daar werd ik ook heel goed geholpen! Een nieuwe vaste klant!
blij met de planten die ik ontvangen heb
PAAR DAGEN GELEDEN BESTELD EN HELE MOOIE PLANTEN GEKREGEN. IK RAAD FLEURDIRECT BIJ IEDEREEN AAN!!
Heel blij met mijn planten, keurig verpakt en snel verstuurd!
Ze mogen alleen wel even snel op de mail reageren. Verder ben ik tevreden met aankoop van water meter, niet makkelijk te verkrijgen!
Diverse bestellingen heb ik ondertussen bij Fleurdirect gedaan... Beter dan bij Fleurdirect kan bijna niet... Het geduld met het beantwoorden van vragen is heel goed (kan niet beter). De kwaliteit van de planten is heel goed (kan niet beter). De planten worden keurig “beschermd” verpakt toegezonden... ik heb het gevoel dat ze rechtstreeks van de kweker komen... geen oneffenheid te zien! Men denkt ook mee met het kiezen van de juiste planten op de goede plek, rekening houdend met lichtval e.d.. KLASSE!
altijd alles super geregeld
De bestelde (grote) plant was prima verpakt en op tijd geleverd.
Was goed verpakt, heelhuids afgeleverd
Tevreden over de snelle service. Echt top.
Heb al vaak naar volle tevredenheid besteld. Verse planten en snelle levering. De sporadische fout werd snel en klantvriendelijk afgehandeld. Een echte aanrader!
Mooie plant voor redelijke prijs. Goede service.
Mooie Kentia Palm Goed verpakt Wat vreemd afgeleverd door DPD, niet aan de deur ,maar in de lift gezet en weggegaan.
Er staan planten op de site die volgens de site in voorraad zijn en als ik ze dan bestel zijn ze opeens niet meer in voorraad en duurt het weken voordat ze weer geleverd kunnen worden. Na eerst boos te worden en een slechte beoordeling te schrijven is te plant opeens wel leverbaar. Blijf het vreemd vinden. Uiteindelijk is de plant toch nog geleverd.
Original review
Er staan planten op de site die volgens de site in voorraad zijn en als ik ze dan bestel zijn ze opeens niet meer in voorraad en duurt het weken voordat ze weer geleverd kunnen worden. Koop nooit iets bij dit bedrijf!!!!!
Voor Moederdag is ik paarse phalaenopsis besteld. Uiteindelijk hebben ze de witte kleur geleverd. Bij het openen kwam mijn moeder tot de verassing dat er 8(!!!) bloemen afgeknapt waren. Ik kan me voorstellen dat niet alles blijft zitten met verzenden, maar dit was wel erg veel. Zo blijft er niet veel over van de plant en je kunt je voorstellen dat de verassing niet positief was. Mijn moeder vond het jammer en ik ben teleurgesteld. Al met al geen aanrader voor mij.
Correcte en tijdige levering, vlotte communicatie.
plante et pot superbes arrivés le lendemain (je vis en belgique) dans un emballage parfait !
Vandaag bestelling voor Moederdag geleverd Uitgelopen op fiasco Plant beschadigd en grond helemaal verstrooid in de verpakking en doos Contact met klantenservice.l hierover......en Snel en super opgelost ! Top geregeld daar !!
Original review
Vandaag bestelling voor Moederdag geleverd Uitgelopen op fiasco Plant beschadigd en grond helemaal verstrooid in de verpakking en doos Diep en diep triest
Héel goed verpakt,kwam op tijd die gezegt was.mooie planten .blij mee.
De levering was er snel en was goed verpakt. De plant zag er heel gezond uit.
111 Hoeksekade B
Bergschenhoek 2661JL