Helemaal goed!

De bestelde artikelen zijn precies wat ik verwachtte. En minstens net zo prettig: ze komen ook nog op de beloofde tijd.

Snel , duidelijk en aantrekkelijke prijs.

E-mail duidelijk . Gemakkelijk te bestellen . Snel en netjes verstuurd . Erg te vrede.

goede service

altijd vriendelijk en correct geholpen

klopt altijd

altijd goede ervaring met dit bedrijf

klasse

kan vertrouwen dat de bestelling snel en correct wordt geleverd.

Goede en snelle service

Er stond eenvoudig in een breiboeken. Nadar ik het gemeld had kreeg ik 2 dagen later de opleiding per mail.

Prima webshop, snelle levering en heldere communicatie

Inmiddels 4 babydekentjes gebreid Ruime keuze uit verschillende kleuren Snelle levertijd en indien niet meteen voorradig dan toch wel zo snel als mogelijk, superfijn

Snelle reactie

Helaas waren er kleuren niet op voorraad 1 er van van bekend. De andere niet maar is een snelle reactie opgekomen en vriendelijk en snel gehopen.

Mooie wol gekocht bij Hobbygigant!

Kon uit een aantal kleuren kiezen van de Lang Yarns Kylie; het was preciés die kleur die we uitgekozen hadden die we ontvingen. Ruime keuze ook. Bestel vaker bij ze.

Veelzijdige shop met beste service!

Ik ben erg blij met Hobbygigant.nl. 1 van de redenen is dat ik hier Aida borduurstof in grote afmetingen kan bestellen. Dat is bijna een unicum want in deze afmetingen komt maar weinig voor. Verder wordt je goed op de hoogte gehouden qua je bestelling. Ook het dmc garen hier is van goede kwaliteit. Top!

Keurig verzorgd product

Bestelling van aantal borduurboekjes. Helaas niet alles in voorraad, maar keurig gecommuniceerd. Kwam mooi aan op voorspelde datum toen alles aanwezig was. Heel netjes dus.

Prachtige wol!

Prima levering

Keurig op tijd ,netjes verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Geweldige collectie goede breimaterialen. Uniek in Nederland.

Ik heb twee keer online besteld (vind het fijn om de kleuren op het scherm te kunnen combineren en dan een dagje over na te denken) en daarna in de winkel opgehaald. Een idee zou voor mij nog zijn: een grote tafel in de winkel met tijdschriften, boeken over handwerken om een kopje thee te kunnen drinken en te bedenken wat je wil kopen.

Alles was snel geleverd. De prijs is ook altijd goed.

Lovely yarn store in Appeldoorn

I ordered a book online, and picked it up at the store in March 2023. Lovely store, huge variety of yarns and notions. Loved it!

Snel en correct

Mijn bestelling werd snel verzonden. De producten zijn precies zoals omschreven.

prima materialen

Prima materialen en snelle levering.

Ik ben tevreden

Juiste producten en op tijd geleverd

Vlotte service, groot aanbod

Hobbygigant heeft steeds wat ik zoek, vlotte afhandeling en duidelijke instructies bij het bestelde artikel. Aanbod op de site is duidelijk en overzichtelijk

Uitstekend persoonlijk advies

Ik ben snel en persoonlijk geholpen om wol met een ouder kleurnummer voor mij te zoeken . De bestelling kwam vlot en netjes binnen .

Topkwaliteit!

Heel erg tevreden over Hobbygigant. Er is veel keus en dat is handig want dan kun je gewoon alles bestellen bij dezelfde winkel. De kwaliteit van het katoenen breigaren wat ik gekocht heb is zeer goed. Snelle levering en vriendelijke communicatie. Per abuis was aan mij een ander merk/kleur garen gestuurd. Dit werd goed opgelost. Ik kan iedereen aanraden hier hun bestelling te plaatsen.

Snel en betrouwbaar

Ik had gevraagd om 4 bollen wol met een bepaald verfbad na te sturen. Ontving na twee dagen dat wat ik vroeg. Fijn!

een maand moeten wachten

een keurige zending werd geleverd. alleen heb ik er een maand op moeten wachten. mijn mail met de vraag hoe het ervoor stond met de levering, is niet beantwoord. aanbevelen; ja, wanneer je geduld hebt. Verder een goed produkt.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn