Grote keuze en vriendelijk geholpen.

Meestal bestel ik via website en ook dat is makkelijk. De site is duidelijk en keuze is ruim. Kom je er niet uit kan je bellen. Heb laatst ook de winkel bezocht. Wat was de keuze daar groot. Je kan daar als handwerk liefhebber je hart ophalen . Personeel is vriendelijk en sfeer is gemoedelijk. Ze staan je altijd vriendelijk te woord of je nou in de winkel komt of via de websiite besteld.

Prima service snelle verzending

Handig vacuüm pakketje zodat het door de brievenbus kan. Scheelt in de verzendkosten!

Complete bestelling op tijd geleverd

Alle bestelde artikelen zaten in de levering. Het zag er keurig uit en naar verwachting/ zoals op afbeelding. Zeer tevreden. Met name blij met de Addi breimolen 22 pins.

Alleen goede ervaringen met bestellingen

Vlotte levering, overzichtelijke site

Snel verzonden en duidelijk in communicatie

Ik heb mijn bestelling snel en in zeer goede staat binnen gekregen en de mails waren duidelijk waardoor ik geen vragen had.

snelle hobby gigant

Eerst bestelling , kon niet compleet afgeleverd worden .gelijk een voorstel om het met een ander product de bestelling af te kunnen maken. na toestemming van mij .super snel de levering. in een woord GEWELDIG.

Snelle levering en prima kwaliteit

Vlotte levering en prima kwaliteit!

Vlotte levering

Snelle levering.

Netjes en snel

Ondanks dat niet alles op voorraad was toch heel snel ontvangen. Hiervoor ook netjes berichtgeving ontvangen wat ik erg fijn vond.

Vlotte service

De bestelling is heel vlot en correct verlopen. Ik ben tevreden over de dienstverlening. Het haken met de katoen is top !

Veel geduld

Ordernr. 207931 12 januari bestelling gedaan 14 januari bericht Brigitte niet op voorraad Week later gebeld..Brigitte zou dan deze week bij jullie binnen komen Vandaag 28 januari nog geen bericht gekregen of het bij jullie al is binnen gekomen,dus morgen dan maar weer bellen. Zou beter zijn als jullie tussendoor een bericht sturen hoe het er voor staat zodat de klant weet waar die aan toe is. Groetjes Sylvia.

Fijne sokken rondbreinaald

Fijne sokken rondbreinaald met 1 korte punt. Geen gedoe meer dat een van je korte breinaalden tijdens het breien er uit valt. Ik moest wel lang wachten op de levering, 6 dagen, maar dat is de schuld van de post.

Bestelling werd wat later bezirgd doordat iets niet op voorraad was Daar kreeg ik heel vlot een mail over en ook toen ik belde over de status van mijn bestelling werd ik goed geholpen. Jullie klantvriendelijkheid en service is top!

Snelle levering. Snelle reactie op mijn vraag. Prachtige wol

Pico Bello

Vandaag heb ik mijn eerste twee aparte bestellingen gemaakt. Men krijgt een duidelijk overzicht van wat men besteld heeft en wanneer men het pakketje mag verwachten. De materialen zijn klasse dat zie je zo. Ik ben als man meteen gehecht aan deze geweldige site.

goed product en snel geleverd

makkelijk on-line besteld en snelle levering van product is al erg prettig ervaren.

Uitstekend!

Ik had garen en een muziekdoosje besteld, maar dat specifieke doosje hadden ze niet. Toen belden ze op welke andere ik wilde hebben en kon zo ook de muziek van de andere doosjes beluisteren. Dat vond ik heel attent.

duidelijk wat en hoe te bestellen met correcte verzening

makkelijk stramien op maat kunnen bestellen en ontvangen.

Geen service

Een probleem met mijn aankoop vanwege een onduidelijke beschrijving heb ik na een aantal weken nog geen antwoord op gekregen. Jammer, ik koop niets meer bij de hobby gigant.

Plastic opbergdozen goed verpakt en snel geleverd.

Duidelijke beschrijving in het breiboek

De patronen in het breiboek zijn duidelijk en begrijpelijk beschreven.

Bestelling deze was klein maar verzorgd ingepakt. De zending werd door GLS naar mijn zendpunt die ik persoonlijk had gevraagd gestuurd zonder problemen en hield mij meermaals op de hoogte waar en wanneer mijn zending was ,en omdat ik door omstandghedenn het niet onmiddelijk kon gaan afhalen stuurde ze mij een mailtje om mij op de hoogte te brengen dat mijn pakje binnen X aantal dagen teruggestuurd zou worden als ik het niet ging afhalen. Dikke duim voor hobby gigant en dikke pluim voor GLS Blijf met GLS werken

mijn bestelling perfect geleverd.

Omdat een bepaald kleur niet voorradig was, kreeg ik zelfs een telefoontje of een ander kleurnr mocht geleverd worden, dus ja zeer tevreden.

Bestellingen altijd op tijd, goede prijs kwaliteit verhouding. Indien iets niet leverbaar is wordt contact opgenomen.

Heel snelle, goed verzorgde levering.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn