Snelle levering.

Mooi pakket besteld. Snel geleverd.

Fantastisch!!!

Top! Mooie wol in prachtige kleuren voor een correcte prijs. Snelle levering. Ik ben fan.

Goede kwaliteit en prijs.

Bestelling snel geleverd Helaas had ik een fout gemaakt en moest de geleverde wol terugsturen. Via post nl kreeg ik bericht dat dit bij hobbygigant was afgeleverd, maar tot nu toe nog niets van hen gehoord. Dit zou beter kunnen Verder heel tevreden.

Snelle en correcte levering van de bestelling

De hobbygigant heeft een ruim assortiment. De bestelling werd snel verwerkt en verstuurd. Zal vaker hier bestellen. Goed adres voor een creatieve hobbyist die ik ben

Ruime keuze

Een heerlijk overvloed aan hobby materialen. Wat je wenst in je hoofd om met je handen te maken is meteen realiseerbaar

Een verpakking met liefde klaar gemaakt

Min bestelling was snel geleverd,vol liefde ingepakt met een mooi papiertje ook mijn bestelde spullen waren van een mooie kwaliteit

Super service,snel,super kwaliteit

Al enkele jaren bestel ik materiaal nog nooit is er iets fout gegaan. Binnen de 2 dagen geleverd en altijd in orde.

Snelle levering. Veel keus op de website

prima, snelle zending. netjes verpakt.

zie boven.

heel goed

Was snel geleverd. een klein puntje waar u niets aan doen kunt is dat op internet de kleuren toch iets anders overkomen dan ze in werkelijkheid zijn,zoals vaker met foto's voorkomt.

Uitstekende service

Snelle bezorging, en mooi product

Goede website, groot assortiment met kloppende voorraad en scherpe prijzen.

De reden dat ik voor Hobbygigant gekozen heb is dat er van het garen wat ik wilde kopen veel kleuren in voorraad waren. De voorraad werd ook goed aangegeven. Daarbij was de prijs ook nog eens scherp en dan nog een snelle en correcte levering, dus vandaar dat ik de Hobbygigant waardeer met 5 sterren.

TOP 10!

Wekelijks online of in jullie winkel te vinden! Dat zegt toch genoeg!

Anders dan besteld

Tweede bestelling en ook de laatste wat mij betreft. Ontving andere merken dan op de foto / omschrijving op de website staan. Mindere kwaliteit, mail gestuurd met deze bevindingen. Reactie terug dat het hetzelfde is, alleen andere foto's en van een ander item bewust gekozen voor alternatief omdat oorspronkelijk item niet op voorraad is. Zonder overleg en daar moet ik het maar mee doen.

Groot assortiment, zeer kundige mensen, goede prijzen!

Correcte levering, mooie materialen

Ik bestelde een set rondbreinaalden en ben zeer tevreden over de levering en het product

Super !

Vlugge leveringen! Ruim aanbod voor de hobbyist!

Vlot en duidelijk

Bestelling eenvoudig te doen (voor ouderen).

Uitstekend!

Altijd nette en vlotte bezorging.

Grandioos

De eerste keer. Ontzettend goed en vriendelijk en snel verlopen.

Ok

Heb nog niet zoveel ervaring met jullie maar tot nu toe is het wel goed

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Ik had mijn bestelling de donderdagvoormiddag gegaan en de vrijdag werd het al geleverd. Ik woon in België

Dit is snel gegaan nu bestellen en op 3 werk dagen in huis rkdagen in huis in huis

Op donkere dagen is borduren het meest beste wat men kan doen gezellig een tafelloper naaien en ge heeft iets moois in huis vriendelijke groet maria

Prima service, prima producten!

Mijn bestelling werd snel en netjes bezorgd, communicatie over mijn bestelling was prima! Dankzij het grote assortiment kwaliteitsproducten is het bijna onmogelijk om hier niet te slagen!

Heel fijn

Mijn bestelde item niet direct op voorraad maar heel snel alsnog ontvangen en daar zeer goede communicatie over. Helemaal top dus!

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn