Waardeloze pot opmaak, slechte verpakking en bezorging, slecht advies
Ik ben erg teleurgesteld ben ik de kwaliteit en het advies van fleurdirect.
- initieel voor een paar honderd euro besteld met pot opmaak service
- meer dan de helft van de geleverde planten is inmiddels dood; ondanks reddingspogingen etc
- Initieel advies voor planten in mijn donkere badkamer blijkt na second en third opinion niet juist; de planten konden het niet aan, ondanks licht rotatie etc
- ondanks bellen om zeker te zijn dat alle planten kat vriendelijk zijn, toch 1 set planten dat na een duizelige en brakende kat bleek niet kat vriendelijk bleek te zijn
- een (duurdere) money tree blijkt herhaald terugkomende paddestoelen in de grond te hebben alsmede beestjes; Uiteraard is met de beestjes afgerekend doch de paddestoelen blijven uit de door fleurdirect gepotte grond groeien.
- Herhaalde bezorging heeft ook issues gehad (niet beschermd genoeg verpakt ism “Dump maar tegen de pijl in” bezorg service ; Fleurdirect heeft weliswaar toen de planten vervangen maar ook die waren niet bijster goed beschermd - in vergelijking met andere partijen;
- wat ook erg frustrerend was dat, ondanks initiële gesprekken en mails met foto’s, ik na een aantal weken toch weer extra werk moest doen om nogmaals te bewijzen dat drie bananen plantjes, welke ondersteboven uit de pot waren geleverd, nu echt vervangen moesten worden; niet echt klant vriendelijk en geeft een toon van wantrouwen ipv de klant centraal te stellen.
- De (wisselende kwaliteit) pot opmaak service noch de duurdere zelfwaterende potten hebben hier niet bij geholpen… m.i. hebben deze het erger gemaakt…
Kortom, slecht advies, slechte service waar de klant niet centraal in staat en met PostNL’s zzprs een waardeloze plant bezorg partner.
Ter vergelijking, mochten jullie twijfel hebben over mijn verzorgskills, ik had ook hiervoor planten van bakker.com en de lokale bloemenwinkel tussentijds aangeschaft. Die moest ik dan wel zelf in de pot zetten. Doch deze doen het allen goed….