Goede snelle service

Goede snelle service

Sterke communicatie

Prima communicatie via online chat. Duidelijke afspraken. Keurig order afhandeling en bevestiging per mail. Aanrader.

Goede levering

Wij hadden een paar losse hekken nodig , prima levering en goed geïnformeerd wanneer er geleverd werd.

prima service, snelle levering

eenvoudig bestellen, snelle levering en goede service. product voldoet aan de verwachtingen.

Snelle goede service

Ik een zeer goede ervaring met Hekwerk direct. Snelle levering geven zelfs aan dat de chauffeur een half uur van te voren telefonisch contact op neemt om aan te geven hoe last hij zal arriveren. Top geweldig.

Fijn gemaild met vriendelijke mensen/dame Zeer snelle levering. Prima werk!

Goede service.goed en snel geleverd. Toppie

top

Ik had verkeerd besteld ,in de chat vermeld dat ik fout besteld had en wat ik wel nodig had en dit is gelijk gecorrigeerd . Zo kreeg ik toch wat ik nodig had.

Prima afhandeling van bestelling

Prima afhandeling

Goede communicatie en snelle levering

Hek is van goede kwaliteit.

TOP

Goede kwaliteit, en zeer snelle levering

Hekwerk direct doet wat site belooft!

Goede bestelmogelijkheid via webshop, snelle en juiste levering, goede handleiding! Alles met een glimlach gemonteerd.

Snelle en complete levering

Direct. Niets teveel gezegd.

Prima en snelle levering

Netjes volgens afspraak en een goed product

Snelle levering en prima inzet van de bezorger.

Het bezorgde materiaal was precies wat ik besteld had. Vriendelijke en behulpzame bezorger.

Vlotte handelingen en levering.

Goed bereikbaar voor vragen en snelle levering

Prima service, alleen nadeel dat we niet op factuur konden bestellen.

Goed en duidelijk

Snel duidelijk en goed geleverd

Top producten

Duidelijke website met normale prijzen en goedkope leverings kosten ik heb een vraag gemaild en kreeg hier een duidelijk antwoord op met voor mij nog enkele belangrijke wijzigingen waar ik niet aan heb gedacht voor mij een 10 waard toppie

Vlotte afhandeling en tijdige levering.

Duidelijke omschrijving in de webshop.

Prima spullen en op tijd geleverd.

De website is goed toegankelijk, je kunt eenvoudig zoeken naar producten en ook het bestelproces is dik in orde.

Prettig contact, snel geregeld

Prima kwaliteit, betrouwbaar bedrijf

Heldere website, artikelen goed te vinden. Levertijd was in ons geval iets langer, of wij iets ongeduldiger...

Super service

Had een lastige vraag, die hebben ze helemaal voor me uitgezocht, de oplossing gevonden en ook geleverd, tegen een scherpe prijs..

ZEER GOED

SNEL GELEVERD-GOEDE KWALITEIT