Precies wat ik zocht en netjes op tijd geleverd

Nette en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Duidelijke website en een snelle levering

Goed aanbod in kwaliteitsgaren

Mooie producten, snelle levering.

mooie artikelen, heel veel keus, betaalbaar

Op deze site vond ik wat ik zocht: een prachtig smyrna knooppakket. Er was veel keus, dat belooft wat voor de volgende keer. Ook op andere gebieden: borduren, haken, breien, tekenen en schrijven, quilten etc. Ook nog een nette en snelle bezorging, wat wil je nog meer....

vlotte en correcte service.

Veel keuze, makkelijk bestellen en snelle levering

very bad service

two weeks ago i have placed an order through the webshop. i got informed that one item is not in stock, despite the webshop stated otherwise. i have been promised that with next weeks delivery they will receive the item and they send me the package asap. i had to write them again to find out they did not get it, so i have cancelled the order. they have confirmed it. this was last week and still no refund on my account, and my question regarding refund is not answered.

Ervaring positief

Overzichtelijke website. Ruim aanbod. Mail ontvangen ivm met artikel niet voorradig , alsnog redelijk snel ontvangen.

zoals het hoort

zeer vlot

Duidelijke website en vlot bezorgd

Een fijne ervaring

Goed geregeld

De klantenservice was erg vriendelijk en reageerde snel op mijn vraag. Ik wilde graag een artikel hebben dat nog niet op voorraad was en had me dus opgegeven om een mail te ontvangen wanneer het weer op voorraad was. Heb toen een nette mail gekregen. Toen ik het artikel besteld had, waren de mails ook erg duidelijk en heb ik het snel ontvangen. Over het algemeen dus heel tevreden over de service.

Te website werkt perfect, de goederen worden snel verstuurd en te prijzen zijn scherp. Wat wil je meer ?

Goed verpakt en snel bezorgd

Mooie producten en snel bezorgd

Betrouwbare webshop. Bestellingen worden keurig verpakt en snel verzonden.

Veel keus

Snelle levering en goede prijs!

Snelle levering en goed verpakt.

Een erg goed product wat snel geleverd was.

Mooie producten, snelle verzending

Hele mooie dingen, alleen jammer dat je verzendkosten en retourkosten (ik had de verkeerde kleur besteld maar uiteindelijk gehouden omdat t niet compenseert om terug te sturenn). Verder toppie!

Snel bezorgd

Mijn bestelling kwam de dag na bestellen binnen. Dus hoefde ik niet lang te wachten om te te kunnen beginnen met mijn knutselproject.

Prima verzorgd!!

Vriendelijke, behulpzame medewerkers die ook nog meedenken! Prima service! Dank jullie wel!

Snelle, nette verzending

Kleine houten ladenblokjes gekocht. Werd snel en netjes verzonden en product is leuk.

Snelle en op maat afgestemde levering

Snelle en complete levering. Super fijn dat jullie de kleur van mijn bestelling aan wilden passen.

is goed

wat ik bestel komt goed over. daar ben ik blij mee. gr hannie

ik had breipennen besteld. Vlug en netjes bezorgd.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet. Dus kan niks zeggen verder.

Kan niks zeggen omdat ik mijn bestelling nog steeds niet heb

Simpel en goed.

De bestelling (verjaardagscadeautje) moest nabesteld worden dus even bezorgd of het wel tijdig zou arriveren. De klantendienst bood een andere oplossing aan waar ik echter geen gebruik van maakte. Uiteindelijk arriveerde het op exact de juiste dag. Leuke verrassing en fijne communicatie.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn