Top service!

De plant die ik kreeg was groter dan die ik had besteld, waardoor hij niet in de openkast paste waar ik hem wilde hebben. Aan de telefoon werd ik erg vriendelijk geholpen. Een dag later had ik de plant met het goede formaat en de andere plant mocht ik houden. Top service!

Koop al je planten bij fleurdirect

Bij Fleurdirect krijg je goede service.De planten zijn van goede kwaliteit. Echt ik koop mijn planten voortaan bij dit bedrijf. Echt geweldig. Sandra Beekhuizen

Geweldige planten!

Grote planten besteld en keurig geleverd bij ons thuis. Keurig verpakt en duidelijke website.

Heel goede service

De planten waren allemaal goed aangekomen, had er 4 besteld. Er is netjes mee omgegaan. Ze zijn allemaal gezond, dus je krijgt kwalitatief goede planten. Ook krijg je wat er omschreven staat, de grootte klopt. Alleen had ik aangegeven dat ik ze op woensdag wilde ontvangen en kreeg ze zaterdags ervoor al, dus ze kwamen te vroeg.

Hele mooie plant goed opgemaakt.

Goed advies, teleurstellende levering

Twee planten incl potten besteld, omdat geen groene vingers heb wilde ik luxe laten opmaken incl watermeters. Bij levering geen watermeters en de grote plant niet recht in de pot. De grote pot leek sowieso niet op de foto op website. Na contact nog wel watermeters ontvangen. Maar helaas na 8 dagen de lepelplant al zo goed als dood... heel erg teleurgesteld... Terwijl het advies vooraf echt goed is, denken goed mee etc... Zonde!

Zeer slecht

- een deel van het plantenpakket werd de volgende dag bezorgd, de andere bestelde planten kwamen niet. Na 4 dagen gebeld, ze stonden nog daar.. gelukkig waren ze er toen de volgende dag.. - helaas was de verkeerde (niet bestelde) plant gestuurd - helaas zaten de planten in de verkeerde (niet bestelde) potten - de planten dus teruggestuurd - bijna alle mails komen bij je spam - geen retourbericht ontvangen van de planten, hiervoor moeten bellen - na belcontact duurt afgesproken het bedrag terug te storten - na een week nog geen mail of iets anders van contact? - na 2 weken is het bedrag nog niet teruggestort - Via de app krijg je 2/3 dagen later pas een reactie

Mooie plant

Hele mooie plant bezorgd gekregen

Super goede service

Planten op locatie bezorgd, duidelijk contact, goede kwaliteit en snelle levering

Mooie producten goed en duidelijk advies en behulpzaam!

Pluspunten

Goed verzorgd, ontvanger blij verrast met cadeau

Pluspunten

Plant was om zijn kop bezorgd door de postbode. De plant helemaal aan diggelen. Fleur direct gecontact en deden totaal niet moeilijk. Direct een nieuwe plant laten bezorgen doe wel goed aankwam. Top bedrijf met goede service!

Pluspunten

Snelle bezorging, makkelijk online te bestellen.

Potten aanbod is niet met maat van de plant altijd even handig

Pluspunten

zeer goed en snelle levering

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, goed verpakt, mooie plant.

Ik zou het fijn hebben gevonden als er ook een verzorgingshandleiding bij had gezeten voor de plant. Dit zodat je direct weet waar je hem het beste neer kunt zetten (licht / zon / schaduw), hoeveel water hij nodig heeft en hoeveel voeding er nodig is. Nu is het gokken en googlen wat deze plant nodig heeft.

Pluspunten

Duidelijke website en goed verpakt. Grote plant in pot besteld. De plant is keurig opgemaakt in de pot. Erg blij mee!

Pluspunten

Snelle levering en uitstekend verpakt

Pluspunten

Snel, plant van uitstekende kwaliteit.

Pluspunten

Pluspunten

Hele mooie planten. Fijne communicatie

Pluspunten

Mooie planten en snelle levering

Pluspunten

Mooie planten met een super snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goed en degelijk verpakt

Iets minder royaal met de meetlat meten. 80cm incl pot dat haalt ie niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

plant ziet er goed uit ongecompliceerde bestelprocedure

plantvoeding was niet mee geleverd plant van 180cm besteld, echter is er maar 1 uitstekend takje zo lang, de rest van de plant rond 160cm; vind ik een beetje flauw

Hoeksekade 111 B

2661JL Bergschenhoek