2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

niet.

transport en leverings-- data beter met de klant en transporteur overleggen.

Pluspunten

Gekregen wat ik besteld heb met geen transport kosten. Goede en correcte communicatie via de chat.

Meer informatie omtrent de uitleveringstijden geven.

Pluspunten

Netjes en vlot geleverd

Pluspunten

Communicatie verbetering betreft verzending artikelen

Pluspunten

Op tijd geleverd en goede kwaliteit.

Betere communicatie regelen met transporteur en klant. Krijg pas laat een mail wanneer wordt geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website-ruime product keuze

levering was snel overgedragen aan transporteur maar dan duurde het nog bijna 14 dagen voor levering aankwam bij ons zonder bericht of reden

Pluspunten

super bedrijf snelle levering

geen

Pluspunten

Precies hetgene wat ik besteld heb.

Pluspunten

Vriendelijk en service gericht

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooi afgewerkt hekwerk

ontbreken van een handleiding. of verwijzing naar een digitale handleiding. Deze kreeg ik wel na hierover contact te hebben gehad. in de ophanging zit een inbus die met een incourante inbussleutel 9,5 (Engelse maat) er uit moet worden gedraaid. Deze is voor de doe het zelver nergens te krijgen (standaard wel maat 8 en 10 te verkrijgen bij de bouwmarkten). bovendien is deze inbus alleen met veel kracht er uit te draaien. Dit moet echt beter!! andere gangbare maat inbus of er een meeleveren. De leverering via Holtrans was erg slecht. Bij de 1e planning kwam men niet opdagen. na bellen bleek het pakket niet met de vrachtwagen meegekomen . dus een ochtend voor niets thuis gebleven. het zou de volgende dag worden geleverd tussen 8 en 10 uur. op de ochtend kregen we een bericht dat het tussen 9.00 en 11.00 uur zou worden. toen ik om 8 uur naar buiten ging bleek het pakket al op de oprit te liggen zonder dat er was aangebeld. een planning die niet getuigd van veel profesionaliteit.

Pluspunten

Goed contact en een snelle levering! Artikelen zien er top uit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kunnen als één van de weinige ook hoge hekwerken leveren. Daarom hier besteld.

Een beetje vreemd is dat ik al uitgenodigd wordt om een recensie te schrijven terwijl het hekwerk nog niet geleverd is... Dan kan ik ook niet weten of alles in orde is. Ook wordt niet gemeld wanneer geleverd zal worden. Toen ik gisteravond thuis kwam lagen de spullen opeens op de oprit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering is slecht. Totaal geen communicatie.

Pluspunten

Zeer handig als je eens brokken hebt aan een bestaand hekwerk, even zoeken op de site, alles opmeten en bestellen. Supersnel is alles geleverd. Ik zou jullie zeker aanraden bij vrienden en / of collega's.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering en normale prijzen

Pijpen transport schade krassen in het zicht jammer.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het bestelde product was prima en voldeed aan de verwachtingen.

- 2 weken levertijd is voor een online winkel vrij lang - Hotrans als koeriersbedrijf communiceert slecht/niet en levert niet op de afgesproken tijden. Tot 2 keer toe voor niets een halve dag zitten wachten. Ga met een professionele logistiek dienstverlener in zee, dit doet afbreuk aan de klantervaring.

Pluspunten

Lost onvolkomenheden snel en zonder gedoe op: prima!

Communicatie met de transporteur heeft geen zin; doet niets met de meldingen.

Pluspunten

Correcte afhandeling van de bestelling! Afwerking product perfect! Prijs - kwaliteit!

Er was geen mail gestuurd wanneer de levering aankwam! Gelukkig was er net iemand aanwezig!!

Pluspunten

Goede product. Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bedrijf is onbereikbaar. Drie keer overdag gebeld naar 0900 nummer maar geen gehoor.

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Pluspunten

Correcte be-/afhandeling van de bestelling. Netjes geleverd en prima materiaal. Hek staat inmiddels naar volle tevredenheid van ons.

Geen verbeterpunten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Waten problemen maar die zijn opgelost

1 Steenoven

Eindhoven 5626 DK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire