Vlotte service

Binnenterrein werkdagen de juiste spullen binnen.

Super vriendelijk

Poort besteld en opgehaald. Fijne ontvangst en goede prijs kwaliteit verhouding

Volgens verwachting

Het bestelde artikel werd volgens verwachting geleverd. Wel een iets langere levertijd dan beloofd, maar dat was voor mij geen probleem. Ook de kwaliteit is volgens verwachting. Kortom: betrouwbaar adres!

goede levering

ik werd door rik uitstekend voorzien van goede informatie en duidelijke uitleg over de werkwijze. tevens stuurde hij nog tekening toe welke een goede bijdrage leveren in het juist monteren van het hekwerk. mijn dank daarvoor

Sneller geleverd dan verwacht

Eenvoudig te bestellen en sneller leverbaar dan aangegeven.

Levering volgens afspraak.

Gewoon ok

Goed geregeld

Klant was ook tevreden en duidelijke comminicatie

Uitstekende service

Snelle bezorging; werd verder avond van tevoren gebeld over bezorging volgende dag waarbij tevens vrij nauwkeurig een tijdsmarge werd genoemd. Ook werden de artikelen keurig op de gewenste plek gezet.

Top!!

Om 20.05u besteld en de volgende dag om 12.00u geleverd

Makkelijk geregeld

Vlot afgehandeld

Helemaal goed!

Supersnelle levering, goed verpakt!

rimpelloos bestellen en afhalen

Snelle en vriendelijke communicatie via het contactformulier. Vervolgens probleemloze afhandeling.

Goed geregeld

Correcte levering

Snel en correct. Goede kwaliteit!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Hekwerk besteld na het aanvragen van een offerte. Snel en goed geholpen met duidelijke uitleg wat nodig was.

Verkeerde maat doppen

Heb doppen bestelt 4 cm doorsnee krijg ik 6 cm kan ze terug sturen zijn de verzendkosten vele malen duurder als de doop

scherpe prijs, snelle levering

scherpe prijs , snelle levering

Goede prijs , top product, snelle levering, goed contact

Zie hierboven

Prima hekwerk, ziet er strak uit.

Klein puntje van kritiek wellicht; doe er een beschrijving bij. Mij was/is niet van ieder onderdeel de toepassing gelijk duidelijk.

Uitmuntend

Alles was op voorraad en de volgende dag al geleverd. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

levering plastic doppen

Levering conform bevestiging en verwachting.

Hulpvaardig, snelle bezorging en top service

Na bestelling alles netjes geleverd. Nadat t hek geplaatst was kwam ik nog wat te kort en kon ik dit makkelijk nabestellen en ophalen. Er werd zelf meegedacht om het evt te bezorgen door iemand in de buurt. Zeer klantvriendelijk

Goede service en vlotte levering. Ik werd gebeld omdat in mijn bestelling een afwijkende kleur zat dus dat kon worden opgelost voor de verzending.

Snel en accuraat

No nonsens firma, ook bij kleine issues wordt het direct en accuraat opgepakt!

Steenoven 1

5626 DK Eindhoven

Over Hekwerk Direct

Hekwerkdirect.nl is de meest complete webshop met uitsluitend Europese kwaliteitshekwerken en poortsystemen voor de doe-het-zelver. Of het nu gaat om complete producten of onderdelen, om een goed montageadvies of de benodigde gereedschappen, Hekwerkdirect.nl heeft het allemaal in haar assortiment.