Goede info en snelle levering

Goede info bij de producten en alles ook nog eens snel in huis.

Langzaam

Op 31 mei bestelde ik 2 artikelen (haakpakketten). Nadat ik een tijd niks hoorde bleek ik te zijn gebeld een week later met de mededeling dat 1 van 2 niet leverbaar was en of ik contact wilde opnemen. Ik heb toen gebeld en aangegeven mijn order te willen annuleren & geld terug te ontvangen. Ondanks dat ik vriendelijk telefonisch te woord werd gestaan, e-mail is er niet of wordt niet op gereageerd, heb ik tot op heden 14 juni (weer een week later) nog steeds geen geld retour of bevestiging dat dit terug is geboekt. Het assortiment zal groot zijn maar dan is het erg belangrijk dat je ook de voorraad op orde hebt.

Goede communicatie, snelle levering

Het product was niet voorradig. Er werd meteen over gecommuniceerd. Nadat hun voorraad weer op peil was, werd het al met al nog snel geleverd.

Bestelling snel verwerkt

Helaas kan ik niets zeggen over mijn bestelde product. Dat zou op 1 juni 2022 worden bezorgd (brievenbuspakje), volgens de Post.nl app, maar ik heb het tot op heden 13-6-2022) nog niet in huis…Dat zegt vooral iets over de kwaliteit van Post.nl, die hiervoor nog geen oplossing heeft bedacht.

Handig door de brievenbus!

Dit was mijn eerste digitale bestelling bij Hobbygigant. Twee bollen mohair voor een testknit. Complimenten voor de goede kleurweergave op de website! Ze werden razendsnel geleverd. Gevacumeerd verpakt, door de brievenbus. Helemaal top!

Snel en betrouwbaar

Grote selectie van producten. De online-winkel is makkelijk om te gebruiken en de aflevering is snel.

Foute bestelling geleverd

Mijn bestelling van sokkenwol was fout gegaan, na een telefoontje de volgende dag al het goede artikel ontvangen, top

Ik had een borduurwerk besteld...kreeg keurig bericht dat ie niet op voorraad is en besteld wordt. Krijg snel antwoord op mijn vragen. Daarna alsnog een vlotte aflevering. Top

na 14 dagen nog niets ontvangen

Wachten duurt te lang

Alles naar verwachting

Fijne producten en snelle verzending!

Super behandeling.

IK had gebeld over een vraag over borduurstof en ben super te woord gestaan. En de stof was super niets minder dan beloofd was.

Snel en prima

Bestellen ging gied. Overzichtelijke site. Afhandeling was snel.

Keurig netjes en snel

Goede keuze, mooie producten, goede prijs

Zeer goede ervaringen

Zeer behulpzaam, erg vriendelijk, hebben alle tijd voor je krijg, goed advies.

Snelle levering.

Reeds vaker besteld bij hobbygigant snelle afhandeling

Op zondag besteld en dinsdag in huis. Helemaal compleet, ik kon direct aan de gang. Dikke prima dus.

Netjes verpakt, kon door brievenbus doordat vacuüm was verpakt.

Top geleverd op tijd

Netjes op tijd geleverd en precies wat ik moest hebben

Kreuzstichkissen

Bin sehr zufrieden mit dem Service. Gerne wieder...

Snelle levering, goedkoop en goede kwaliteit.

Goed, snel en persoonlijk bij vragen

Mooie producten en ruime keuze in kleuren

Snel geleverd. Goed verpakt.

Goede snelle service. Uitstekend materiaal.

Een hobbyparadijs.

Een geweldig assortiment. Bij mij was niet alles voorradig. Er werd gebeld met de vraag of ik wilde wachten tot het weer op voorraad was of dat het nagezonden moest worden. Toen ik later op mijn besluit terugkwam, was dat ook geen probleem. Er kon zelfs nog wat aan mijn bestelling toegevoegd worden. Top service.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn