Enttäuschend - Ware nie erhalten von Fleur Direct

Ich bin äußerst unzufrieden mit meiner Erfahrung mit Fleur Direct. Obwohl meine Bestellung angeblich als "zugestellt" vermerkt wurde, habe ich die Ware nie erhalten. Der Kundenservice reagierte nicht auf meine Anfragen und die mangelnde Lösung dieses Problems ist enttäuschend. Ich rate dringend von Bestellungen bei Fleur Direct ab, da die Zuverlässigkeit hier stark zu wünschen übrig lässt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

ALLES OK

DE PLANTEN WORDEN STIPT GELEVERD EN IN BESTE STAAT.AANRADER VOOR NIUEWE KLANT BEDANKT VOOR DE LEVERING.

Pracht planten

Heel goede snelle service en pracht kwaliteit!

Mooie planten en goed contact na vragen.

super!

Leuke webshop met een goede service en prachtige planten. Na enkele bestellingen heel tevreden, laatste bestelling was trouwens ook een bijzonder mooie plant. Hele mooie stevige doos is de plant verstuurd. Echt een aanrader, ik hier terug!

handige praktische webshop met hele uitgebreide keuze. Soms bijna lastig om wat te kiezen. Een paar planten besteld met opmaakservice en dat vind ik geweldig werken. Alles keurig verpakt geleverd gekregen. Wel wat moeilijk uit de dozen te halen. Ik ga hier vaker bestellen.

geweldig

blij met Fleurdirect! prachtige planten heel goed verpakt op afgesproken dag geleverd kortom zeer tevreden

Altijd tevreden goed contact

Ja top bedrijf

Planten zien er gezond uit. Ik bestelde er 2 voor op de vensterbank en ze zijn mooi even hoog.

Goede kwaliteit en prijs

Hele mooie kwaliteit bij deze webshop. Bestel hier vaker en kwaliteit en prijs zijn uitstekend. In een tuincentrum kan ik deze verse kwaliteit nooit vinden.

Uitstekende service

3 planten met pot besteld. Netjes opgemaakt en bezorgd door eigen bezorgservice. Kreeg van de vriendelijke bezorger goede tips. Bedankt!

Top plant!

Heel blij met mijn aangekochte plant in pot! Echt een plaatje!!

Perfect advies en perfecte service

Zie hierboven

Hele mooie planten ontvangen

Klacht is netjes door Fleurdirect opgelost

Was een verkeerde plant geleverd. Fleurdirect heeft de plant vervangen. Top service.

Erg slecht dit.

Ik had een order geplaatst voor een Alocasia Portodora met pot en opmaak. Ten eerste kreeg ik de plant niet op de gevraagde dag. Bij aan komst was 1 blad al bijna vergaan en 2 waren er onderweg. Foto's gemaakt en er kwam een andere. Die niet leek op mijn huidige order en hij zat ook niet in een pot een weer een blad die geel was een een die ook aan het verkleuren. Foto's gemaakt en gemaild tot op heden niet meer gehoord. Edit : Inmiddels is de laatste plant weer vervangen nu wel voor de oorspronkelijke order, deze is gebracht door een medewerker van Fleurdirect en hij heeft de plant netjes overgepot. Ik heb de score naar 3 sterren aangepast.

Mooie planten

Gorde prijskwaliteit verhouding. Snel opgestuurd.Goed verpakt.

Hele goede ervaring

Prachtige plant! Mooi groot Hij zat ingepakt in dik karton! Niets beschadigd Ik ben echt heel blij met m'n monstera! Als ik een grote plant nodig heb Bestel ik weer bij fleurdirect! Top!

Goede kwaliteit en perfecte verzorging

Naar verwachting

Alles oke

Goede verpakking Goed afgeleverd mooie planten

Volgens verwachting

Mooi product.

Mooi assortiment, snel geleverd, goed verpakt.

Mooie orchideeën

Goede service, niets op aan te merken

Ik heb een mooi vijgenboompje ontvangen wat een plezier was om cadeau te doen. En mooi optijd verzonden. Ik ben zeer tevreden’

Hoeksekade 111 B

2661JL Bergschenhoek

Over Fleurdirect

Fleurdirect is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van verse bloemen en bloemstukken voor diverse gelegenheden. Het assortiment omvat een breed aanbod van boeketten, planten, bloemenabonnementen en seizoensgebonden bloemen, met de mogelijkheid voor klanten om hun bloemen naar wens samen te stellen. Fleurdirect richt zich op het leveren van hoogwaardige, versgebonden bloemen met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en het bieden van een persoonlijke en mooie bloemervaring.