Reactie van het bedrijf
Beste,
Bedankt voor uw reactie. Ik zie dat u al een hele tijd geleden (9 april) bij ons heeft besteld. Er is toen per mail naar u gecommuniceerd dat er helaas een langere levertijd was vanwege leveringsproblemen op de matten die u graag wilde bestellen. Hier is aangegeven dat dit ongeveer 4 weken zou duren. Nu hebben we binnen 5 weken bij u bezorgd, helaas iets langer dan de 4 weken, maar ook zeker geen 7 weken.
We proberen alle klanten ook meteen te informeren als er een langere levertijd op een product zit, dan aangegeven op de website. Momenteel zijn er sowieso langere levertijden op veel producten vanuit leveranciers, dus kan het zijn dat iets langer duurt. Hier informeren wij alle klanten zo snel mogelijk over.
Dat u een bevestiging heeft ontvangen voor een leverdatum en dat we niet op die datum zijn komen leveren, is natuurlijk volledige onze fout. Helaas is het voor ons niet altijd mogelijk om vervangend vervoer te regelen als er al meerdere routes worden gereden. Deze situatie is toen ook intern besproken, zodat er betere communicatie met de planning is, waardoor klanten geen berichten over levering krijgen, terwijl dit niet nagekomen kan worden.
Er bleek in uw geval inderdaad 1 mat beschadigd te zijn en enkele palen. U had een dusdanig aantal palen nodig, dat deze in een complete bundel is geleverd. Hierdoor hebben we niet elke paal apart gezien of hier beschadiging op zat. Dit kan altijd eens voorkomen, maar dit proberen we dan ook altijd zo snel en goed mogelijk op te lossen. Gelukkig was dat in uw geval meteen de dag erna.
Hopelijk bent u toch tevreden met het uiteindelijke resultaat van uw hekwerk.
Team Hekwerkdirect