Pluspunten

Prachtige planten!! Erg tevreden!!

De bestelling goed controleren

Pluspunten

Super mooie anthurium ontvangen. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Pluspunten

Voor de eerste keer klant....Prachtige bloemen..Nergens anders te vinden aan deze voordelige prijs...Prompte levering in twee dagen zonder verzendindskosten alhoewel naar Belgie versteurd.. De webshop is zeer overzichtelijk en de thuisgeleverde bloemen nog mooier dan beschreven. Blij jullie gevonden te hebben on line... Proficiat Fleurdirect !! Fleurdirect heeft er zeker een heel tevreden klant bij...

Geen !!Alles perfect !! Kwaliteit- prijs...Prompte levering...verpakking.

Pluspunten

Olijfboom is super! Goed verpakt en geleverd.

Een track & trace van PostNL is altijd fijn om te hebben. Dan is het tijdstip van de bezorging duidelijker.

Pluspunten

zag er goed uit en is netjes bezorgd

Pluspunten

De vier bestelde kamerplanten staan prachtig op ons kantoor! Goede communicatie over levering en advies over de planten.

Pluspunten

Geleverd volgens afspraak. Prachtige planten. Zeker een aanrader.

Geen.

Pluspunten

Alles prima en op tijd bezorgd

Pluspunten

Super! Geleverd wat ik besteld heb en ook nog eens zeer snel. Tevens zeer goed verpakt dus planten in uitstekende conditie gearriveerd. Bij vragen, naderhand, over de potmaat ook zeer snel en vriendelijk geholpen.

Potmaat van de te leveren planten zou nog een optie kunnen zijn zodat je weet of je toe kan met je eigen potten of snel nog een nieuwe pot moet aanschaffen. Leuk dat je, eventueel, nog in aanmerking kan komen voor een prijsje maar erg vervelend dat ik daarvoor dan Facebook moet hebben :(

Pluspunten

Het is goed aan gekomen. Positieve reactie van de ontvanger gehad.

Het deed wat ik heb gevraagd, dus geen op of aanmerkingen.

Pluspunten

Ik was op zoek naar een mooie orchidee. Bij Fleurdirect een bestelling geplaatst en aangegeven welke dag ik de orchidee wilde ontvangen. Deze kwam inderdaad op die dag. Wat mij nog meer verraste, was dat de orchidee er precies zo uitziet als op het plaatje.Inmiddels heeft hij een mooie plek in mijn huiskamer.

Pluspunten

prettige site, duidelijke informatie, snelle verwerking.

Pluspunten

Veel en heel positief over dit bedrijf in alle facetten. Probleem met een kapotte bloempot simpel en snel opgelost voor een nieuwe + een zak aarde erbij gekregen. Prima dus. De volgende bestelling zal ook bij dit bedrijf plaatsvinden.

Misschien nog beter verpakken van keramische/plastic bloempotten omdat in het sorteercentrum van PostNL niet zachtzinnig wordt omgesprongen met de breekbare lading in het pakket terwijl Fleurdirect dit duidelijk met stickers heeft aangegeven en het goed heeft verpakt. Dit betreft in principe geen verbeterpunt voor Fleurdirect maar voor PostNL. Eigenlijk geen verbeterpunten te noemen.

Pluspunten

Snelle bezorging, behulpzaam, goede communicatie, mooie kwaliteit planten

Pluspunten

Perfecte service!!

Pluspunten

Mooi, en ruikt gewoon lekker..

Pluspunten

Cactus was beschadigd geleverd. Zonder enig probleem een nieuwe cactus geleverd. Dat is een top service!

Andere leveranciers da PostNL

Pluspunten

Snelle levering en mooie planten

Ik was niet thuis en de bestelling was voor de deur gezet terwijl ze in de mail hadden gezet dat de bestelling of bij de buren zou worden geleverd of de volgende dag.

Pluspunten

Zeer snelle levering en een fantastische plant zeer blij mee

Pluspunten

Pluspunten

Ik heb een grote palm besteld die snel en heel goed verpakt aankwam, het is een supermooie palm die er heel fris uitziet!

Pluspunten

Snelle levering van schitterende planten!

Pluspunten

Denken met je mee en zijn erg klantgericht !

Pluspunten

Snelle communicatie en snel in het oplossen van zaken die niet voorkomen konden worden (pech met de bus).

111 Hoeksekade B

Bergschenhoek 2661JL