Prachtige plant

Prachtige plant. Stevig ingepakt!

Prima, alles conform beloftes en afspraken

Hetgeen ik besteld had is volgens afspraak en zeer zorgvuldig verpakt bezorgd. Zeer tot tevredenheid.

Top, fantastische plant, snelle service!

Positief

Ik had problemen met een geldboom en die hebben ze goed op gelost ton

Zeer tevreden.

Vriendelijk,attent en goede adviezen.

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit

Snel verzonden, super mooie plant

Mijn plant was snel verzonden, goed ingepakt en kwam prachtig aan! Heel blij mee :)

Top bedrijf

Beste planten, beste service met één woord geweldig.

Kapot item

Nadat ik een kapotte terra pot had ontvangen heb ik een mail hierover gestuurd. 2 dagen later een nieuwe pot gekregen. Zeer goede service! Hele mooie terracotta pot, dus super tevreden over alles.

Incompleet

Twee watergevende kostbare potten besteld. Een geleverd, dag later nummer twee, maandag erop nummer drie. Product zelf is uitstekend.

Mooie planten

Goede zaak met kwaliteit aan producten.

Wat ik besteld heb heb ik in hele goede kwaliteit gekregen in de afgesproken tijd.

Geweldig!

Product is boven verwachting goed!

De plant was keurig ingepakt. Netjes bezorgd en mooie plant. De plant zat netjes in de pot.

Aanrader

Ik kan het iedereen aanraden om hier planten te bestellen,dit was voor mij zelf de eerste keer dat ik online planten bestelde, omdat ik een plant die ik zocht niet kon vinden. Goed verpakt en snel geleverd. Ga dit aanraden bij vrienden.

Mooie planten ontvangen

Erg blij met de ontvangen planten. De planten zien er gezond uit en staan mooi in de woonkamer. De planten zijn goed verpakt. Alleen maar top!

Keurig opgelost na eerder leveringsprobleen

Na leveringsprobleem (plantje kwam geknakt aan en kwam niet overeen met foto's website), is het uiteindelijk keurig opgelost door Fleurdirect met een heel attent gebaar als compensatie

De levering was prima, na een klacht werd er direct contact opgenomen en werd er direct naar een oplossing gezocht. Echt super

Heel goede verzorging van mijn bestelling!

Plant was mooi stevig verpakt, er was geen blaadje afgevallen. In een woord PRIMA! Heel blij mee.

snel bezorgd en veilig ingepakt

gekozen uit vele ,besteld, betaald en direckt geleverd hele mooie plant

Fijne klantenservice ervaring

Dit was mijn tweede bestelling.. De eerste was ik super blij mee en is ook zorgvuldig verpakt. Mijn tweede bestelling is hier en daar mis gegaan, fijn contact met klantenservice. & dit is netjes opgelost. Ga zo door...

Vlugge levering

Geleverd in 2 dagen nadeel alles was vol grond in de verpakking en 2bladeren gescheurd maar voor de rest alles in orde

top bedrijf

zie titel

Geweldige service

Goede verpakt en aardig aan de telefoon. Fleurdirect heeft mij goed geholpen met de keuze van mijn plant. Hele mooie combinatie afgestuurd naar mijn huis. Erg blij mee!

Hoeksekade 111 B

2661JL Bergschenhoek