Tip top!

Netjes op tijd geleverd. Netjes ingepakt.

Super goed

Ik ben zeer tevreden, snel, veilig en betrouwbaar.

Klein min puntje

Snelle levering producten goed verpakt echter een min puntje niet alle bollen garen zijn van t zelfde verfbad nr dus een kleurverschil in t breiwerk

Voor het eerst besteld bij hobbygigant, mijn bestelde breimaschine kwam heel snel aan. Breimaschine was ook goed verpakt.

Snelle levering, maar slechte kwaliteit badstof

Ik bestelde een babyhanddoek met borduurrand. De badstof is helaas niet van goede kwaliteit. Er zaten snel draden en runs in de stof.

Mijn eigen fout is keurig opgelost door hobbygigant

Per ongeluk twee dezelfde boekjes besteld .omdat ik geen mail had ontvangen heb ik gebeld. Na uitzoeken door de medewerkers bleek dat ik een dubbele bestelling had. Na overleg mocht ik de bestelling retour zenden en heb mijn geld keurig retour gehad.

Goede service, snel geleverd, goede prijs.

Goede service, snel geleverd, goede prijs. Overzichtelijke website

Ben benieuwd

Op 5 december een bestelling gedaan, waarvan (bleek later) 1 product niet voorradig was. Daar werd keurig over gemaild en het product zou worden nabesteld. Inmiddels zijn we een maand verder, heb ik nog steeds niets ontvangen maar wel drie e-mails gehad om hobbygigant.nl te beoordelen. Mijn aanrader? Eerst de bestelling leveren en dan om een beoordeling vragen. Heb even op de website gekeken, het product is nog steeds te bestellen en er staat niet bij dat deze niet op voorraad is...

Bestellen, verzenden en ontvangen verliepen snel en probleemloos.

Tevreden!

Naar tevredenheid

Erg tevreden met producten. Snelle levering. Goed verpakt.

Prima winkel

Mijn pakketje was niet bezorgd: Esther heeft telefonisch contact opgenomen en heeft heldere uitleg gegeven over de procedure. Fijn! Zo wist ik precies waar ik aan toe was. Ondertussen de levering ontvangen

Alles in orde, goede kwaliteit

Snel en precies wat ik bestelde!

Snel en betrouwbaar

Ondanks het feit dat het bestelde product blijkbaar niet op voorraad was, werd het toch eerder dan verwacht bezorgd. Prima tussentijdse berichtgeving

Helaas mijn bestelling nog niet ontvangen

Mijn ervaring niet goed mijn product nog steeds niet ontvangen

Wol besteld de volgende dag werd het geleverd spijtig dat de kleur niet klopte rose is geen beige groetjes karel

Bij niet leverbaar product werd ik snel op de hoogte gebracht. Daarna direct een advies voor vervangend product. Prima geregeld.

geweldig en was snel binnen

heb mijn jas mooi kunnen repareren geweldig

Fantastisch snelle levering van super kwaliteit producten

Ik heb hier nog niet zo heel vaak besteld maar alles was binnen een paar dagen binnen. De levering klopte. De prijs is juist in verhouding met het product. Er is voor ieder wat wils De website is makkelijk te navigeren, werkt goed en de prijzen zijn up to date. Ik ben 1 keer in de winkel geweest en ook daar was alles super, prima hulp, ervaren mensen die weten waar ze het over hebben, kei volle winkel die iets gezellig uitstraalde.

Super goede en snelle services

Ik belde voor een speciale garen en gingen ze meteen kijken tot dag ze gebonden hebben.

Een snelle goede bezorgen zelfs zo vlak voor de feestdagen

super bedrijf

goede website. snelle levering goed verpakt ze denken ook met je mee

Correct geholpen

Ik had een verkeerde bestelling gedaan, zag dat toen ik betaald had. Heb gelijk gebeld en uitgelegd. Is super netjes opgelost.

Alles heel goed raad het aan al mijn hobby vriendinnen

Alles heel goed raad het aan aan al mijn hobby vriendinnen in de twee hobby clubs waar ik inzit

jammer genoeg was het niet de goede kleur.

de kleur was niet de kleur die ik moest hebben.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn