Filtre

meedenkend

Fijn dat een bedrijf zoals u zo meedenkt over het leveren en plaatsen van een hekwerk.

Prima materiaal netjes afgeleverd

Jammer dat er nergens een omschrijving staat waardoor je weet wat je nodig heb. Heb nu een standaard pakket maar moet een extra bestelling plaatsen om mijn hek compleet te krijgen. Extra moeite, extra kosten. En met een goede instructie had dit voorkomen kunnen worden.verder is alles in een perfecte staat afgeleverd.

goede service

Ik kreeg telefonisch goed advies en het onderdeel werd snel geleverd.

Makkelijke website snelle levering

Top ga zo door. Ik moest voor een klant een hek herstellen, en moest een onderdeel hebben heel makkelijk te vinden op jullie website en besteld. Klant tevreden en ik dus ook haha. Groetjes Edwin

direct goed

onderdeel opgevraagd nog maten op verzoek nagemeten en direct opgestuurd. de volgende dag had ik het voor de middag binnen. super

Goede site, waar producten makkelijk te vinden zijn. Vlotte afhandeling en snel verstuurd.

Snelle levering en mooi hekwerk. Wij zijn super tevreden.

Perfect!

Goed advies, fijn meedenken, makkelijk contact. Keurige levering van mooi hekwerk. Blij mee!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Binnen een week alles geleverd voor een goede prijs. Deskundig personeel die je helpt bij al je vragen telefonisch of via de mail.

Goede en snelle service en goed product

Bij Hekwerk direct heb ik een harmonicagaas pakket besteld. De prijs was in orde en het product was zoals verwacht. Gedurende de installatie had ik nog wat losse onderdelen nodig en deze konden snel besteld en geleverd worden, zodat ik geen vertraging had. De service is snel en vriendelijk

Top geregeld , snelle service.

Snelle en goede service.

Mooi hekwerk voor een goede prijs

Netjes geleverd op het afgesproken tijdstip. Alles compleet, duidelijke handleiding voor het zelf plaatsen. Mooi hekwerk voor een goede prijs. Zeker een aanrader in mijn familie en kennissenkring.

snelle levering en service

mooi product

Goed en duidelijk

Goed en duidelijk

Fijne levering

De hekken die ik heb besteld, moesten op een externe locatie geleverd worden. Ik maakte mij hier redelijk zorgen over omdat het met andere diensten al regelmatig fout is gegaan. Bij Hekwerk Direct was dat echter niet nodig. Het contact was fijn en persoonlijk, ook werden alle afspraken perfect nageleefd. Het enige wat ze nog zouden kunnen verbeteren is bij het bestellen aangeven dat je daar je bezorgwensen kan vermelden.

Mijn ervaring met die. Bedrijf was goed maar kan. Beter

Heb online een grondpin bij hekwerk direct besteld verwachten hem binnen een paar dagen binnen maar toen kreeg ik een mail dat ie nie op voorraad was weekje langer moeten wachten niet erg Voor de rest goed anders waren het 5 sterren geweest

Netjes en behulpzaam geleverd top

Netjes en behulpzaam geleverd top

duidelijke site

producten zijn op tijd in goede orde geleverd, alleen GLS had een slechte tijdindicatie gegeven (tussen 9.30 en 12.30 en om 17.30 geleverd) Helaas past het slot niet, en willen we dat graag omruilen

Prima, correct en op tijd geleverd

Prima, correct en op tijd geleverd

Geweldig mee gedacht en top bedrijf

Ondanks dat we Corona hadden op dag van afleveren en we het een week later zouden ophalen drie dagen eerder vanuit hekwerkdirect contact opgenomen dat ze in de buurt zijn met het transport en het dan alsnog keurig afleveren geweldig bedankt voor het meedenken Corne

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK