Prima levering

super goed

de plant die ik besteld had was goed verpakt en was prachtig

In super goede staat afgeleverd!

Snelle bezorg service en de orchidee is helemaal prachtig!

Beetje slordig

Slordig met afhandeling van annuleren. Had correct kunnen gebeuren.

Had 3 Calistemon gekocht waarvan er twee niet goed waren. Heb contact opgenomen en samen alles uitgesloten waarom die twee Calistemon het niet deden. En heb na overleg twee prachtige nieuwe Calistemons gekregen en die staan er enorm mooi bij. Nogmaals Van Harte Bedankt!!

Belofte om op tijd te leveren niet waar kunnen maken

Online een plant en pot besteld i.v.m. de opening van een nieuw pand van een relatie. Helaas is de belofte om binnen 48 uur te leveren niet gelukt, terwijl de plant 72 uur van te voren was besteld. Jammer. Ik had er meer van verwacht.

Goede website

Mooie planten goed geleverd

Luisteren en bieden oplossing. Mijn ervaring ik ben vaste klant van ze..

Perfect product en perfecte levering

Alles perfect in orde

Snelle levering, plant op hoogte

Mijn citroenboom was zo hoog als beschreven was, hij had al citroenen die nog moesten kleuren, ook open bloemen en knoppen waren nog volop aanwezig

Mijn ervaring is goed

Alleen jammer dat de plant bruinen Uit einde heeft op de bladeren

Correct en vertrouwenswaardig

Precies zo volgens afspraak!

Beetje teleurgesteld

Prachtige plant besteld en echt super gave potten. Toen de planten binnen kwamen waren ze tot mijn grote teleurstelling veel kleiner dan dat ik had besteld. Ik had hoogte 70cm besteld en krijg 2x amper 50cm binnen. Dus de potten kan ik niet gebruiken omdat de planten in de pot verzuipen. De planten krijgen nu een andere plek in huis. Wel ben ik ontzettend blij met mijn potten want WAUW wat zijn ze mooi, ik ben helemaal verliefd! En alles was zeer netjes en met zorg verpakt.

uitstekend afhandeling

Prima afhandeling, zeer tevreden.

prima prijs kwaliteit

Overzichtelijke site en duidelijke uitleg over de verzorging van de plant. Plant wordt goed en stevig ingepakt voor vervoer.

Een prachtige plant, identiek aan de foto op de site. Zeer snelle levering.

Prachtige planten

Prachtige planten...keurig verpakt

Gezonde en verse planten. Goed ingepakt, op tijd geleverd. Dikke 10. Dankjewel.

Pot beschadigd, plant goed.

Een mooie pot (van 180 euro) met plant laten opmaken en leveren. Levering gebeurde netjes via afspraak binnen 3 werkdagen. De pot heeft meerdere beschadigingen. Hierover contact met klantenservice gehad en ze bieden een kortingsbon van 40 euro op een volgende aankoop. Ik heb aangegeven dat ik een kortingsbon oké vind, maar 40 euro wel weinig vind voor een pot die je niet als nieuw kan kopen en waarvoor ik 180 euro heb betaald. Klantenservice gaf niet meer toe, hier moet ik het maar mee doen…. Plant zag er verder mooi uit. Was mooi opgemaakt. Vochtmeter werkte niet, batterijen die erbij zaten bleken onder corrosie te zitten. Met nieuwe batterijen werkte hij wel. Echter moest je wel weer een gat maken in de grond om de meter ver onderin de pot te krijgen. Was beter als deze bij opmaken vast gemaakt was.

Ondanks een een verkeerde levering word dat snel en netjes opgelost Zeer te vreden

Hele mooie palm!

Een hele mooie palm ontvangen

Mooie planten

Mooie planten

Ik had 2 planten gekocht. Deze waren netjes verpakt en snel verzonden. Het zijn mooie en gezonde planten.

Hele goede ervaring

Fijn contact gehad met de klantenservice. Goed advies gekregen over een plant en pot. Inmiddels binnen gekregen en super verpakt. Staat nu te shinen in huis.

Snel bezorgd en goed verpakt

Mooie pot met orchideeën vol met knoppen waarvan de eerste snel de knoppen uitkwamen daarna elke volgende op de stengels de knoppen geek werden en afvielen. Denk dat het de nacht voor de bezorging te koud is geweest. Gelukkig is rest van de knoppen groen dus die komen wel uit.

Hoeksekade 111 B

2661JL Bergschenhoek

Over Fleurdirect

Fleurdirect is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van verse bloemen en bloemstukken voor diverse gelegenheden. Het assortiment omvat een breed aanbod van boeketten, planten, bloemenabonnementen en seizoensgebonden bloemen, met de mogelijkheid voor klanten om hun bloemen naar wens samen te stellen. Fleurdirect richt zich op het leveren van hoogwaardige, versgebonden bloemen met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en het bieden van een persoonlijke en mooie bloemervaring.