vind jullie goed

ik heb nog geen ervaring mee met jullie

Sneller dan ik voor mogelijk had gehouden

Ik heb mijn pakket veel sneller ontvangen dan gepland en de producten zijn van hoge kwaliteit. Ik zal naar deze winkel terugkeren voor al mijn breibehoeften.

De bestelde artikelen waren er heel snel en keurig verpakt.

mooie spullen en snelle levering!

Onlangs via de site 4 zakken vulling besteld en aangegeven dat ik het in de winkel wilde ophalen. Even later al een berichtje dat mijn bestelling klaar lag. Bij ophalen waren de medewerksters erg aardig en hielpen mijn bestelling naar de auto te brengen. Ik ga er zeker vaker bestellen en rondneuzen in de mooie,ruim gesorteerde winkel!

Snelle levering goed product.

Ruime keuze uit diverse producten snelle levering.

een goede club, met goede spullen

Vlotte levertijd van mijn spullen. Een overzichtelijke site

mooie ervaring gehad

lang geleden dat ik gehaakt had ,eigenlijk niet meer gedaan sinds mijn schooltijd .Verder kan ik vertellen over Hobbygigant goede service snelle levering Ja ik heb er weer een hobby bij

Altijd snelle levering

Is uitstekende ervaring fijne winkel om te komen en bij bestellingen altijd snelle levering

Veel keuze en goede service

Grote keuze online beschikbaar voor hobby materialen. Goede foto's en omschrijving te vinden bij de producten. Ze belde me nog op, omdat ik een type fout had gemaakt, toppers!

Hobbygigant doet wat ze belooft

Een prettig bedrijf dat zich aan zijn afspraken houdt.

Klantvriendelijk,behulpzaam.

Een snelle levering in een woord geweldig

Ik heb al vaker besteld bij hobbygigant en geen probleem. Alleen een tip t is goed dat jullie alles in een keer willen verzenden dit geven jullie duidelijk aan , maar daarna hoor ik niks meer.

Makkelijke site snelle levering goede produkten

Correct

vvvvvvvvvvv

Super snelle levering en goed verzorgd

Zoals omschreven snel geleverd en netjes verzorgd

Prachtige producten en snelle levering

Hobbygigant betrouwbaar en accuraat.

Regelmatig bestel ik via de website bij Hobbygigant. Ben heel tevreden over de ruime keuze en vlotte, complete levering van de bestelling. Complimenten.

Nog geen bestelling ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen dus heb geen goede ervaring van jullie.

snelle levering, goede communicatie

snelle Service

alles vlot verlopen en snel geleverd.

Snelle levering ,goede website alles goed te vinden .

Snel verwerkt, allen hoge verzendkosten.

Slecht bedrijf zeer slechte dure retourmogelijkheden

Retour kost veel geld. Doordat je zelf je verzendkosten moet betalen blijft er weinig retour geld over!!! Een dure haaknaald € 8,50 die toch te klein blijkt te zijn kan je niet wisselen voor een grote .zelfs niet als je het dezelfde dag van ontvangst nog terug wilt zenden wat je dan ook altijd eigen geld kost. Reden: ze kunnen dan niet zien of je ermee gehaakt hebt? Alsof je binnen paar minuten ene project zou kunnen haken? Het katoengaren bleek ook heel veel dunner dan op de foto getoond. Ook had ik een vraag in opmerkingen gezet waar totaal niet op gereageerd is. Ik hou t alsnog maar want het kost meer dan de helft om alles te retourneren 3 bollen gesponnen op karton en een haaknaald 1,4 kg tezamen kost me de helft van mijn aankoopbedrag!!!! Om t pakket te retourneren en met de Clover haaknaald zit ik nu in mijn maag Ik vind dit bedrijf een grote misleiding!!

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn