Klein potje met plant werd bezorgd in doos ca 80x30 cm voor 90% gevuld met papier en bolletjesplastic. Prima plantje maar veel milieuafval. Half uur bezig om het verpakkingsmateriaal klein te maken om te kunnen afvoeren;
Beste Joseph, Jammer om te horen dat u niet tevreden bent. Wij zijn op verschillende manieren bezig met Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Soms zijn wij genoodzaakt om te planten dusdanig in te pakken zodat ze op de juiste manier vervoerd worden en u er plezier van heeft. Hopelijk is de plant naar wens en gaat deze een lang leven tegemoet!
Heb al vaak bij Fleur direct besteld , mooie kwaliteit planten en snelle levering !!!!
Heb nu voor de 2de keer bij Fleurdirect besteld, en de planten zijn steeds van hele mooie kwaliteit en goed ingepakt en snel geleverd. sterren wel verdiend! Bedankt aan alle medewerkers bij Fleur direct die hiervoor zorgen
Jammer genoeg kreeg ik vandaag mijn planten in huis. De eerste plant is veel kleiner dan beloofd was. De tweede plant kreeg ik met gescheurde bladeren en allemaal gaatjes in de bladeren. Ik kreeg de planten thuis aan en ze stonken heel erg naar rokerslucht. Ik krijg hier echt het gevoel dat deze planten niet verkocht konden geraken in de winkel en me daarom werden opgestuurd. Jammer, Ik ga hier niet meer bestellen.
Beste Sara, Dat is jammer om te horen en niet de bedoeling. Wij proberen in contact met u te komen om dit op te lossen. Onze planten komen dagelijks vers bij de kweker vandaan, wij hebben dus geen voorraad systeem en geen winkel. Vermoedelijk is dit dus tijdens het transport ontstaan. Wij sturen graag nieuwe planten toe waarna u deze kunt houden. Graag horen wij van u.
Cadeautje voor mijn moeder. Ik dacht dat ik een leuk plantje had besteld voor haar.. maar ze ontving een heel verlept exemplaar waarvan de bladeren los in de doos lagen en het leek absoluut niet op wat ik had besteld. Erg teleurstellend. Klacht ingediend waardoor er als compensatie gratis een ander plantje met een presentje gestuurd is. Deze planten zien er een stuk beter uit en mijn moeder is er blij mee.
Originele beoordeling
Op aanraden van een vriend hier een plant gekocht. Ziet er echt heel mooi uit. Heel blij mee
In de avond bestelt, de andere avond netjes thuis bezorgd. Dit was de tweede keer en net zo netjes als de eerste keer. Hier ga ik vaker bestellen
Ondertussen is de klacht in behandeling genomen, en netjes opgelost! Ik pak mijn pakket uit, en tref daar 3 van de 5 planten kapot aan. Zeer triest, en slecht ook!
Originele beoordeling
Hele mooie grote planten met pot ontvangen. Staan nu te schitteren in huis. Erg blij mee!
Mooie planten Goede website Snelle levering
Heel blij met mijn planten
Meerdere planten besteld snel en netjes geleverd. De website ziet er super uit en is heel duidelijk. De potten waren stevig verpakt. De planten zijn nog groter dan ik had gedacht. Ik ben echt heel blij met deze juweeltjes!
2 planten met bolle pot besteld, de bezorger had de doos afgeleverd en bij het openmaken waren de planten op elkaar gestapeld, waardoor er dus een half platte en gebroken plant inzat. Dat was niet het enige wat mis was, want de potten waren vierkant en de planten die erin gepot waren, waren ook niet de planten die ik had besteld.. Contact opgenomen met bedrijf en kreeg te horen dat de bolle potten niet meer leverbaar zijn, waarop ik het dus raar vond dat, dat niet wordt door gecommuniceerd naar de klant. Want ik heb gewoon alternatieve potten gekregen, zonder overleg of akkoord?? Kreeg toen een mooie oplossing, dat ik de juiste planten alsnog zou krijgen en de planten die ik gekregen had mocht houden. Prima, zo gezegd, zo gedaan. Ik had contact opgenomen over welke potten ik dan liever had, aangegeven en meneer zei dat de planten vrijdag of zaterdag geleverd zouden worden. Top. Nu wordt er aangebeld, maak ik de doos open en 3x raden.. de planten waren WEER op elkaar gestapeld, dus weer een half platte en afgebroken plant en de potten waren de kleine versie!!! De potten zijn nu nog kleiner dat de verkeerde die ik in eerste instantie binnen had gekregen. Op de site staat Hoogte incl pot: 35cm. En de diameter van de pot zou 21cm moeten zijn. De planten komen incl pot op 21cm hoogte en de diameter van de pot is 17cm. Ik ben het nu wel zat. Bijna 2maanden verder en bijna 70euro betaald, maar nog steeds niet wat ik wil.
Beste Yana, Wat jammer dat wij u niet blij hebben kunnen maken met onze planten & service. U kunt de huidige producten sowieso houden. Met wat liefde en aandacht gaan de planten het hopelijk nog doen. Graag sturen wij de planten nogmaals toe of storten wij het bedrag hiervan terug. Excuses voor dit ongemak.
Tevreden
Heel zorgvuldig verpakte planten. Mooie volle plant. Groetjes een tevreden klant!
Hele mooie plant en pot besteld. Fijne website Snelle levering Vriendelijke klantenservice Top!
Ik heb een tijd terug een plant gekocht en besteld via fleurdirect. De plant kwam toe en was in slechte staat, hierdoor nam ik contact op met de klantenservice. Na enkele mails en foto’s te sturen van de slechte staat van de plant gaf de persoon waarmee ik contact had toe dat dit niet de bedoeling was en deze bood me een korting aan. Ik vond dit zelf een redelijke oplossing voor het probleem en accepteerde het. Wanneer ik dan vroeg achter de manier waarop ik die korting zou kunnen ontvangen reageerde diezelfde persoon alsof hij/zij van niets af wist. Ik heb dan de mails die hij/zij zelf naar mij had gestuurd doorgestuurd en hierna werd ik gewoon genegeerd en kreeg ik geen respons meer. Een slechte plant krijgen tot daaraantoe maar dan een klant gewoon afwimpelen door beloftes te maken en die dan niet na te komen door simpelweg al het contact af te blokken is gewoon schandalig en onprofessioneel. Ik ben zeer teleurgesteld in de manier waarop het bedrijf is omgegaan met mij als klant en moet het daarom jammer genoeg ten zeerste afraden.
Beste Bart, Wat jammer om te zien dat u een onvoldoende heeft gegeven. Vermoedelijk is er iets misgegaan met de communicatie. De korting is wel degelijk verrekend en heeft u inmiddels op uw rekening! Hopelijk ziet u dit snel terug en kunt u in de toekomst weer een bestelling bij ons doen!
De levering van de plantjes was niet zoals verwacht maar de klantenservice was goed.
Originele beoordeling
Ik had voor de verjaardag van mijn vriendin twee planten in zelfwaterende potten besteld die ze graag wilde. Ze waren een dag later dan beloofd bezorgd, zonder bericht, en in plaats van de bestelde ronde pot is ongevraagd een goedkopere vierkante pot geleverd (mijn vriendin wil graag een ronde pot die paste bij een andere die ze al heeft). Daarnaast was bij beide planten het grootste deel van de aarde uit de pot gekomen. De blaadjes waren vies, de potten waren vies en doordat de aarde los in de verpakking zat was de keuken ook vies. Het heeft ons een veel tijd gekost om schoon te maken en de planten opnieuw in de potten te doen. Klantenservice biedt na een klacht 20% korting aan, wat net iets meer is dan het verschil tussen de pot waar ik voor betaald had en de goedkopere pot die zonder bericht was verstuurd. Mijn verjaardagscadeau was een dag te laat, niet wat mijn vriendin wilde, vies. Ik zou fleurdirect zeker niet aanraden.
levering vgl afspreek, zeer degelijke verpakking en kwalitatief goed product
Eerste levering was niet best bezorgd. Niet zo goed verpakt en zonder zorg bezorgd. Formaat viel ook tegen voor het geld. Uitstekende garantie en heb een prachtige nieuwe palm ontvangen. Ze hadden me eerst een foto toegestuurd. Helemaal top Ik beveel ze aan op gebied van service.
Beste prijs/kwaliteit,snelle levering.Ik ben zeer tevreden.Bedankt!
De medewerkers van Fleurdirect hebben me goed geholpen door met me mee te denken. Ik was op zoek naar de Cycas Revoluta, maar twijfelde over de maat. Via de app en telefonisch dachten ze echt met me mee en stuurden ook aanbevelingen. Ondanks dat de maat die ik graag wilde van de Cycas tijdelijk uitverkocht is, ben ik echt tevreden met de service en de Cycas die we nu in de tuin hebben staan. Nogmaals dank allemaal :)
Gewoon goed!
Hoeksekade 111 B