Zoals je mag verwachten van een bestelling ook geleverd.

Zie bovenstaand

uitstekend

Prima afgeleverd, precies volgens afspraak

Niets op aan te merken

Snel geleverd,prijs ok :-)

Zeer goed geholpen, goede producten

Zeer goed geholpen bij locatie Eindhoven. Er zat een goede omschrijving bij het product. Het product was dan ook zo gemonteerd.

Fijne webshop waar ik kon vinden wat ik nodig had

Website is duidelijk en overzichtelijk met alle informatie die je nodig hebt. Bestelling ging makkelijk en er is een mogelijkheid om het zelf op te halen. Dit vind ik een groot pluspunt aangezien ik niet zoveel nodig had en bij andere bedrijven al minstens 50€ mag aftikken vanwege het bezorgen.

Bestelde artikelen snel en goed en juist bezorgd

Mooi bedrijf

Er waren een paar dingen onduidelijkaar maar na een belletje en een mailtje werd ik prima geholpen.

Zeer positief

Ik ben zeer goed geholpen door Anna in het voortraject en ook tijdens plaatsing hielp ze me goed. Ook de zorging was vriendelijk en keurig op het afgesproken tijdstip. Mijn beoordeling is een 9 omdat de zelftappers van de bovenbuisdoorvoer er niet bij zaten en het geleverde beton geen snelbeton was anders was het een dikke tien geweest.

Snelle levering, goed geprijsd

Ik was te enthousiast met het bestellen van een tuinhekslot. Had de verkeerde maat besteld. Telefonisch overleg was zeer prettig en heb nu de juiste maat besteld. ( voortaan moet ik wel beter opletten want het kost me nu 3 maal verzendkosten)

alles was in orde

Snel en goed geprijsd

Snel en goed geprijsd

Goede levering conform de afspraken

Keurig mailtje gehad dat spullen even niet leverbaar waren. Binnen een week spullen toch in huis.

zeer goed zie beschrijving

in een word perfect zeker aan te bevelen zeer vriendelijke mensen zo wel aan de telefoon als chauffeur

Super blij

Duidelijke website en snelle levertijden

vlotte levering

Ruime keuze en vlot geleverd

Prima levering

Alleen leverdatum slechts 1 dag van te voren aangekondigd. Dit kan beter. Kon niets meer regelen.

Mooie kwaliteit en goede service

Zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De hekwerken binnen 2 dagen bezorgd. Goed verpakt, zodat er geen beschadigingen ontstaan. Alles compleet. Zelfs een spuitbus in ralkleur! Eigen bezorg dienst doet nog moeite om de hekwerken op zijn plek te bezorgen.

Levering conform belofte

Goede vriendelijke klantenservice. Helpen waar kan en nodig is.

Snelle en correcte service.

Snelle en correcte service

Top service en goede prijs/kwaliteit

Super ervaring, hier kunnen nog veel bedrijven iets van leren. Correcte communicatie zowel intern als extern. Super snel geleverd en keurige telefonische uitleg gekregen tijdens het plaatsen omdat ik het niet wist.

Buiten verwachting snel geleverd, al was het nog zo'n kleine bestelling

Niet zo goed

Langer levertijd dan afgesproken

Steenoven 1

5626 DK Eindhoven

Over Hekwerk Direct

Hekwerkdirect.nl is de meest complete webshop met uitsluitend Europese kwaliteitshekwerken en poortsystemen voor de doe-het-zelver. Of het nu gaat om complete producten of onderdelen, om een goed montageadvies of de benodigde gereedschappen, Hekwerkdirect.nl heeft het allemaal in haar assortiment.