goede materialen en goede levering

alles naar wens

zeer goed.

snelle levering top

Goede service zowel bij bestellen, levering en nalevering, Fijne lange bereikbaarheid van klantenservice. top.

Prima product, adequate ondersteuning en service. Snelle levering.

Zie boven

Netjes en snel geleverd.

Na wat zoeken op internet kwam hekwerk direct al snel bovenaan de lijst te staan. Ze vragen een goede prijs en konden ook nog eens binnen 5 dagen leveren. Wat aanpassingen aan de bestelling waren ook met een telefoontje gelijk geregeld. Kortom, een zeer fijn bedrijf om mee te werken.

Snelle levering goede kwaliteit

Bestel gemak op de site is goed snelle levering

goede ervaring

prima product, prima levering

prima product, prima levering

Perfecte levering en kwalit

Grandioos

goede service en kwaliteit-prijs is prima meedenken en flexibele instelling

Gelevede hekwerk was zoals afgesproken met duidelijke instructie om montage snel en gemakkeljk uit te voeren. Prima kwaliteit. Als toch iets anders uitkwam even bellen en denken mee met wat er is en het naar behoren op te lossen.

Bestelling was goed, problemen snel opgelost

Extra bestelde items zaten er jnitieel niet bij. Gebeld en werden heel snel nagezonden zonder gedoe.

Werd netjes afgeleverd

Poort is prachtig, bezorging slecht

Poort is compleet afgeleverd. Helaas werd er verwacht dat we mee moesten tillen bij levering. Terwijl is aangegeven dat dat niet kon.

Niemand kon sneller leveren. Dank jullie

H D maakt waar wat ze beloven

Vlot bestelproces, duidelijke info vooraf en goed contact over levering. Vlotte aflevering.

Netjes , super snel geleverd

Snel en vlug geleverd netjes en goed verpakt. En geleverd wat je besteld

Correct

Correct tevreden,

Helemaal volgens afspraak geleverd en ook nog eens op tijd

Omdat we steeds vaker exclusieve hekwerken maken bij Moergestel BV zijn we op zoek gegaan naar een partner voor de inkoopdelen. Volgens mij hebben we die nu gevonden in de vorm van HekwerkDirect.nl Dus mocht u op zoek zijn naar een mooi en exclusief betaalbaar hekwerk dan weet u waar wij de inkoop hiervoor doen.

Super mooi materiaal

Prachtig zwaar hek, goede kwaliteit en service. Heeeel tevreden. Aanrader dat zeker

Persoonlijke service

Service op maat! Binnen een paar dagen kon ons hekwerk geleverd worden! een paar dingen, die nog extra nodig waren, hebben zij zsm opgestuurd. Bedrijf verzorgt zelf de leveringen, werkt in de praktijk erg goed en snel!

Keurig geregeld en een heel aardige bezorger.

Zeer Goed

Goed advies gekregen bij het bestellen van ons hekwerk. Mooi en hekwerk netjes geleverd volgens afspraak.

Steenoven 1

5626 DK Eindhoven

Over Hekwerk Direct

Hekwerkdirect.nl is de meest complete webshop met uitsluitend Europese kwaliteitshekwerken en poortsystemen voor de doe-het-zelver. Of het nu gaat om complete producten of onderdelen, om een goed montageadvies of de benodigde gereedschappen, Hekwerkdirect.nl heeft het allemaal in haar assortiment.