Helaas vertraagd

Heel veel keuze op de website maar mijn bestelling is helaas vertraagd. Nog niet ontvangen.

Veel keus en snelle levering

Prima contact en oplossingsricht

Niet alles was voorradig wat ik had besteld, werd goed op de hoogte gehouden, met de stand van zaken. Na 2 weken telefonisch contact omdat er nog iets niet voorradig was, en dat is goed en prima opgelost

Kan beter

Ik heb meer dan 5 werkdagen gewacht op mijn bestelling, maar helaas. Daarna telefonisch contact gehad. De bestelling was ergens blijven liggen, nog weer een week moeten wachten. Het is hele mooie wol, maar er zit een Engelse beschrijving bij. Ik vind het erg jammer dat jullie niet de moeite nemen om een Nederlandse vertaling te maken en mee te sturen.

Helaas niet goed

Mooie winkel, maar ik wacht nog steeds op een bericht over de levering van wol. Heb hierover al twee keer gebeld. Zou gemaild worden, nog niets gehoord. Mijn bestelling is op 19 oktober in de winkel geplaatst en betaald. Inmiddels ruim 5 weken geleden.

Veel te hoge bezorgingskosten

Ik had verkeerde wol besteld - 7,95 euro bestelkosten plus 7,95 euro retour kosten. Nieuwe wol besteld: weer 7,95 euro bestelkosten. Bijna 24 euro kwijt : te veel

heel goed

ik hoop dat ik nu genoeg heb

Snelle levering, top

Snel én perfect geleverd, top!

Kreeg snelle reacties na vragen en goede antwoorden

Mijn ervaring is dat het vriendelijke mensen zijn die mee denken als je vast loopt in een bestelling. De bestelling laat nooit lang op zich wachten, zijn er problemen met je bestelling hoor je het heel snel.

Super qinkel

Ik woon in Spijkenisse, maar wacht tot ik in de buurt van Apeldoorn ben, om lekker patroon en garen uit te zoeken. Ben ik voorlopig niet in de buurt, bestel ik er. Mooie kwaliteit en sortering en het personeel is helemaal geweldig! Meedenken en niet moeilijk doen.

Altijd prima levering

Vriendelijke mensen en snelle levering

Bestelling was snel gereed om op te halen in de winkel. In de winkel werd ik heel vriendelijk geholpen en al mijn vragen beantwoord. Ik kom zeker terug

Vandaag besteld en morgen in huis

Er is zo veel keus en was zo verbaasd hoe snel mijn bestelling bij mij in huis was. Superfijn!

Snel én perfect geleverd, top!

Mooie oogjes

Mooie oogjes en vlotte ontvangst. Super.

De katoen is netjes en heel snel bezorgd. Ik ben heel erg tevreden,het haakt heerlijk en de kleuren zijn erg mooi.

Fijne website

Hoi Hobbygignant is al een hele poos mijn favoriete website als het om hobby materiaal gaat. Nu krijgen ze helemaal een dikke duim omdat ik iets besteld had voor mijn moeder en dat bleek niet goed te zijn en ik kon het gewoon retour sturen zonder problemen. Ga zo door.

Mooie kwaliteit

Zowel online als in de winkel helemaal top!

goede producten

de leveringen altijd op tijd, snel en correct en fijne kwaliteit

Snelle levering, zeer goede kwaliteit van materiaal

Snelle levering, zeer goede kwaliteit van materiaal

Snelle verzending

Heel goede producten ontvangen, snel in huis. Verder geen contact nodig gehad, het is een betrouwbare webwinkel!

zeer slechte kantenservice

Als je een PAKKET bestelt van bijna € 100,- verwacht je dat je het breiwerk in z'n geheel af maken en niet dat je van 2 van de 5 kleuren wol te kort komt. Bij bellen wordt als enige oplossing geboden: bestel maar 2 bollen extra (ook weer € 20,-). Korting of een voucher is niet bespreekbaar. Het zou aan mijn breistijl liggen (waarom 3 kleuren dan wel genoeg). Jammer, want het product op zich is prima!

prima service en ze weten waar ze over praten

Dit zijn nog echte experts die weten waar ze over praten. Eva en Willeke hebben mij prima geholpen om de foutjes die ik had gemaakt in mijn trui op te lossen. Hele tevreden.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn