Snelle levering, Hek wel beschadigd

Al meerder keren hekwerk gekocht, fijne samenwerking. Alleen deze keer hekwerk beschadigd afgeleverd.

Goede communicatie

Denken goed mee in wat je nodig hebt. Zeer behulpzaam.

zeer slecht

Ik heb bij Hekwerk Direct 22 x afdekdoppen 60 x 60 mm. voor op onze hekwerkpalen besteld. Hekwerk Direct stuurt mij deze afdekdoppen in 3 verschillende uitvoeringen en hoogte. Alle afdekdoppen zijn zwaar beschadigd, vuil en zien er gebruikt uit.

Top super service en communicatie

Vraag per e-mail inzake overlap en mix pakketten werd super beantwoord en in prijs aangepast

Al met al goed.

Er ging met de levering e.e.a. mis maar na een telefoontje is alles snel opgelost. Waar gewerkt wordt gaat wel eens wat mis maar de kwaliteit uit het goed afhandelen is de kracht van een bedrijf.

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Onze bestelling bleek bij aflevering niet compleet te zijn. Na 1 telefoontje direct de missende artikelen nageleverd. Prima hekwerk, keurige prijs kwaliteit verhouding.

JAMMER DAT HET NIET HET ZELFDE PRODUCT IS

bestaande product Hazeweel 14 Zwaag niet hetzelfde als bestelling ABC HEKWERK boeven kapjes en bevestiging hekwerk graag 6 zelfde leveren

snelle levering van bestelde produkten en site is overzichtelijk

mijn levering werd zeker op tijd geleverd en juist en een zeer duidelijke omschrijving over het produkt

aflevering zeer slecht

staat in 1 tot 5 werkdagen niet geleverd bel ze op zeggen ze wordt woensdag geleverd niet geleverd is donderdag en sluitingen pas vrijdag laat in de middag

Duur

Poort Zwart laat op zich wachten maar naar meerde keren bellen toch nog gekregen maar niet in de afgesproken tijd

Uitstekend!

Goede kwaliteit, snelle levering en hoewel er helaas een klein onderdeel ontbrak ... zonder gedoe opgelost. Top!

Prima levering

Kleine hoeveelheid hekwerk en onderdelen besteld; moment van levering prima afgestemd.

Geweldig!

Mijn eerste hekwerk heb ik destijds bij een ander gekocht. Daar heb ik alleen maar slechte herinneringen aan over gehouden. Dat is nu heel anders. Hekwerk Direct is zeer professioneel en haar medewerkers zijn erg betrokken bij het hele project. Pre- en aftersales, planning, kwaliteit van de producten, bereikbaarheid bij vragen en problemen; het is gewoon allemaal tot in de puntjes geregeld. Een echte aanrader!

Beschadigd en incompleet geleverd, geen passende oplossing.

Een hekwerk van het merk Excellent met doorlooppoort besteld. Bij levering bleek dit beschadigd te zijn: lakschade op een groot aantal plaatsen. Nadat het opnieuw gespoten was en ik met plaatsing wilde beginnen, bleken hoek- en eindstaanders alsmede diverse bevestigingsmaterialen te ontbreken. Ook constateerde ik toen dat de poortpalen niet voorbereid waren om daar het spijlenhekwerk aan op te hangen en dat ook hier het bevestigingsmateriaal voor ontbrak. Vervolgens niet bereid om dit door de leverancier te laten oplossen, met als advies: ga zelf maar gaten boren. Ik heb HekwerkDirect laten weten dat ze het hekwerk kunnen komen ophalen. Klantenservice heeft voldoende gelegenheid gehad om tot een passende oplossing te komen.

Prima service, vlotte afhandeling

Rolletje harmonica gaas besteld via internet bij Hekwerk. Zelf afhalen. Kort daarna werd telefonisch contact opgenomen dat het rolletje in Eindhoven klaar stond om te worden opgehaald.

Hele goede service . Ze doen er alles aan om het hekwerk op de juiste tijd en plaats te krijgen

telefonisch goed contact gehad. Alles verloopt naar mijn zin. Aanrader.

Erg blij met mijn nieuwe hek. Goed geholpen door vriendelijk personeel bij het kiezen van het juiste hekwerk.

Geweldig! Supersnel, perfecte service :-)

Ik werd enorm goed geholpen en geadviseerd, supersnelle levering nog voor de bouwvak. Werd keurig teruggebeld op het afgesproken tijdstip Mooie prijs - kwaliteit verhouding, dus in 1 woord : geweldig! Ik ben zeer tevreden en blij:-)

Goed bedrijf

Super blij met mijn hekwerk. Meedenkend personeel met goede producten.

Personeel is inderdaad vriendelijk, goede service moet nog blijken.

Het product wordt ernstig beschadigd geleverd, of dit door het vervoer komt of omdat het hekwerk slecht gecoat is durf ik niet te zeggen. Met spuitbus(sen) is dit misschien wel op te lossen, maar dit is bij nieuw hekwerk volgens mij niet gebruikelijk.

Prijs-kwaliteitverhouding en de uitvoering van de order zijn uitstekend.

Een snelle uitvoering van de order. Op een prettige wijze hier thuis netjes afgeleverd. Er ontbrak 1 pak cement, maar dat was na 1 telefoontje zodanig opgelost dat wij de volgende dag dat ook in huis hadden. Alle lof voor de snelle reactie en het nakomen van de beloofde oplossing.

Snelle levering, goed klantenadvies en prima bereikbaar.

Keurig geleverd en probleempje opgelost

Behulpzame goede service, klein foutje onmiddellijk correct opgelost

Steenoven 1

5626 DK Eindhoven

Over Hekwerk Direct

Hekwerkdirect.nl is de meest complete webshop met uitsluitend Europese kwaliteitshekwerken en poortsystemen voor de doe-het-zelver. Of het nu gaat om complete producten of onderdelen, om een goed montageadvies of de benodigde gereedschappen, Hekwerkdirect.nl heeft het allemaal in haar assortiment.