Geweldige service

Ik had een borduurpakket besteld. Was niet in voorraad, maar werd besteld. Toen bleek dat t binnen was en t opgestuurd zou worden toen we een paar dagen niet thuis waren, vroeg ik om t in de winkel te houden, zodat ik het voordat we weg gingen zelf kon ophalen. Werd prima geregeld, lag netjes klaar. En….wat een bijzonder ruim gesorteerde winkel! Als ik in de buurt ben. Kom ik zeker nog een x langs!

Goede service!

Bestelling was niet aangekomen en na contact is het opnieuw verzonden. Was er binnen 2 dagen . Andere kwam ruim een week daarna. Netjes teruggestuurd.

zeer snelle levering

Zeer goede wol ,veel verschillende kleuren. En de levering was snel

Snelle levering en netjes verpakt

leveringen zeer goed

prima op tijd niks mis mee

Goede klantenservice, ik werd op de hoogte gehouden omtrent levertijd. Mooi product.

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering.

optimal

really helpful customer service and fast delivery

Dit zijn fijne naalden voor singer naaimachine

De service is prima

Hele goede service , netjes verpakt. Snelle bezorging,

Uitstekende service

Levering bestelling was iets later. Werd keurig op de hoogte gehouden.

Groot assortiment, makkelijke site, fijne klantenservice

Door het grote assortiment is er altijd te vinden wat je zoekt, de site is gemakkelijk en duidelijk te doorlopen en de service is heel goed. Je wordt op de hoogte gehouden ocht er iets niet meteen te .eieren is, hetzij met een telefoontje of per mail. Goede klantenservice, vriendelijk en behulpzaam.

Ik heb zeer goede ervaring bij hobbygigant

Producten zijn goed van kwaliteit ben er blij mee hartelijk dank daarvoor.

Precies wat ik nodig had.

Jammer dat niet alle 13 bollen hetzelfde verfbad hadden.

Helaas hadden 3 van de 13 bollen een ander verfbad. Hobbygigant heeft na overleg de resterende bollen van het goede verfbad opgestuurd en ik moest de foute terugsturen. Jammer genoeg had ik er weer extra werk aan. Een kleine tegemoedkoming hierin was leuk geweest.

Snelle levering maar het minpuntje is dat ge voor alles moet betalen betaalmiddelen groetjes karel

Goede levering

Perfecte website en een goeie levering

Mooi garen!!

Goede kwaliteit

Prima en snelle levering.

Zoals altijd is er snel en volledig geleverd. Echter, dit keer koos ik niet voor de standaard bezorging van DHL maar voor Post NL. Dat is niet gebeurd. Op mijn mail daarover geen reactie gekregen.

Nooit meer bestellen

Alles gaat mis bij deze shop. Leugens, kastje naar de muur. Afspraken worden niet nagekomen.. Dingen worden niet goed gecontroleerd en met verkeerde pakketdiensten verzonden.. Weken lang onbereikbaar.. Het gaat hier niet om 1 bestelling, maar om meerdere. Wij komen hier NOOIT meer terug. En klantenservice zou alleen geopend zijn van ma-do, maar nu ineens krijg ik wel een reactie op zaterdag. K*t bedrijf!

Helemaal goed!

De bestelde artikelen zijn precies wat ik verwachtte. En minstens net zo prettig: ze komen ook nog op de beloofde tijd.

Snel , duidelijk en aantrekkelijke prijs.

E-mail duidelijk . Gemakkelijk te bestellen . Snel en netjes verstuurd . Erg te vrede.

goede service

altijd vriendelijk en correct geholpen

klopt altijd

altijd goede ervaring met dit bedrijf

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn