Aanrader..

Mooi product en vlotte correcte levering

Heel blij met de levering en de kwaliteit

prima service

Snelle levering, mooie planten. Netjes verzorgd.

Een tevreden klant

Mijn mooie bonsai werd in goede staat afgeleverd en toen ik via de whatsapp om verzorgingstips vroeg kreeg ik deze uitgebreid toegestuurd. Bedankt voor de persoonlijke service en de mooie plant!

verrijkend

Met de mooie plant die ik hier gekocht heb is mijn woonkamer een stuk kleurrijker, vrolijker en stijlvoller geworden :) Top

helemaal blij

Normaal gesproken had ik zelf iets meegenomen voor een feestelijke opening, maar toen dat niet mogelijk bleek, bood het internet met Fleurdirect uitkomst. Het werd een prachtige plant, precies wat het plaatje me deed verwachten, perfect bezorgd. De ontvanger en ik allebei blij!

Bestelling was incompleet

Ik had een plant in pot met vochtmeter besteld. De vochtmeter zat er niet bij. Toen ik het aankaartte is deze wel binnen een paar dagen nageleverd.

Mooie planten en fantastische service !!

Mooie planten en fantastische service !! Een geweldig bedrijf!

super service, altijd goed!

Perfect geholpen. Ik zou het iedereen aanraden!

Perfecte Kwaliteit en Levering !

De geleverde Areca Palm 1.55 mtr. Is heel mooi en goed van Kwaliteit ! Een juweeltje in de huiskamer !

Super!!

Mooie planten, mooie terracotta potten echt leuke webwinkel!!

Zeer positief, goede keuze aan planten en bezorgd conform uitgezocht.

Positief

Planten zien er goed uit

Goed overleg mogelijk en snel geleverd!

Mooie bloemen, duurde lang eer ze aankwamen.

Mooie plant, duurde wel bijna een week eer ze aankwamen.

Mooie planten!

Snelle levering. Planten waren goed verpakt. Prachtige planten Dank jullie wel.

Prima geregeld, snel en mooie plant!!

super mooie planten snel geleverd en goed verpakt. Ook erg aardig bij klantenservice

Mooie planten netjes bezorgd!

Service opzich goed

Service opzich goed hoor en word netjes en per ingepakt geleverd Alleen iets meer op de hoogte gehouden worden over de levering zou wel fijn zijn

fantastisch

Je wordt leuk te woord gestaan en geholpen.

Onvergetelijke door het resultaat en service

Snelle afhandeling en bij complicaties samen gezocht naar een goede oplossing. Zeer goed en vriendelijk afgehandeld.

Snel geleverd, plant prima in pot gestoken naar mijn keuze, plant ziet er goed goed uit.

Planten zijn netjes bezorgd,en ze waren in goede staat.

Goede, snelle sevice en hoge kwaliteit van de planten. Top.

De planten waren netjes verpakt en snel afgeleverd. Dank daarvoor. Een punt van verbetering zou nog zijn dat er een korte uitleg in de doos wordt gestopt m.b.t. de verzorging van de betreffende planten. Dat is toegankelijker dan de link naar de website. Verder zeer tevreden.

Grote plant besteld en ooh hij is groot en absoluut prachtig, heel blij mee

Hoeksekade 111 B

2661JL Bergschenhoek