prima service

goede ervaringen

Door veel ervaring bij de medewerkers kun je altijd rekenen op zeer kundig advies.

Mijn bestellingen komen snel

Snel en goed

Bestellen was makkelijk, levering was snel, en de producten zijn goed. Kortom, prima service. Ik hoop er vaker gebruik van te kunnen maken.

Supersnelle service

Mooie kwaliteit, scherpe aanbieding en snel geleverd, kan niet beter!

Hele fijne winkel

Hele behulpzame mensen.

Behulpzaam.

Zeer vriendelijk

Mijn bestelling was verkeerd gegaan. Zeer vriendelijke dame hielp mij. Heel snel is de fout rechtgezet. Daarnaast is mij het vertrouwen geschonken eerst een pakket te ontvangen en daarna weer retour te sturen. Een zeldzaam 'menselijk' genot in deze tijd

Top snel opgestuurd

Prima prijs en snelle levering

Hobbygigant levert sneller dan ze beloven.

De order was goed uitgevoerd en netjes verpakt. In de bevestiging stond dat er binnen 3 werkdagen geleverd zou worden maar het pakket kwam de volgende dag al.

Altijd snel en netjes

Nooit klachten gehad, alles altijd snel geleverd.

goede service

Ik moest efkes wachten omdat mijn bestelling nog niet compleet was. Het betrof een redelijk bedrag van aankoop ,dus was ik ongerust. Maar op elke mailtje dat ik deed kreeg ik zeer snel een gerustelend antwoord.Daarna bij de levering was ik zeer tevreden over het afleveren ,de track en trace service, ik ben een zeer tevreden klant.

Hele vriendelijke, behulpzame personeel aan de telefoon en snelle levering. Fantastisch

fijne online winkel met een groot assortiment van zeer goede kwaliteit

Een duidelijke en overzichtelijke website. Bij telefonisch contact wordt je vriendelijk te woord gestaan, Elke nieuwsbrief is weer een feestje

Positieve ervaring

Bestelling op tijd. Kwaliteit van het product goed. Niet zo duur.

Goede producten, niet duur en snel geleverd.

Kwalitatief goede wol

Vriendelijk.

Bestelling verliep goed

Had wat ik zocht.

fantastisch

Het garen was heel mooi, het verwerkt heel goed. Kortom : prettig om ermee te weken en tevens een heel mooi resultaat.

de behandeling is snel en correct en praktisch

de behandeling van een bestelling gaat snel. de verzending is zo praktisch mogelijk: bij kleine bestelling als vacuüm verpakt pakketje door de brievenbus.

Geweldige service

Ik had een borduurpakket besteld. Was niet in voorraad, maar werd besteld. Toen bleek dat t binnen was en t opgestuurd zou worden toen we een paar dagen niet thuis waren, vroeg ik om t in de winkel te houden, zodat ik het voordat we weg gingen zelf kon ophalen. Werd prima geregeld, lag netjes klaar. En….wat een bijzonder ruim gesorteerde winkel! Als ik in de buurt ben. Kom ik zeker nog een x langs!

Goede service!

Bestelling was niet aangekomen en na contact is het opnieuw verzonden. Was er binnen 2 dagen . Andere kwam ruim een week daarna. Netjes teruggestuurd.

zeer snelle levering

Zeer goede wol ,veel verschillende kleuren. En de levering was snel

Snelle levering en netjes verpakt

leveringen zeer goed

prima op tijd niks mis mee

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn