Snelle bezorging en veel keuze in artikelen

Snelle levering en een groot assortiment

snelle correcte levering

Uit een groot assortiment mijn keuze kunnen maken. artikelen besteld en snel geleverd

fijne en snelle service.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Ik kom al vaker in de winkel in Apeldoorn, dus ik dacht ik bestel een keer via internet en dat is goed gevallen snelle bezorging.

Goede kwaliteit snelle levering

Fijn om net dat kleurtje dmc garen te vinden En heel fijn snel thuis te krijgen Jammer dat de verzendkosten hetzelfde zijn als een pakket maar in een enveloppe verstuurd wordt met de post

Vaste leverancier

Mijn vaste leverancier voor alles op het gebied van handwerken. Goede kwaliteit en ook goed advies. Mijn favoriete winkel in Apeldoorn

Heel veel keus, goede service!

Als je bij hobbigigant niet slaagt, slaag je nergens. En bovendien goede service en advies.

Prima verzorgt.

Netjes en op tijd bezorgd

prima service; veel keus en snel geleverd.

Een informatieve website ; handig om door te kunnen klikken naar linkjes over een bepaald onderwerp.

Ik heb hier vulmateriaal besteld voor knuffels. De website is erg duidelijk, het bestellen gaat makkelijk en de levering is ook snel en goed. Een erg fijne webshop!

Naar wens verlopen

Verkeerde kleur

Heb beige besteld maar krijg grijs.

Prima service en redelijk geprijsd

Veel te duur voor wat ik kocht

Ik heb een haakpatroon besteld dat nog geen half A4-tje betrof en moest daar 4,50 euro voor betalen. Veel te duur voor wat geleverd werd.

Prima service, ook naar het buitenland

Makkelijk te bestellen en snel bezorgt. Een nadeel, in het knoop pakket van Nijntje van de firma Pako zitten alle kleuren knoopdraadjes door elkaar. In één rolletje. Hopelijk dan Hobbygigant.nl dit doorgeven van de firma Pako.

goede en snelle service

Goede en snelle service. Bedankt!!!

Ik kom terug:-)

Fijne duidelijke en goed werkende site. Snelle levering, nette verpakking

Goede, snelle service

Snelle levering. Goed aanbod.

Ruime keus en fijne patronen

Verkeerd product geleverd

Mijn vrouw had lange breinaalden besteld. Er werden korte geleverd. Er is geen retourbeleid, je staat zelf in voor terugzending + kosten. Bovendien rekenen ze hoge leveringskosten aan naar België. Niet voor herhaling vatbaar.

Besteltraject en goeden zijn zeer goed.

Het afleveren door de pakketservice laat veel te wensen over. Er wordt niet gecommuniceerd of het pakketje is afgeleverd op de afgesproken plek.

Prima levering van de gevraagde producten

Precies wat ik voorgesteld had; en zelfs binnen de leveringstermijn bezorgd

Snelle verzending. Goed product

Snelle verzending. Goed product.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn