Bestelling snel verzonden!

Bestelling snel verzonden & product voldoet aan verwachting! Heel blij mee en zeker een aanrader :)

Erg goede webwinkel voor talloze hobbymaterialen

Leuke en uitgebreide webwinkel voor hobbymaterialen, erg goed gesorteerd. Heel veel materialen voor allerlei creatieve hobby`s

Zeer tevreden over mijn aankoop

Duidelijke website. Makkelijk te navigeren. Snelle levering. En natuurlijk mooie hobby artikelen.

Fijne duidelijke website

Prima aanbod zowel voor beginners als gevorderden.

Positief en voor herhaling vatbaat

uitstekend!

Overal gezoch naar nisjes, maar absurd duur en niet mijn smaak. En hier 3 in een, en zelf te verven in de kleur die ik wil. Helemaal TOP.

Product precies zoals omschreven

Goede producten voor lage prijs

alleen maar lof

prima in orde

Viel tegen dat een besteld artikel toch niet op voorraad was

Bestelproces verliep allemaal vlot. Het viel me alleen tegen dat ik na afronding van de bestelling een berichtje kreeg dat een van de bestelde artikelen niet op voorraad bleek te zijn. Dat zie ik liever tijdens het bestellen. Dan kan ik zelf de keuze maken of ik dit artikelwel of niet bestel. Ik moets nu langer op de hele bestelling wachten. De volledige bestelling vervolgens in goede orde ontvangen.

Zou er zo opnieuw bestellen

Pakket werd erg snel geleverd, was beetje verpakt en alle was precies zoals aangegeven op de site.

Helaas was de kleur van de Scheepjes Whirl die ik koos niet leverbaar. Hobbygigant mailde me direct en ik kon een andere kleur kiezen. Deze werd de volgende dag geleverd.

Snelle service en handig verpakt in vacuüm verpakking.

Fijne haaknaalden

De tunische haaknaalden in verschillende maten haken fijn.

Goede prijs kwaliteit

Leuk resultaat met wat ik besteld heb.

Snel en goed.

De bestelling was makkelijk te doen dankzij de duidelijke site. De levering was snel en het product naar verwachting.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en een snelle levering, Top

Meerdere keren iets besteld. Prima service, prima kwaliteit en leuke breipakketten!!!!

Meerdere keren iets besteld. Snelle levering. Leuke breipakketten, voor mijn kleinkinderen zulke leuke truien al gebreid.

snelle leveringen

Ik had deze maal dadelijk mijn werkbeschrijving dus dat was top , zelfs voordat het materiaal geleverd was. de beschrijvingen missen soms nog wat extra uitleg bij de speciale uitvoeringen...

Bestellen ging makkelijk. Breed assortiment. Prima kwaliteit

Altijd volledige aandacht en vriendelijk

Als ik op de site iets niet begrijp dan bel ik even en word altijd direct geholpen en word heel vriendelijk te woord gestaan. 5 duimpjes!

Prima webshop!

Mooi assortiment, prima prijzen. Bestelling kwam 1 dag later dan dat we webshop beloofde, maar ondanks dat hele dikke prima!

Mooi slabbetje

Mooi slabbetje met handige borduurrand.

Helemaal top

Goed geholpen en de bestelling was er zeer snel. Top

Zeer snel kreeg ik hetgeen ik besteld had.

Zending niet ontvangen

Nog niks ontvangen en hoor ook niks waar de zending blijft

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn