Prachtige plant voor een goede prijs

Plant is zoals afgebeeld, mooi en goed in blad. Prijs kwaliteit is perfect!

Vlotte verzorgde product dat aan wens voldoet.

Product was bekend en is gewoon goed. Goed verpakt tegen schade en vlot geleverd.

uitstekende ervaring, goed produkt, goede service

zie boven

Bestelling gaat soepel. Bestelde artikel helemaal naar mijn zin!

Prima van a tot z.

Geweldige medewerking en een stap extra

Ik wilde cadeaubonnen voor onze medewerkers en die zijn speciaal gedrukt, met de hand beschreven en zelfs bij mij thuis bezorgd. Geweldige service, medewerking en meedenken.

Prima winkel

Niet de goedkoopste oplossing maar wel veel gemak. Duidelijke site en uitgebreid aanbod. Planten worden netjes thuis bezorgd. Ik had een kleine beschadiging aan de pot en daar heb ik gelijk een nieuwe voor ontvangen. Prima service, zoals het hoort.

ben er wel tevreden over

maar was niet tevreden over de plant was er niet voorzichtig mee omgegen alle aarde was uit de pot en ik weet niet hoe de watermeters werken staat alleen in het engels dat kan ik niet zonde

Geweldig verzorgd tot de volgende keer

Prima plant en keurig verpakt thuis bezorgd

Te lange levertijd

plant perfect goed verpakt goed verzorgd maar levertijd veel te lang kwalitatief aan te raden vlotte service neen

Prima planten en zeer goed verpakt Zeer vriendelijke klantenservice

- Navraag gedaan over een kerstboom met levering van een andere pot dan op de webpagina getoond. - Snel kreeg ik een goed antwoord: het advies was een alternatief te kiezen met de gewenste sierpot. De versiering (led-lichtjes & kerstballen) zou er dan zonder meerkosten bijkomen. - Het is een kerstcadeau, niet voor mijzelf; wordt deze week bij geadresseerde afgeleverd. - Het is dus nog even afwachten hoe de boom er uit gaat zien.

Ervaring met Fleurdienst is zeer goed Snel en zorgvuldig en heel netjes afgeleverd

Mooie grote plant

De Sansevieria in zelfwatergevende cubico is prima en in goeie staat ontvangen. Goed verpakt.

uitgebreid assortiment

goede service, snelle bezorging, mooie plant!!

Niet te evenaren

Snelle levering mooie planten goede verpakking bij thuisbezorging

Perfecte kwaliteit planten

Ik heb een hele goede ervaring met FleurDirect. Perfecte kwaliteit lepelplant zoals duidelijk werd omschreven op de website. De levering was ook volgens afspraak! Een tevreden klant!

Prima service, goed advies.

Prachtige plant + pot.

redelijk

Uitvoering bestelling ging in eerste instantie verkeerd. Dit werd naar tevredenheid gecorrigeerd. Echter de verpakking liet toen te wensen over. Er was onvoldoende opvulling tussen de beide planten aangebracht. Gelukkig is de Sansevieria een stevige plant. Een plant op stam zou dit niet hebben overleeft. Dit vraagt toch wel meer aandacht!

Prima, eerlijke webshop!

Producten zijn zoals afgebeeld en goed ingepakt. Klantenservice is goed bereikbaar en klantvriendelijk.

Bestelling voldeed goed aan de verwachtingen en telefonisch perfect te woord gestaan.

Bestelling voldeed aan verwachtingen en ook telefonisch vriendelijk en goed geholpen!

Mooie producten tegen een gunstige prijs en prima service!

Prima service! Bij schade veroorzaakt door de verzender werd gelijk een nieuwe pot opgestuurd! Heel erg fijn. De verzendverpakking was tiptop, daar lag het zeker niet aan.

Gewoon goed

Duidelijke webshop Snelle levering, bijzonder goed verpakte planten De planten voldoen naar mijn verwachting

Zeer service gericht

Helaas had ik een plant die heel veel bladeren uitviel, zoveel zelfs dat ik na 1.5 maand met een kale boom zat opgescheept. Ik heb contact gezocht via de Whatapps service van Fleur en ben toen ontzettend goed geholpen! men geeft altijd antwoord en luistert echt naar het probleem! Omdat wij het niet voor elkaar kregen de blader uitval te stoppen mocht ik een nieuwe plant uitzoeken!! Heel fijn en super fijn!!!!!!

super

Niks op aan te merken! Mooie plant, goede service!

Mooie planten goede service

Overzichtelijk. Ruime keuze, goede service en kwaliteit

Hoeksekade 111 B

2661JL Bergschenhoek