Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Vanaf het begin tot einde zijn ze altijd heel klantvriendelijk en behulpzaam geweest. Bij iedere vraag kreeg ik altijd een vriendelijk en duidelijk antwoord. Ook keken ze mee naar de beste opties qua leveringen enz. Kortom geen slecht woord hierover te zeggen. Ik zal Hekwerk Direct dus ook aan iedereen aanbevelen.

Uiterst vriendelijke en meedenkende medewerker(s)

Moest met spoed geleverd worden. Was geen probleem! Alles volgens de afspraak afgewikkeld en keurig thuis bezorgd. Een echte aanrader!

Prima webwinkel

Goed product , goede communicatie, zeer degelijk webshop.

Bijna snelle levering

Als gevolg van de vakantie verliep de eerste bestelling enige vertraging op. Eigenlijk is dat logisch. De 2e bestelling verliep perfect.

Goed gaas, snel geleverd.

Snel geleverd, alleen nooit geen track and trace ontvangen. Maar dat mag de pret niet drukken. Was goed verpakt en niet vervormd. Prima dus.

Goed poort, maar niet de goedkoopste

claimt de goedkoopste te zijn, maar er zijn anderen die goedkoper zijn, hetgeen weer enigszins wordt gecompenseerd door betere leveringsvoorwaarden mbt verzendkosten. Is wel de enige die het slot bovenin heeft, waardoor we de door ons gewenste hoogte van 100 cm konden aanhouden zonder te hoeven bukken.

snel en correct

Ik had op een namiddag een grondstop voor mijn tuinhek besteld. Levertijd zou 2 à 3 dagen zijn. Maar de volgende ochtend rond een uur of negen werd hij al afgeleverd!

Uitstekende service, goede producten. Net geen 10 omdat een klein foutje werd gemaakt bij de uitlevering, maar dat werd direct en adequaat recht gezet.

Hele prettige mensen, maar ging niet foutloos

Verkeerde levering werd direct hersteld. Helaas was de productkennis niet helemaal up to date, maar werkelijk in alle vriendelijkheid is alles weer rechtgetrokken. Goede ervaring derhalve.

Prima, makkelijk te bestellen, goede telefonische ondersteuning en advies, snel geleverd

Ik heb diverse losse onderdelen besteld en ben daarbij telefonisch goed geholpen. Levering was geheel conform afspraak. Fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Prima service, na klein misverstand, direct adequaat opgelost.

Snel en kordaat

De halve ster eraf is alleen omdat de website zei dat iets in voorraad was wat er niet was. Maar Hekwerk Direct heeft er toch voor gezorgd dat ik het snel in huis had!

Prima product, goed advies en komt afspraken na.

Duidelijke website. Producten zijn eenvoudig te vinden en kom je er niet uit dan wordt je prima geholpen met telefonisch advies. Offertes zijn duidelijk en overzichtelijk.

Prima aan mijn vragen voldaan.

Als particulier was ik op zoek naar een paar bouwhekken. Via Google kwam ik bij Hekwerk direct terecht. Gebeld en uitgelegd wat ik nodig had. Kreeg prima advies en een paar dagen later werden de hekken netjes afgeleverd.

Alles volgens afspraak.

Goed, alles volgens afspraak.

Goede communicatie van bestellen tot leveren !

Ik had kleine bestelling, en toch mogelijk van Eindhoven naar Amsterdam tegen betaalbaar tarief. Aangenaam verrast over bezorg-planning van 1 week. Vriendelijke mensen.

Reageren snel, denken mee, keurige levering

Snelle levering en goed geprijsd

Zeer prettig

Goede ervaring

goed geholpen voor de juiste keuze poort.

Top kwaliteit voor een redelijke prijs,en snelle levering

Vriendelijke klantenservice , en een eigen bezorgdienst.Prima hekwerk en snel geleverd.Binnenkort nog wat hekwerk bijbestellen.

Goede prijs

Levering kan beter. Hek werk stond rechtop tegen zijkant van trailer geplaatst met de onderkant langs de ijzeren balk van de trailer waardoor het hier en daar beschadigd is.

Snelle levering 1 werkdag. Gratis sleutelhanger

De levering was compleet en binnen 1 werkdag binnen. We kregen ook een handige sleutelhanger van HekwerkDirect. Super service.

Erg goed

Zeer goede service.

Telefonische bijstand is top

De levering duurde iets langer naar België maar ik werd voldoende geïnformeerd hierover.

Goede en snelle service

Deskundig advies, flexibel in levering en vriendelijk personeel.

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK