Geen reactie op mijn klacht van bezorgservice van hun product.

Graag kom ik in contact met degene die mijn mail kan beantwoorden die ik heb verstuurd.

Ruime keus en goede prijs/kwaliteit

snel service

ze stuurden het juiste product in een snelle tijd dankzij alle medewerkers

Snelle en perfecte levering en goed telefonisch advies

heel vriendelijk en deskundig geholpen aan de telefoon. Daarna een snelle levering binnen een dag.

Heel fijn dat je online een afhaalbestelling kunt doen. Zo kan ik mijn man op pad sturen om spullen op te halen, zonder dat hij in de winkel moet gaan zoeken. Het enige minpunt vond ik dat er bij de producten niet staat of het artikel nog op voorraad is. Dan kan je een betere inschatting maken wanneer het ongv. Klaar zal liggen in de winkel.

Nice service, Experts in their field

Had some questions, and Corine gave me valuable answers. Thx. I recommend Hobbygigant

Prima prijs/ kwaliteit

Levering duurt erg lang.

Hele goede service

Goede klamten service

Heb een bestelling geplaatst bij hobbygiant, deze nog niet ontvangen omdat de wol die ik had besteld toch niet op voorraad bleek te zijn. Ik wordt wel goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling en als ik vragen heb krijg ik hier snel dezelfde of de volgende dag antwoord op.

Makkelijk en snel besteld en ontvangen

Ik heb een startpakket sokken breien besteld en wol voor sloffen. Dit heb ik binnen enkele dagen probleemloos ontvangen. Ook het materiaal is uitstekend.

Netjes!

Binnen drie werkdagen was mijn pakketje, netjes verpakt, binnen.

Volgende dag de bestelling al in huis. De wol kwam overeen met wat ik al gekocht had.

Wordt altijd netjes verpakt en bezorgd

Zoals altijd blij met mijn bestelling. Makkelijke site om te bestellen en als ik er niet helemaal uitkom wordt ik via de telefoon netjes geholpen.

Zoals ik verwacht had, het was dik in orde!

Eenvoudig te bestellen en zo geleverd. Je wordt op de hoogte gehouden in de bestelproces zodat je dit goed kan bij houden.

De levering duurde bijna een week dat is wel lang,het pakket met artikelen zag er heel netjes en verzorgd uit

Alles is prima gedaan

Mooie katoen en snelle levering Ben zeer tevreden

Verkeerd bestelde garen. Geld werd snel weer overgemaakt.

Verkeerd bestelde garen. Geld werd snel weer overgemaakt.

Jammer dat het lang duurt voordat ik mijn bestelling in huis heb!

Wol was niet op voorraad. Wacht al 14 dagen. Hoor verder niets. Ook geen update over hoelang het nog gaat duren.

Ik heb alleen maar hele goede ervaringen met de "familie" Hobbygigant. Bestellingen altijd snel geleverd, telefoon contact vriendelijk en met kennis van zaken, als je advies vraagt krijg je een eerlijk en kundig antwoord. In de winkel idem dito geen nonsens gewoon heel vriendelijk klantgericht en KUNDIGE hardwerkende mensen. Er hangt een heerlijke ontspannende sfeer in de winkel, gelukkig voel ik me er, want ik kom uit zo'n gezin met dezelfde normen en waarden van een ambachtelijke ondernemer. Daarom ben ik blij dat de volgende generatie vanaf het begin meegenomen wordt in het ambacht.

Snel en voordelig

Snel en voordelig

super tevreden excellent

was aangenaam verrast bij het openen van mijn bestelling wegen de kwaliteit van het produkt dat ik bestelde. Dank je wel zal zeker nog gebruik maken van jullie dienst

Snelle levering duidelijke webshop

Ik zocht posca stiften en deze staan op deze website heel handig onder verdeeld alles heel makkelijk kunnen vinden. Ik hou deze site zeker in mijn favoriete. De levering ook snel geleverd.

Very good shop and quick shipment.

I was buying yarn for my project. I found shop with very big amount of yarn and other accessories needed for knitting. The shipment was very fast and everything was fine.

Oude Beekbergerweg 14

7331HL Apeldoorn