Snelle bezorging en prima product. Blij mee

vlotte levering

Bestellingen worden snel geleverd en als er iets niet voorradig is en later geleverd wordt er goed over gecommuniceerd. …. En ook heel fijn het ruime assortiment, voor mij de snoepjeswinkel op hobbygebied.

Snelle, perfecte levering

Bestelde artikelen allemaal snel geleverd. Ging iets fout bij het verzenden, werd meteen opgelost. Helemaal perfect!

Goede en snelle levering

Leuke producten en snel bezorgd.

Leuke en duidelijke website met veel en leuke producten. Snel bezorgd.

Slecht. Zowel winkel als webwinkel

Net bij deze wol winkel geweest. De winkel is erg onoverzichtelijk. De medewerkster was heel onvriendelijk, terwijl ik in de vitrine kast aan het kijken was was haar reactie: “pardon?” Ik wist even niet wat mij overkwam door haar reactie. De reactie van haar was niet oké, het kon op een betere en klantvriendelijke manier. Bijvoorbeeld: waar kan ik u mee helpen? Waar bent u naar opzoek? Heel jammer dat dit zo is gegaan. Van mij een dikke min punt en ik kom daar zeker nooit weer terug! Een tip: misschien de gangpaden dicht maken waar de klanten niet bij mogen komen en de artikelen meer overzichtelijker plaatsen zodat klanten erbij kunnen komen en alles beter kunnen bekijken. Dit bespaart frustratie tussen klanten en medewerkers.

ik wacht nog steeds...

Niks ontvangen

Heel tevreden

Uitstekende service en verzending.

Zeer goed,goede prijs,zal er vast vaker bestellen.

Heel tevreden!

Het garen wat ik had besteld was niet op voorraad en moest besteld worden. Dit werd prima gecommuniceerd.

Veel keuze. Goede communicatie.

Mijn ervaring is goedl

Heel goed.

Goed telefonisch advies.

Hobbygigant heeft alles wat ik nodig heb.

Hoe lastig mijn vraag ook is, Hobbygigant kan het leveren. En snel ook. Daardoor kan ik ook weer snel verder met mijn hobby!

Goede service ice eb snelle levering ering

Ik heb een goede ervaring met hobbygigant altijd goed geholpen en prima advies,alles netjes verpakt en goede kwaliteit garen ik raad hovbygugant aan .

Aanrader, website die ik graag doorgeef

Gemakkelijke site, vlugge respons, verzorgde levering, uitgebreide keuze

Super mooie breinaalden

Bamboe breinaalden 25 mm vond ik in 1e instantie best prijzig maar heb er nu veel plezier van en het geld er al uit gehaald.

Snel en goede service

Mijn bestelling snel ontvangen. Netjes ingepakt. Blij dat de verzendkosten niet zo hoog zijn.

Super goede service professioneel en vriendelijk

Per abuis was een gedeelte van de bestelling foutief. Opgebeld en zeer vriendelijk te woord gestaan. Men stuurde alsnog direct de juiste artikelen met daarbij een retourlabel waarmee ik daarná de verkeerde artikelen kosteloos kon retourneren. Kwestie van goed vertrouwen. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Wie goed doet goed ontmoet! Zeer positief ervaren.

Vriendelijk

Ik kreeg mijn bestelling snel geleverd. Toch was de bestelling niet volledig, na wat over en weer gechat toch nog het ontbrekende deel netjes geleverd.

Keurig afgeleverd

De bestelling was zeer goed verzorgd en zag er goed uit.. ben er tevreden over.

Netjes opgelost

Ik ontving in eerste instantie een verkeerd product, maar na telefonisch contact is dat netjes opgelost en heb ik alsnog het juiste product ontvangen

Super wol en vlugge levering

Ik ben zeer tevreden over de wol kwaliteit , en De levering is ook vlug , keuze aan een ruime hoeveelheid wol en accessoires . Ik heb al veel mensen door verwezen aan jullie ? Bedankt

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn