Aanrader

Vlotte en correcte levering. Concurerende prijzen en kwalitatief goede materialen.

tel kontakt gehad een duidelijk uitleg waar ik moest wezen op de site om te bestellen

Top service!

Ze belden om te vragen of we niet per ongeluk onderdelen in 2 verschillende ralkleuren hadden besteld, dat was niet het geval, en na overleg hadden we de spullen de volgende dag in huis. Erg fijne service!

Goede kwaliteit en snelle bezorging

alleen bij eerste bestelling had ik anderen doppen voor op de palen nu heb ik twee verschillende jammer

Perfect materiaal, goede kwaliteit en een snelle levering

Een deskundige klanten services met kennis van de producten.

Gewoonweg prima!

Zoalshierboven beschreven in één zin

Mooi hekwerk voor een scherpe prijs en....met een perfecte service

Zeer positief! Serieuze en erg vriendelijke medewerkers die meedenken en doen wat ze beloven. Goed bereikbaar voor vragen en snel met antwoorden. Hekwerk tegen een zeer competitieve prijs, snel bezorgd en volledig naar verwachting. Wij gaan hier zeer zeker meer aankopen doen!

Niet ontvangen en geen reactie van klantenservice

Twee onderdelen besteld Niks ontvangen en geen reactie van de klantenservice En dat terwijl ik 7,95 verzendkosten heb betaald op een bestelling van drie euro

Vlot, lekker zakelijk en goed verpakt

Goeie service

Vlug en snel geholpen

Aanrader

Mooi materiaal, snel geleverd. we hebben het hek zelf gezet. Mijn man is wel handig (zeg ik erbij). Net bedrijf!

Snel geregeld, goede kwaliteit.

Na bestelling binnen korte tijd de materialen in huis. De mensen zijn goed bereikbaar en professioneel.

Lang niets van gehoord

Lange tijd niets van gehoord, en uiteindelijk nog verkeerd bezorgd ook

kan veel beter

diverse malen contact gehad omtrent levering poorten. dit liep vertraging op.

Product bleek beschadigd maar keurig opgelost.

Tot de derde keer aan toe bleek het product beschadigd. Dit is zeer snel en goed opgelost. Had een dag later al de vervangende levering binnen.

Snelle levering, meedenken bij het maken van de juiste keuze

Snelle en prompte levering. Wordt van Hekwerk zelf direct gebeld met eigen advies om de juiste keuze te maken

Goede uitleg waar ik moest zijn

De mensen die ik sprak gaven goede uitleg waar ik moest zijn om te bestellen. Alleen wat ik moest hebben was niet in de website die ik bezocht bleek achteraf. De koerier is minder daar er niet werd gecommuniceerd wanneer het pakket geleverd zal worden.

gewoon super

Alles perfect in orde, en supersnel geleverd!

Prima zaak

spullen snel binnen voldoen aan m,n verwachting.

goede service

snel gevinden en afgewerkt

Keurige afhandeling

Contact verliep prima, nette levering en een goed product

Prima geholpen door Michel van de chat!

Prima geholpen door Michel van de chat!

Vond levering wat Lang duren verder prima

Steenoven 1

5626 DK Eindhoven

Over Hekwerk Direct

Hekwerkdirect.nl is de meest complete webshop met uitsluitend Europese kwaliteitshekwerken en poortsystemen voor de doe-het-zelver. Of het nu gaat om complete producten of onderdelen, om een goed montageadvies of de benodigde gereedschappen, Hekwerkdirect.nl heeft het allemaal in haar assortiment.