Prima geholpen

Goed contact

Prettige ervaring

Patroon goed ontvangen. Ik had de download verwijderd per ongeluk, mailtje gestuurd en gelijk een nieuwe link ontvangen

fantastisch

super tevreden over de materialen. meer als tevreden om vlugge en korrekte levering

Mooi en goede kwaliteit.

Ik heb twee kussens besteld om te borduren. Snel bezorgd en netjes ingepakt. Ze zijn mooi en van goede kwaliteit. Er zit meer dan voldoende wol bij. Onze kleinkinderen zijn erg blij met de kussens .

Snelle bezorging, verzorgde verpakking

Het is zo prettig als je een webwinkel kan vertrouwen.

Kan niet betet

Prima voor herhaling vatbaar.

Goed product gekocht. Volgens afspraak verzonden en bezorgd. Blijf dat volhouden.

Super.

Hele goeie ervaring met Hobbygigant. Je kan nog zelf met overschrijving betalen, zodra hun je betaling binnen hebben, wordt je pakket toegestuurd. Al 2 keer hele goeie ervaring. Hartelijk dank daarvoor.

Erg goed

Hetgeen ik had besteld werd snel en goed afgeleverd, kortom prima.

Pakket was erg snel binnen. Prima

Goed en snel geleverd

Goed ingepakt, snel geleverd, duidelijke communicatie

Vriendelijke en behulpzaam personeel

Ik kreeg een mail van de douane dat mijn pakket teruggestuurd was omdat er niemand thuis was. Als ik mijn pakket nog wilde ontvangen moest ik douanekosten betalen. Ik heb dan telefonisch contact opgenomen met de firma en dit klopte helemaal niet (fishing) want mijn pakket was nog niet verzonden. De firma heeft het verloop van de zending heel goed opgevolgd. Een tevreden klant.

Snelle levering.

Super snelle levering.

Aardige mensen in het team

Ik zou graag zien dat wanneer je online iets aanklikt om te bestellen, dat er dan meteen zichtbaar is of dat artikel leverbaar is. Want de ervaring leerde dat ik dat pas na het opsturen door de Hobbygigant hoorde. Dat is best vervelend. Wel is de hobby met de Posca stiften de goedkoopste online.

Geweldig !

Snelle levering,goed verpakt! Prachtige kwaliteit baby katoen! Na schouder operatie kan ik eindelijk weer breien,met veel plezier aan een knopen popje voor mij kleinkind ,wat eind april geboren wordt!

super fijne service

Ik had mijn patroontje en benodigdheden uitgezocht en heb mijn bestelling heel snel ontvangen. Dank jullie hartelijk voor de snelle service.

Wat een super aardige vrouw die ik aan de telefoon had. Super goeie service. Ik bestel hier altijd borduur handdoeken.

Leuke winkel

Inlognamen werken steeds niet. Zijn nu een jaar verder en moet elke keer een nieuw ww aanvragen. Paar keer gebeld en in de winkel aangegeven, maar tot nu toe geen resultaat. Erg jammer.

Goede kwaliteit sockblockers,blij mee

Alles liep goed van bestellen tot bezorging

lekker snel en gewoon goed

Makkelijke overzichtelijk website met veel keuze.

Het is netjes verpakt en snel geleverd.

Denken met je mee in mogelijkheden!

Super verzorgd.

Prima winkel

Prima winkel geen problemen gehad.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn