5 ster goede behandeling

de kwaliteit van de planten zijn uitstekend ,zo ook de levering . ik ben heel tevreden , als ik nog planten nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Zeer slecht

Wordt absoluut niet gereageerd op mailtjes. Komen de belofte niet na 1-2 werkdagen in huis klopt niets van.

Cadeautje besteld en keurig op tijd geleverd. Ontvanger was helemaal in de wolken van het cadeau. Volgende keer misschien weer een plant cadeau geven aan iemand. Dankjewel Fleurdirect!!

Fijne website mooie planten

Erg fijne en overzichtelijke website. Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Ik ben er erg blij mee!

In eerste instantie niet tevreden, achteraf netjes opgelost.

Na veel heen en weer gepraat op Whatsapp ben ik niet verder gekomen. Vandaar mijn negatieve review in eerste instantie. Na een mailtje van Koen echter dezelfde dag nog geholpen. Hij heeft het enorm netjes opgelost. Vandaar dat ik mijn review aanpas.

GEWELDIG!!

T pakket in korte tijd ontvangen. Zéér zorgvuldig verpakt, en een geweldig postbedrijf waarmee ze contacten hebben wa waarmee ze verzenden. Nog nooit zo perfect mee gemaakt. Het product, prachtige vaas is meer dan een geweldig,prachtige aanwinst bij mijn interieur. Zuiver bedrijf, waar je met een ge rust hart je bestellingen kan plaatsen. Ik zeg een zeer tevreden klant!!

De eerste keer dat ik hier bestelde heb ik een perfecte levering gekregen. De tweede keer was helaas niet zo goed als verwacht: de bezorgdienst POSTNL had de doos niet zorgvuldig vervoerd. Nadat ik hier een bericht over stuurde naar de klantenservice van fleurdirect kreeg ik binnen een een dag een prettige reactie en is een goede oplossing geboden. Ik zou er zeker opnieuw bestellen want de kwaliteit van de planten is heel goed.

de planten waren snel geleverd en zaten goed verpakt

De planten goed verpakt ontvangen. Duidelijk bericht wanneer het pakket wordt bezorgd. Ook de planten zagen er super goed uit. Ik heb 7 planten besteld. Grote en ook kleine planten. Ze staan er nu al een maand en ze doen het fantastisch. Ze vormen zelfs al extra nieuw blad. Ik ben er super blij mee. Ga zo door!

Dikke 10

HELE MOOIE PLANTEN. AARDIGE KLANTENSERVICE GOED BEDRIJF

Mooie planten ontvangen afgelopen woensdag. Potten opgemaakt met planten en keurig verzorgd neergezet. Ik ben hier heel tevreden over. De levering was snel en de website ziet er erg mooi uit. Nu genieten van mijn mooie Monstera plant.

Damaged product but customer service was helpful

Ordered two plants and two terracotta pots. Both pots arrived broken in half, one of the plants looking completely wilted and some stems broken, the other plant seems healthy but has stems and leaves that broke off during transportation. The customer service responded to my complaint over email and were keen to help. They offered a full refund of the order. So the issue is resolved.

Ronduit slecht. Maar compensatie ontvangen

Planten na meer dan 1 week geleverd (na zelf meerdere keren moeten bellen naar de klantendienst, die de helft van de tijd niet opneemt). Drie planten werden in 1 doos gepropt. Bij de grootste plant hebben alle bladeren bruine punten of zijn afgeknapt. Geen reacties op e-mail; bevestiging bestelling en factuur niet ontvangen per e-mail. Ondertussen wel compensatie onder de vorm van kortingsbon bij een volgende bestelling ontvangen.

Contact niet goed, uiteindelijk tevreden

Gezien ik mijn pakketje niet kreeg, een tijd proberen contact op te nemen. Helaas lukte dit erg slecht (lees: niet), dit is echt wel een verbeterpunt voor deze winkel. Uiteindelijk gelukkig wel mijn plant binnen gekregen, daar ben ik erg tevreden over. Zat erg goed ingepakt en het verbaast mij hoe goed hij is aangekomen. Op basis van wat ik nu op tafel heb staan zou ik ze zeker aanbevelen en het zelf nog een kans geven.

Heel blij mee

Snel geleverd! Mooie planten! Fijne klantenservice! Heel blij mee!

Slechte klantenservice

Na verkeerde bezorging slechte service. Fleurdirect belooft op de we sure goed bereikbaar te zijn maar reageerde niet op mail, telefonisch waren ze bijna 2 weken onbereikbaar en op berichten via eigen. account wordt niet gereageerd. Na inschakelen Consumentenbond eindelijk een lauwe reactie. Jammer. Volgende keer bestel ik ergens anders.

Hele mooie planten

Hele mooie planten ontvangen van Fleurdirect. Echt verbaasd over de kwaliteit ervan. Dit was de eerste keer online bestellen. Voortaan toch via internet bestellen in plaats van naar het tuincentrum.

overduidelijk zieke planten geleverd - wit van spint

Vlot te bestellen & snel geleverd . Helaas compleet verzwakte planten , wit van het spint . Klantenservice - antwoord na een week met voorstel om iets op te sturen tegen spint . volgende mail - na een maand nog geen reactie . Volgende mail - snel antwoord maar eigenlijk net hetzelfde als de eerste keer = dus nog steeds geen reactie :-( enz :-( Geen review kunnen plaatsen rechtstreeks op de site . Blijkbaar hadden ze mijn account geblokkeerd . Nog nooit zoiets meegemaakt :-)

Gemengde gevoelens

Bestelling vorige week woensdag geplaatst en zaterdag ontvangen. De levertermijn valt dus best mee. De bestelde producten waren ook zeer goed verpakt. Tot daar het goede nieuws. Bij het openen van de verpakking de bloempotten gevonden zoals besteld maar met enkele tekortkomingen: 1. Er zaten geen gaten in deze bloempotten (maar waar de gaten moeten komen is duidelijk zichtbaar, dus fabricagefoutje denk ik). 2. De onderschotels zoals aangegeven op de productpagina waren niet aanwezig. 3. Heb de klantendienst gecontacteerd zowel via mijn account (berichten) als rechtstreeks via e-mail, maar nog geen enkele reactie. Telefonisch proberen te bereiken op aangegeven nummer, maar daar klinkt de boodschap 'De mailbox van dit nummer is vol, een bericht achterlaten kan niet. Probeer het op een ander moment nogmaals.' Dat klinkt allerminst hoopgevend.

Uiteindelijk zeer tevreden

: We hadden bijna tegelijkertijd twee Strelizia’s besteld bij Fleurdirect; een voor onszelf en een voor zoon en schoondochter. Die van ons overtrof onze verwachtingen, degene die bij onze kinderen bezorgd werd was echter een teleurstelling. De communicatie over deze plant liep in eerste instantie wat moeizaam, ook omdat de contactpersonen wisselden, de uiteindelijke oplossing was echter perfect. Onze kinderen ontvingen alsnog een geweldig mooie plant en mochten ook het eerste exemplaar houden.

Door omstandigheden duurde het even maar alles is mooi opgelost

Ik heb een plant besteld die best kostelijk is en heb de verkeerde geleverd gekregen. Zelfde soort plant maar kleiner dan die ik had besteld. Ik heb de klantendienst gecontacteerd en het duurde even voor ik reactie had door de corona drukte maar uiteindelijk is het mooi opgelost. Levering en aankoop waren zeer goed en duidelijk. De plant is van goede kwaliteit, als het de juiste plant was hadden ze een perfecte score gekregen.

SUPER MOOIE PLANTEN

Super mooie planten nu 3 verschillende planten besteld en altijd super mooie planten en óók nog heel snel geleverd. U BENT ECHT EEN AANRADER TOPPIE.

De planten zijn super mooi echt goed geregeld. Ik ga hier vaker een bestellinkje plaatsen!

Uitstekend geholpen met mijn aankoop van mijn plant. Eerst telefonisch contact gehad, toen via whatsapp wat voorbeelden gestuurd. Na duidelijk advies een mooie pot en plant gekozen. Deze is dinsdag geleverd en ik ben er heel blij mee. Nog mooier dan op het plaatje. De levering ging perfect Nog wat vragen over verzorging gesteld en nu genieten van de plant! Groetjes

AFSCHUWELIJK!!!

Ik heb begin april een bestelling geplaatst (hun leuze: levering na 2-3 dagen: ABSOLUUT NIET WAAR). Ik heb zelf na 4 weken contact genomen (ik heb ze respijt willen geven gezien CORONA-crisis en ja ik ben een geduldige jongen) Hun telefoons beantwoorden ze niet, er komt een automatische stemmetje waarin verteld wordt dat ze druk bezig zijn (kan ja, ik heb daar begrip voor) en dat je kan proberen bellen tussen bepaalde uren (NIET DUS: NEMEN NOG STEEDS NIET OP) Eindelijk ge-emaild: ze hebben dag nadien beantwoord: levering niet toegekomen? Vreemd want is verzonden. Ah ja, niet erg: we sturen het volledige pakket opnieuw' (bestelling voor meer dan 500€!!! Bizar). Nu bij postNL is mijn bestelling nooit toegekomen. Ook al beweren zij dat het reeds verzonden was. In een tweede email gaven ze toe dat mijn bestelling nooit binnen was in hun opslagplaats en zij nog moesten wachten op een levering zelf. Hoe kunnen ze dan beweren dat het verzonden is? In ieder geval, zouden 'opnieuw' sturen. Nu zit ik in deze fase: het zou vandaag geleverd worden, en nog steeds niets. Bij postNL wederom zijn ze niet op de hoogte van mijn pakketje. En ik krijg geen gehoor meer via email. Ondertussen week 5 op weg naar week 6 van mijn bestelling, nog steeds geen gehoor, nog steeds geen duidelijke informatie. Ik heb geduld, maar 6 weken voor een bestelling is zelf in coronatijden ongehoord. Dit bedrijf verdient een negatieve score!

Hoeksekade 111 B

2661JL Bergschenhoek