Prima service en kwaliteit

Fijne materialen en snel geleverd

Primq

Foutje gemaakt in de bestelling, zij hadden dit gelijk door en proactief gebeld en opgelost. Heel netjes

super geregeld, grote klasse!

Alles was top geregeld, grote klasse!

niet communicatief

Heb zelf na 1 week moeten bellen en vragen hoe het met de levering stond. Antwoord was dat product niet in de voorraad was. Nadien werd bestelling wel geleverd. Niet klantvriendelijk.

Sneller geleverd dan beloofd!

Super blij, goede prijs en sneller geleverd dan beloofd. Heel blij mee!

Perfect.

snelle services, deskundige klantenservices,goede bezorging

Kawliteit van de het materiaal is goed ,klantenservices is deskundig en snel in handelen,bezorging is prima, kortom een anrader

Snelle en correcte levering

24 uurs levering van de door mij bestelde producten.

Snelle levering, kwalitatief goed materiaal, niets te klagen over de spullen. Het bestellen gaat wat minder gemakkelijk. Als je een pakket samenstelt wordt er vanuit gegaan dat je dezelfde kennis hebt als de vaklui. Wat er in het pakket zit wordt pas heel, heel laat duidelijk. En een hoek moet haals zijn. Dat klinkt logisch, maar de beugels die geleverd worden voor een hoek zijn haaks en anders werken ze niet. Tip: bestel eindbeugelsets voor alle paalbevestigingen. Dat werkt altijd. Ik moet nu gaan bijbestellen en kan de klus dus niet afmaken. Jammer. Uitleg video's zouden helpen...

Je Wordt netjes geholpen

Snelle levering wordt keurig mee omgegaan je wordt netjes geholpen en bij vragen helpen ze je direct Echt super ga zo door

Snelle flexibele levering

Prima meedenkend, flexibel en goede terugkloppeling

Mijn eerste ervaring vond ik prima. Dank jullie wel voor de service

Lange levertijd en slechte communicatie

Moest meer dan 2 maanden wachten op een simpel hekwerkje. Het kan in deze tijd natuurlijk iets uitlopen maar dit is absurd. daarbij vrij matige communicatie, werd nauwelijks op de hoogte houden moest er altijd zelf achteraan bellen

Super levering

2 bouwhekken besteld. Worden keurig afgeleverd, met zijn tweeën even in de tuin gezet en klaar is Kees. Ook een voordelige prijs, dus zou dit iedereen aanraden.

Perfect, snelle levering

Kan niet beter!

deurkruk prima, inbus had er wel bij gemogen, levering slecht

levering niet aangekondigd, niet bij buren maar halve straat verder afgeleverd.. géén kaartje in de bus

Goed geregeld tot en met de aflevering !

Overzichtelijke website en Goede snelle levering

Overzichtelijke webshop en goede snelle levering

Slecht!

Voor 12.00 besteld,volgende dag bezorgd blijkt geen waar! En ook bij het contactformulier invullen garanderen ze binnen 24 uur een reactie terug ook hier wacht ik na meer dan 48 uur nog steeds op. Blij dat ik voor afterpay gekozen heb...

Besteld en de volgende dag opgehaald

Gebeld, online besteld en de volgende dag opgehaald.

erg klantvriendelijk geholpen

Ik ben wat onderdelen gaan halen maar ik moet zeggen dat ik door iedereen vriendelijk ben geholpen en men mij ook goed heeft geholpen met onderdelen die men niet had toch te bestellen. Alles was duidelijk en transparant. Zowel de site is erg klantvriendelijk opgezet maar ook per mail wordt je goed op de hoogte gehouden. Hier mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Mijn eerst ervaring met Hekwerk Direct is prima verlopen.

Mijn eerst ervaring met Hekwerk Direct is prima verlopen. Het bestelde product is op tijd geleverd en inmiddels gemonteerd.

Goede site, snel alles geregeld

snel gevonden wat ik moest hebben op de website. zelf afgehaald bij magazijn

Steenoven 1

5626 DK Eindhoven

Over Hekwerk Direct

Hekwerkdirect.nl is de meest complete webshop met uitsluitend Europese kwaliteitshekwerken en poortsystemen voor de doe-het-zelver. Of het nu gaat om complete producten of onderdelen, om een goed montageadvies of de benodigde gereedschappen, Hekwerkdirect.nl heeft het allemaal in haar assortiment.