Service

Zeer goede service

Gewoon super

Alles mooi en gied verzorgt geleverd.

Uitstekende snelle service en kwaliteit

Product werd snel geleverd en was zorgvuldig verpakt. Werd ook goed geïnformeerd over de levering.

De plant die ik besteld had wq s echt prachtig

Planten worden goed ingepakt afgeleverd. Prima kwaliteit. Zien eruit als op website. Contact met klantenservice verliep ook goed. Snel geholpen over telefoon en e-mail. Zeker opnieuw bij Fleur direct bestellen.

Duidelijke website, ontzettend mooie planten

Het was heel makkelijk om planten te bestellen op jullie site. We hebben dat nu twee keer gedaan en tot volle tevredenheid. De planten waren goed verpakt en zagen er mooi, groen, vol en fris uit.

Super service

Al 5 keer bestelt elke keer super verse planten en de planten doen het nog steeds goed, wel in de lechuza zelfwater gevende pot

Wat een zorgzaam en klantvriendelijk bedrijf !

Echt grote verwondering dat er nog bedrijven bestaan die pro actief reageren en durven hun product op de eerste plaats te zetten, dus denken aan kwaliteit ! en dan hun respons op mijn mailtje, ongezien. Dus lieve mensen daar : doe aub zo voort

Aanrader Fleur direct.

De anthurium is mooi, Goed verpakt,zodat hij heel is aangekomen. Dik tevreden.

Zeer slecht - niet bestellen!

Op 26 december 2020 mijn bestelling geplaatst. Inmiddels mail en telefoon contact gehad - zelf de hele tijd achter mijn bestelling aan moeten gaan en meerdere keren beloofd de bestelling van boven de 140€ te versturen en nog steeds niet binnen. Nu inmiddels 1 februari 2021.

Geweldige service!

Ik kreeg altijd reactie op mijn vragen en bij de geringste onvrede proberen ze het recht te breien! Echt hulde! De planten zijn mooi en goed verzorgd in de pot gedaan. Zal trouwe klant blijven!

mooie producten, snelle levering

Mooie producten, snelle levering

Waarschynlijk door koude omstandigheden flamingo plant de bezorgtyd niet overleefd.Heb een hele mooi nieuwe ontvangen.De service hier kan echt niet beter echt top! Heel erg bly mee

Snelle levering, goed verpakt.

Zeer mooie plant, goed verpakt.

Slecht - plant geleverd komt niet overeen met specificaties

Ik had een mooie grote pot besteld met orchideeën. Zeker niet goedkoop! Helaas is de verkeerde geleverd. Niet de juiste orchideeën en in een veel kleinere en andere pot dan op de website. Na verschillende pogingen om klantenservice te bereiken is er na ruim een week nog geen oplossing geboden. Ik wil graag geld terug of de juiste orchideeën geleverd hebben. Helaas krijg ik nu helemaal geen reactie meer.

Schitterende planten van hoge kwaliteit,perfekt verpakt en snel geleverd!!pakt en

Prachtige Anthuriums met veel bloemen en bloemkolen omhuld door glanzend bladgroen.

Best spannend om een plant van €50,- online te bestellen maar ik ben heel happy met mijn olijfboom! Het formaat en de vorm zijn super!

Verpakking is een aandachtspunt

Het leek of de doos ondersteboven was gehouden. Daarnaast veel te veel ruimte in de doos, dus de planten lagen schots en scheef. Zand eruit, bladeren geknakt. Erg erg jammer Maar gelukkig is het prima opgepakt, hoewel de tweede zending nog een kapotte pot had, was de derde zending naar behoren. Toch als zender wel kijken of het verpakken beter kan.

Goed bezorgd

Prachtige planten, keurig bezorgd echt een topper Fleur direct bedankt!

Tevreden ondanks...

Laat op avond de 19e 2 Bromelia's besteld. Bezorgd zaterdag de 23e januari. Is toc h wel snel. Mooie planten en super goed verpakt. Toch geen 10 want: 1. Bijgevoegde informatie in Engels. 2.Pakket volgen via DPD werkt helemaal niet. Staat nu nog steeds op "aangemeld" Men weet dus niet wanneer bezorgd wordt en men thuis moet zijn. Ligt waarschijnlijk aan vervoerder maar komt wel op naam van leverancier.

Tevreden

Duurde langer als verwacht de levering maar na telf.overleg bleek dat de pot niet voorradig was.

Issues during delivery but excellent customer support

Wrong items have been delivered, but customer support quickly provided some help and sent me a new package!

Mijn 1e bestelling, maar ook gelijk mijn laatste.

Op 5 januari pot met plant besteld. Track & Trace code gekregen. Na 3 dagen nog steeds het bericht Pakket is nog steeds niet door PostNL ontvangen. Gebeld met de klantenservice, antwoord het is druk, dus wat geduld. Maandag 11 januari nog steeds geen verandering in de Track & Trace code, Geprobeerd om te bellen, maar er word gewoon niet opgenomen. Wat ee slecht bedrijf.

Slechte klantenservice

Wat een slechte service! Ten eerste extra betaald voor avond levering, bestelling komt een dag later in de middag zonder hierover te communiceren. Ten tweede ben ik niet tevreden over mijn bestelde plant, deze is grotendeels geknakt en de grootte komt niet overeen met wat besteld is. Dit bedrijf is zowel telefonisch, per whatsapp als via de mail NIET te bereiken.

Hoeksekade 111 B

2661JL Bergschenhoek