Eenvoudige bestelling met een onvoldoende uitvoering

Met de meest eenvoudige bestelling reeds moeite, wat gebeurt er dan als ik grote aantallen bestel? Vind palen met doppen bestel ik. Ik moet naar een aantal dagen wachten er nog eens achteraan bellen wanneer het geleverd wordt. Antwoord: vandaag of morgen. Alleen jammer dat je dan een automatisch gegenereerd bericht krijgt dat de bestelling dan verwerkt wordt, dan val je redelijk door de mand wel. Worden er uiteindelijk 5 palen bezorgd zonder doppen...daar moet je dan weer achteraan bellen en met enige moeite wordt dan gemeld dat die nagestuurd worden.

Prima service en degelijk materiaal

Afspraken zijn makkelijk te maken en worden nagekomen. Materiaal is van goede kwaliteit. Beschadigd onderdeel werd direct vervangen. Ook gepersonaliseerde offerte is perfect mogelijk. Mooi zo!

Over het algemeen goed

de bestel/order/factuur/betaal procedure en het materiaal prima, logistiek rond de levering kan beter, men had toegezegd dat het 28-4 gebracht zou worden, dat wilde dus niet, moest ik zelf achter komen door, na een dag wachten, een belletje te plegen. Op 29-4 liep het verder gesmeerd

Tevreden

Kleine bestelling ‘s middag’s besteld volgende ochtend opgehaald. Aan de telefoon heel vriendelijk.

te duur

service is goed, snel en geode webshop maar te duur.

Alles netjes op orde

Mooie set gekocht, handig want dan vergeet je niets. Ik mis alleen de zelftappers voor de band van de eindstoppen, die had ik gelukkig nog liggen dus die zitten erin. Levering direct naast de auto is niet altijd handig. Nét die paar meter extra kunnen afleggen met de palletwagen en de zelftappers meeleveren maakt het een dikke 10.

Zeer kwalitatief materiaal

Ik kocht een hekwerk dubbelstaafmat Standaard 6/5/6 mm met een poort en vierkante en rechthoekige stijlen in zwarte kleur. Zeer tevreden van het materiaal. Een handleiding, eventueel via de website zou handig zijn... nu was het even zoeken. Levertijd echter is totaal verkeerd gelopen, ik raad een beter communicatie aan naar de klant toe als er vertraging is, laat dit dan meteen weten...

Ik ben prima geholpen bij mijn bestelling

Ik werd na mijn e-mail dezelfde dag gebeld en zeer goed geholpen bij het plaatsen van mijn bestelling. Beter kan wat mij betreft niet.

Perfecte levering

Was opzoek naar montage beugels voor mijn voetbalkooi Even gekeken via Google en ja hoor prima en zelfs op kleur Keurig verpakt kwam mijn pakketje binnen

Duidelijke aanrader!

Zelf had ik wat vragen voordat ik besteld en hier werd ik uitstekend bij geholpen. Ook werd ik goed geïnformeerd voorafgaand aan de levering van mijn hekwerk. Het het staat nu en ziet er erg netjes uit, precies wat ik zocht. Bedankt Hekwerkdirect!

Absurd

Bij hekwerkdirect een offerte aangevraagd voor het ophogen met 40 cm van een gaashekwerk van 8 meter lang: 955 euro. Omdat we dit veel vonden besloten we de onderdelen te bestellen en zelf het hekwerk te maken. We ontdekten dat exact dezelfde onderdelen 2 tot 10 KEER zoveel kostten dan bij andere bedrijven. Een einddop 6,45 (ander bedrijf 1,45), een koppelstuk 5,75 (ander bedrijf 0,55). We waren in shock en hebben alle onderdelen voor 220,- besteld bij een ander bedrijf! Hekwerkdirect: hoe kan dit???

ben zeer tevreden

de vriendelijke chauffeur heeft 1 uur voor aankomst gebeld dat hij onderweg was. alles verliep keurig was het overal maar zo bedankt

Ben zeer tevreden ondanks de corona crisis worden de afspraken perfect nagekomen. Complimenten echt top

Klantvriendelijke service

Beste. Ik heb via de website besteld. Ze hebben de draadpanelen mooi keurig geleverd door hun eigen transportservice. Deze vriendelijke chauffeur losde alles mooi en keurig. Ik werd op voorhand via watts app op de hoogte gesteld over de dag van levering. De chauffeur belde me een uur op voorhand dat hij dan bij mij zou zijn. Alles verliep keurig en vlekkeloos. Zeker niet gehaast door 1 of andere transporteur. Die het niet serieus neemt met de regels van de kunst. Top team hekwerk direct Groetjes Tevreden klant van België

Correcte beschrijving, correct product

Vlotte levering en correct product

Tevreden!

Levering was prima geregeld en snel. Kwaliteit van het gaas niet 100%.

Prima bedrijf en service

Prima service en optijd geleverd

Topservice zelfs in tijden van crisis

In ons nieuwbouw project is een stuk van 3 meter zwart harmonicagaas niet verpatst geplaatst daar er geen brandgang meer was. Met behulp van hekwerk direct hebben wij dit naadloos door kunnen laten lopen. Zij hebben aan alle kanten meegeholpen hierin.

Uiteindelijk aangenaam verrast

Online besteld, erg gebruiksvriendelijke website, correct prijsstelling en vooral, snelle levering. Helaas 4 dagen later, nog steeds niets ontvangen. Online op de chat gegaan, bleek één onderdeel van de bestelling niet voorradig ondanks bij bestelling wel aangegeven als 'op voorraad'. Na wat aandringen een alternatief product voorgesteld gekregen, daarmee kon ik de klus klaren. Tot mijn grote verrassing, goederen geleverd op zaterdag de dag erna, dus ik kon heel mijn projectje afwerken. TOP! Ik plaats dadelijk mijn volgende bestelling!

snel en goed

besteld, en snel gebracht zo hoort het!

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeer snelle levering, echter 1 bovenbuis te weinig. Hiervan telefonisch melding gemaakt en 2 dagen later de ontbrekende bovenbuis ontvangen. Kwaliteit en wijze van verpakking is prima. Duidelijke werkinstructie.

Goede behandeling

Eerst verkeerde pakketje gehad, gebeld en direct alles goed geregeld. Ondanks de corona crisis toch alles goed en snel goed gekomen.

Snel en goed

Zo is online bestellen een feestje. Heldere website waarbij je snel kunt bestellen wat je wilt. Topservice en snelle levering. En heb je een vraag dan denken ze goed met je mee

Ook voor een paar kleine onderdeeltjes ging alles zoals afgesproken.

Vriendelijke service. Goede prijs-kwaliteitverhouding . Snel geleverd

Helaas was er een paal gedeukt en enkele licht beschadigd. Maar dit werd telefonisch netjes opgelost. Bevestigings materiaal zijn we wat minder tevreden over. Maar verder prachtig hekwerk

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK