Pluspunten

Goede levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, ondanks vertraging, netjes verpakt, geen bloemen of knoppen geknakt.

Beduidend minder bloemen en knoppen dan bij de eerste bestelling, best teleurgesteld, de eerste bestelling was me zo goed bevallen, ik was toen stil van het resultaat. Zelfs wat bloemen aan elkaar gehaakt voor een voller geheel. Er is aangegeven bij een volgende bestelling extra aandacht te geven, maar ik twijfel, ik vind het erg jammer. Ik kijk er tenslotte weer een paar maanden tegen aan. Jammer, jammer.

Pluspunten

Wij bestelde een cactus die binnen drie dagen, vanwege een tussenliggend weekend, werd geleverd. De cactus was zeer goed beschermd in de verpakking en kwam er dan ook onbeschadigd uit. De cactus is prachtig en groot voor de prijs die we ervoor betaalden.

Pluspunten

2 planten besteld bij Fleurdirect, snelle bezorging waarbij de planten netjes verpakt zijn en alles goed en mooi aankomt. Planten staan er super bij in de woonkamer.

filmpjes op de website doen het niet

Pluspunten

Hele positieve ervaring. Gemakkelijk en snel. Goede kwaliteit producten.

Pluspunten

Snelle goede levering! Mooie volle plant.

Pluspunten

Netjes verzorgt op de zaak bezorgd.

Grote foto's op de website voor 50+ met slechte ogen.

Pluspunten

Netjes optijd geleverd. Produkt precies zoals verwacht / besteld.

Meer keuze uit plantenpotten zou mooi zijn

Pluspunten

Snelle levering. Plant ziet er prima uit. Verpakking in orde. Pot was netjes opgemaakt.

Pluspunten

goed verpakt. snelle levering. superblij met de planten, ze zijn nog mooier als op plaatje.

geen verbeterpunten. zo doorgaan

Pluspunten

Sterke en gezonde planten

Prijstechnisch niet de goedkoopste

Pluspunten

Snelle levering, perfecte kwaliteit. Maandag een olijfboom besteld, woensdag thuisbezorgd. Dit alles voor een scherp tarief en uitstekende informatievoorziening.

Pluspunten

snelle en kwalitatief goede verzorging van mijn bestelling

n.v.t.

Pluspunten

Snel, duidelijk, kwaliteit.

Pluspunten

Alles is netjes bezorgd de planten zien er goed uit, iedereen is te vreden.

Pluspunten

Planten keurig verpakt en helemaal naar verwachting. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is heel gemakkelijk om op deze manier grote planten te bestellen De planten waern overeenkomst de bestelling en de potten ook Dat de planten gelijk gepot konden worden is fijn.

De palm die we hebben gekregen heeft wat gele stelen; het is beter om een helemaal mooie plant af te geven. De varen was wat klein Het is wellicht handig misschien iets meer te rekenen en dan net wat meer te geven dan nodig

Pluspunten

Superroede service!

Pluspunten

Beautiful plants! Well done Fleurdirect!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie plant, snelle levering, goed verpakt verstuurd.

je betaalt voor het gemak. de prijs ligt redelijk hoog voor wat je krijgt aan plant/pot, maar voor dat geld hoef je dus niet zelf naar een tuincentrum om uit te zoeken en te vervoeren. Als de prijs competitiever zou zijn, zou ik vaker (kunnen) bestellen.

Pluspunten

Overzichtelijk website, met veel keuze en aantrekkelijke prijzen. Snelle levering en goed verpakt en correcte afhandeling. De planten zien er goed en gezond uit.

Tot dusver geen.

111 Hoeksekade B